|
Sada je: pon 27 tra, 2026 6:24 pm.
|
Neodgovoreni postovi | Aktivne teme
Predlazem da napisemo koje dodatne aktivnosti udruge zelite.
| Autor/ica |
Poruka |
|
Inquisitor
Pridružen/a: čet 06 tra, 2006 11:54 am Postovi: 7828 Lokacija: R. Trešnjevka, Zagreb
|
Gul Remal je napisao/la: I opet ista prica...sori ali u onoliko vremena koliko sam te vidjao u udruzi, nisam opazio da si se nesto pretjerano trgao od ideja. Cijelo vrijeme pricas o sadrzajima i sekcijama i nekakvim planovima, ali nista konkretno dosad nisi predlozio. Raspravljanje o Treku? Pa ako zelis samo kreni i zapocni raspravu.
a ne ne Remal, ja osbno ne zelim davati okolo govore tipa "Nina" kojoj cim si bio nesto prigovorio da nekaj ne valja u Udruzi odmah si dobio odgovor tipa "Pa nemoj samo sjedit u Udruzi i ocekivat da te zabave, napravi nesto sam" i tako stalno kad je netko ista prigovorio.
Ja mislim da je ipak na nama iz predsjednistva da smislimo nekakva dogadjanja koja ce biti zanimljiva i novim i starim clanovima. Zato smo i izabrani u predsjednistvo. Članovi nemaju nikakve obaveze u organiziranju zabave i zanimljivosti na sastancima. Oni su dali svojih 50 kn i njihove obaveze prestaju s time. Ako zele pomoci u osmisljavanju programa, odlicno... no ako ne zele nema ih tko tjerat, i svejedno ce i dalje imati puno pravo prigovarati ako nece biti njima zanimljivog programa.
Eto da i ja jednom puno napisem teksta a da nista konkretno ne predlozim (valjda bum nekaj smislio veceras u udruzi )
_________________ Cptn. Picard: Mutiny!? On a Federation starship? That's... that's shocking, it's... it's unthinkable.

|
| ned 29 lis, 2006 2:10 pm |
|
 |
|
Historiotrekolog
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 12:30 am Postovi: 6010 Lokacija: Budrovačka Republika Pemija Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Koje si vrste?: Vulcan
|
Remal imam dojam kao da si uvijek protiv mene. Ne znam zašto. Zašto bi lovio u mutnom?
Kako koje sekcije?! Dramska, astronomska i povijesna koju ja kanim predložiti.
Tko je išta do sada nešto extra konkretno predložio?! Prijedlozi će se iznijeti, a svi ćemo se dogovoriti kako i što raditi.
_________________ "Slušajte čovjeka. Stručnjak je za povijest, pogotovo velikih civilizacija, kao što je bio Rim..." Al' šta? ZECOVI SPAVAJU!
|
| ned 29 lis, 2006 6:21 pm |
|
 |
|
Fi'ta Gul
Pridružen/a: pet 19 svi, 2006 2:09 pm Postovi: 6485 Lokacija: Cardassia Prime
|
Potpuno se slažem sa Chakyem. Odgovorni trebaju preuzeti inicijativu jer ipak oni imaju zadnju riječ koja se treba slušati i ne može ih se baš tako lako ignorirati. Najlakše je, kao što Remal radi, prebacivati teret na tuđa leđa. Sada je znači T'Grel dobar kad treba nešto napraviti, a kad mu treba nešto povjeriti, onda ništa od toga jer je premalo u Udruzi. A i tko bi s njim raspravljao ili nešto korisno radio, kad jer uhodana praksa da četvero ljudi počne igrati pikado, četvero kocke, troje prčka po kompu, a ima vas recimo 12 na "sastanku"? U tom slučaju T'Grelu ostaje da priča o Treku sam sa sobom. Ne želim da ovaj post služi samo kao "obrana T'Grelu", na njegovom mjestu može biti bilo tko drugi, koji je recimo željan neke Trek teme, a od Treka ni T. Zato se javlja nezadovoljstvo, i neki ljudi nemaju niti neke pretjerane volje ni razloga dolaziti na sastanke.
_________________ William T. Riker: "Fate. Protects fools, little children and ships named Enterprise."
|
| ned 29 lis, 2006 7:15 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 11:39 pm Postovi: 1007 Lokacija: stara ružma
|
slazem se s chaky-em, a za sve ostale: podrzavam prigovaranja i iznosenja kritika (posebno ona argumentirane)
bilo je zestoke rasprave u klubu veceras i evo sad smo napravili kostur plan za buducnost... (al necu sad sve pisat)
trebale bi uskoro osvanut neke nove teme na forumu...
kupac je uvijek u pravu i nemojte misliti da se vas glas ne cuje...
_________________ "Tko je zreo, brže truli!" To find what you seek in the road of life, the best proverb of all is that which says: "Leave no stone unturned." Have no fear, Batsla is here...
|
| pon 30 lis, 2006 12:31 am |
|
 |
|
the Red Viper
Pridružen/a: sub 20 svi, 2006 1:38 am Postovi: 11340 Spol: Muški Naj Film: First Contact Opis Stanja: ε > 0
|
ajde dajte report za nas koji nismo mogli prisustvovati
_________________ "Pipci! Oni ulaze svuda!", Mirna.
|
| pon 30 lis, 2006 12:21 pm |
|
 |
|
Über Trekker
Pridružen/a: čet 22 lip, 2006 11:50 pm Postovi: 3227 Lokacija: Zagreb
|
Ant je napisao/la: ajde dajte report za nas koji nismo mogli prisustvovati
Potpisujem
| pon 30 lis, 2006 12:39 pm |
|
 |
|
Njegova Debela Eminencija
Pridružen/a: uto 11 tra, 2006 11:35 pm Postovi: 1131 Lokacija: Elsewhen
|
TerNek je napisao/la: Potpuno se slažem sa Chakyem. Odgovorni trebaju preuzeti inicijativu jer ipak oni imaju zadnju riječ koja se treba slušati i ne može ih se baš tako lako ignorirati. Najlakše je, kao što Remal radi, prebacivati teret na tuđa leđa. A sad mi objasni na cija ja to ledja prebacujem teret? TerNek je napisao/la: Sada je znači T'Grel dobar kad treba nešto napraviti, a kad mu treba nešto povjeriti, onda ništa od toga jer je premalo u Udruzi.
Koliko se je sjecam raspravljalo se o tome ko ce biti odgovoran za arhivu, a za to treba osoba koja cesto dolazi u udrugu. I kakve to sad veze ima sa ovom temom? TerNek je napisao/la: A i tko bi s njim raspravljao ili nešto korisno radio, kad jer uhodana praksa da četvero ljudi počne igrati pikado, četvero kocke, troje prčka po kompu, a ima vas recimo 12 na "sastanku"? U tom slučaju T'Grelu ostaje da priča o Treku sam sa sobom. Ne želim da ovaj post služi samo kao "obrana T'Grelu", na njegovom mjestu može biti bilo tko drugi, koji je recimo željan neke Trek teme, a od Treka ni T. Cujes ja nisam neka izbirljiva osoba niti zahtjevam brda i doline. Meni je sasvim dovoljna udruga takva kakva je. Za razliku od onoga sto sam imao priliku vidjati prije nego sto smo se smjestili u Opatijskoj, ovo je i vise nego dobro. Morate uzeti u cinjenicu da su neki ljudi u ovoj udruzi od pocetaka i da su se oni vec nadaleko i nasiroko medjusobno ispricali o svemu i svacemu o Treku. Tako da je s jedne strane razumljivo da se ne prica o tome. TerNek je napisao/la: Zato se javlja nezadovoljstvo, i neki ljudi nemaju niti neke pretjerane volje ni razloga dolaziti na sastanke. Meni je druzenje dovoljan razlog za dolaske.
Ljudi, ja shvacam da je uvijek dobro traziti vise. I Chaky je u pravu kad kaze da je predsjednistvo duzno slusati nase prijedloge i pokusati ih ostvariti. Ali zato smo i mi tu da im pomognemo, i to ne samo i savjetima. Nina je mozda bila "agresivna" i u nekim trenucima destruktivna, ali i ona je djelomicno bila u pravu. Zato ja cijenim npr. Marija sa svojim elanom i stalnim idejama, Nenada sa svojim stvarcicama tipa "shoot the tribble" ili letecim diskom i sl.
Priznajem da sam lijena guzica i ne trudim se, ali to je zato jer je meni ekipa iz udruge vaznija od bilo kakvog sadrzaja (hebiga takav sam). I nikad se ne zalim.
_________________ "Telling truth is just an excuse for a lack of imagination."Garak, DS9
|
| pon 30 lis, 2006 9:45 pm |
|
 |
|
Fi'ta Gul
|
@ Remal - Al si se nakvotao... Prebacivanje na tuđa leđa je ono kad T'Grel ili netko drugi kaže da treba pokrenut raspravu, projekt ili nešto, a ti ni ne razmislivši o tome je li to dobra ideja, samo kažeš "daj ti pa ćemo svi".
Što se arhive tiče, Bobo je tek nedavno postavljen za arhivara, a T'Grel je kao kandidat odbačen još prije 3 mjeseca. Njegovi dolasci su prije bili redovitiji, a počeo je izostajati kada se Udruga pretvorila u igraonicu.
Citat: Cujes ja nisam neka izbirljiva osoba niti zahtjevam brda i doline. Meni je sasvim dovoljna udruga takva kakva je. Za razliku od onoga sto sam imao priliku vidjati prije nego sto smo se smjestili u Opatijskoj, ovo je i vise nego dobro. Morate uzeti u cinjenicu da su neki ljudi u ovoj udruzi od pocetaka i da su se oni vec nadaleko i nasiroko medjusobno ispricali o svemu i svacemu o Treku. Tako da je s jedne strane razumljivo da se ne prica o tome.
Prihvaćam mišljenje da je dosta tema o Treku ranijih godina ispucano, ali ne treba zato unaprijed odbaciti raspravljanje o nečemu, jer se uvijek može naći nešto novo. Ja, na primjer, gotovo stalno gledam Trek, i neke serije vrtim po ne znam koji puta. U gotovo svakoj epizodi naiđem na nešto što sam do sada zaboravio od prošlog gledanja ili uočim detalje koje nisam ranije primjetio, pa se uvijek nađe nešto zanimljivo za raspravu. Dakle, uvijek može biti tema za raspravu, a nakon nekog vremena bavljenja Trekom, na svakom sastanku se može ostatak vremena posvetiti nekoj vrsti rekreacije koje u Udruzi ne nedostaje.
I na kraju, nadam se da tvoja navodna lijenost nije u kroničnoj fazi i da će Mariov elan, kao i elan drugih radnika prijeći i na tebe i da ćeš i ti aktivno sudjelovati u aktivnostima svojim idejama.
NHF, gul.
_________________ William T. Riker: "Fate. Protects fools, little children and ships named Enterprise."
|
| uto 31 lis, 2006 2:29 am |
|
 |
|
|
TerNek je napisao/la: @ Remal - Al si se nakvotao... Prebacivanje na tuđa leđa je ono kad T'Grel ili netko drugi kaže da treba pokrenut raspravu, projekt ili nešto, a ti ni ne razmislivši o tome je li to dobra ideja, samo kažeš "daj ti pa ćemo svi". Samo komentiram stvar da svatko moze reci " moramo pokrenuti nesto". Ali bez konkretnih ideja i aktivnosti to ne vrijedi nista. Vec sam se naslusao takvih "nabrijavackih spika", ali sve dok to ostane na spiki nula bodova. TerNek je napisao/la: Što se arhive tiče, Bobo je tek nedavno postavljen za arhivara, a T'Grel je kao kandidat odbačen još prije 3 mjeseca. Ja sam za to cuo prije mozda mjesec dana. Ocito imam krive podatke. TerNek je napisao/la: Njegovi dolasci su prije bili redovitiji, a počeo je izostajati kada se Udruga pretvorila u igraonicu. Za to smo si sami krivi, i to svi odreda. Sori ali kad dodjes ne mozes ocekivati od ljudi da ce skakati oko tebe i stajati u red da te zabave kako tebi pase. Nekima ta "igraonica" pase, nekima ne. A dovoljno sam u Udruzi da mogu tvrdit da tijekom sastanaka nisam cuo nesto puno prituzbi. Najlakse je reci "this sucks" i ne doci na sastanak. TerNek je napisao/la: Prihvaćam mišljenje da je dosta tema o Treku ranijih godina ispucano, ali ne treba zato unaprijed odbaciti raspravljanje o nečemu, jer se uvijek može naći nešto novo. Sori ali ja fakat nisam ovo rekao. Samo kazem da "stariji" dio ekipe nece svojevoljno pokrenuti nekakvu diskusiju, ali toNE znaci da oni automatski nece sudjelovati. Ja sam spreman razgovarati o Treku bilo kad. TerNek je napisao/la: Dakle, uvijek može biti tema za raspravu, a nakon nekog vremena bavljenja Trekom, na svakom sastanku se može ostatak vremena posvetiti nekoj vrsti rekreacije koje u Udruzi ne nedostaje.
I ja zaista nemam nista protiv. I zato, da bi ne govorili da sabotiram, agitiram i generalno s*rem, a nis ne radim, predlazem: OKRUGLI STOL a.k.a. "Spikom na spiku" -netko je pogledao neku ST epku/film i nesto mu nije jasno, te ga zanimaju tudja misljenja -posalje na forum (posto je vecina ekipe na forumu koliko znam) par dana prije sastanka (na odredenom topicu) poziv na raspravu -navede epizodu/film o kojoj se radi i napise tocno o cemu zeli raspravljati -na iducem sastanku (nakon sluzbenih stvari) otvori se rasprava o tome i ko zeli sudjelovati nek slobodno sudjeluje TerNek je napisao/la: I na kraju, nadam se da tvoja navodna lijenost nije u kroničnoj fazi i da će Mariov elan, kao i elan drugih radnika prijeći i na tebe i da ćeš i ti aktivno sudjelovati u aktivnostima svojim idejama. NHF, gul. Alas, doba moje nadobudnosti je proslo. Trenutno sam zadovoljan ulogom "debele eminencije" i zivim na staroj "slavi" 
_________________ "Telling truth is just an excuse for a lack of imagination."Garak, DS9
|
| uto 31 lis, 2006 3:26 pm |
|
 |
|
|
T'Grel je napisao/la: Remal imam dojam kao da si uvijek protiv mene. Ne znam zašto. Zašto bi lovio u mutnom? Kako koje sekcije?! Dramska, astronomska i povijesna koju ja kanim predložiti.
Tko je išta do sada nešto extra konkretno predložio?! Prijedlozi će se iznijeti, a svi ćemo se dogovoriti kako i što raditi.
Sori ako mislis da imam atak na tebe, ali iz iskustva kazem da dok se ne pocne radit nis od toga. Suvise sam se naslusao master planova o svemu i svacemu i na kraju nista. Ako uspije ovo sto mislis predloziti svaka cast. Astronomska sekcija postoji samo papiru, o dramskoj sekciji se vec pricalo (mislim da je shadowmaster pokrenuo doticni topic), za povijesnu ne znam. Mislis drzati predavanja iz povijesti Treka? Samo naprijed.
|
| uto 31 lis, 2006 3:32 pm |
|
 |
|
Historiotrekolog
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 12:30 am Postovi: 6010 Lokacija: Budrovačka Republika Pemija Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Koje si vrste?: Vulcan
|
Gul Remal je napisao/la: Sori ako mislis da imam atak na tebe...... .....za povijesnu ne znam. Mislis drzati predavanja iz povijesti Treka? Samo naprijed.
Ne mislim da imaš atak na mene.
Ne znam još kakva bi konkretno bila koncepija te povijesne sekcije ali bi bilo svakako uključeno predavanje u to. Jedan veliki dio predavanja je gotov ali ima još posla.
_________________ "Slušajte čovjeka. Stručnjak je za povijest, pogotovo velikih civilizacija, kao što je bio Rim..." Al' šta? ZECOVI SPAVAJU!
|
| uto 31 lis, 2006 7:11 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 11:39 pm Postovi: 1007 Lokacija: stara ružma
|
Ant je napisao/la: ajde dajte report za nas koji nismo mogli prisustvovati a gle, pricali smo o tome sto treba njedjeljom, a sto cetvrtkom, koje igre bi mogli organizirati, koje teme za rasprave... sto s dramskom i sto s astronomslom
prijedloga ima i necu ih sad pisati po forumu, a osim toga -tema se nastavlja ovog cetvrtka kada cemo vam prezentirati dosadasnje prijedloge i svi zajedno popricati o tome (a ne samo vodstvo)
nakon toga bi trebali sloziti plan i program za iducih par mjeseci
_________________ "Tko je zreo, brže truli!" To find what you seek in the road of life, the best proverb of all is that which says: "Leave no stone unturned." Have no fear, Batsla is here...
|
| uto 31 lis, 2006 9:23 pm |
|
 |
|
Historiotrekolog
|
Plan i program za idućih par mjeseci....
Vrlo ambiciozno i za pohvalu! Uključit ću se.
|
| uto 31 lis, 2006 10:53 pm |
|
 |
|
Fi'ta Gul
|
Jako mi se sviđa ovo što čitam zadnjih dana. Time of awakening has come.
|
| sri 01 stu, 2006 12:23 am |
|
 |
|
Inquisitor
Pridružen/a: čet 06 tra, 2006 11:54 am Postovi: 7828 Lokacija: R. Trešnjevka, Zagreb
|
Nightshoot je napisao/la: ja predlažem da uzvedemo giljotinu
i sl.
zamolio bi dezurne spamere da od*ebu sa ovog djela foruma... imate cijeli offtopic za spamanje
Neno, to se ne odnosi na tebe
mozda zvuci ostro no stvarno mi se vise neda brisati toliko oftopicarenje... pa zar na sve morate imati neki "saljivi" komentar?
ako imate nekaj konstruktivnog predloziti onda se javite, ali inace nema smisla da i ovdje baljezgate bezveze
eto ... izgleda da me konacno pogodio danasnji stres 
_________________ Cptn. Picard: Mutiny!? On a Federation starship? That's... that's shocking, it's... it's unthinkable.

|
| sri 15 stu, 2006 10:43 pm |
|
 |
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 4 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|