Kao prvo mogu nesto pridodati... slazem se sa svime gore... a internet je definitvno napredak i postoje za vase informacije clanovi koji nemaju internet doma a kamo li flat rate internet.
Druga stvar je da je Bruno rekao da zapocetak i upocetku placamo mi a kasnije ce to placati grad stoga ja to vec ne gledam kao vrecu bez dna vec samo kratkotrajno rjesenje. Jedino ne vidim poantu ako bi se taj internet koristio samo dva puta tjedno to je zbilja glupo i neiskoristeno. Klub ne radi cjeli tjedan i kada bi uopce clanovi mogli koristiti internet? Nista nije definirano, lako moze nastati guzva kad ostale udruge pocinju okupirati nas prostor a mi njihov samo radi surfanja internetom. Zatim pretvaramo udrugu u neku vrstu internet cafe-a koji ljudi moji treba servisirati. Ta osoba bi onda stvarno imala puno posla a jos nije niti sredzena ona soba gdje su muzicari koji se jos nisu odselili. Vidim poantu samo ako se ta soba uredi kao internet kafe ali neznam zasto bi mi svoje vrijeme koje provodimo u udruzi trosili na surfanje internetom i zapostavili druzenje sa ljudima. Pitanje je i kome je tolko pametno barem za sada dolaziti na drugi kraj grada da bi surfali kada to mogu doma ili na faksu te ostale spike kako downloadati preko drugih kolega koji imaju flat doma. (znam da je to mucenje ali opet vise ljudi profitira kad se stvar umnozi)
Internet je definitivno napredak za udrugu i velika reklama za udrugu, no mislim da prostor jos uvijek nije adaptiran za takvu uslugu. Zasad nas ima samo troje koji bi nosili svoje laptopove u udrugu samo da bi surfali... ali kazem opet spika u koje vrijeme i kada... skupit ce se ekipa koja samo zeli visiti na netu a ne se druziti. Ljudi moji definirajte mi tu opciju i zelim odgovor. Ajde pozdrav svima jel sam u vezi ovoga fifti fifti %.