| Autor/ica |
Poruka |
|
Inquisitor
Pridružen/a: čet 06 tra, 2006 11:54 am Postovi: 7828 Lokacija: R. Trešnjevka, Zagreb
|
T'Grel je napisao/la: ZA TREĆE PREDAVANJE TREBATE POGLEDATI SLIJEDEĆU EPIZODU:
VOY - 3x23 - DISTANT ORIGIN
kaj se desilo sa tim?
_________________ Cptn. Picard: Mutiny!? On a Federation starship? That's... that's shocking, it's... it's unthinkable.

|
| sri 21 vel, 2007 3:30 am |
|
 |
|
Historiotrekolog
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 12:30 am Postovi: 6010 Lokacija: Budrovačka Republika Pemija Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Koje si vrste?: Vulcan
|
Lil'Mee je napisao/la: kaj nije to četvrto predavanje? ili se teddeino ne računa? 
Teddeino je zasebno predavanje. To što TDA predaje je podsekcija Terran Empire tako da se to računa kao prvo predavanje. Moja pred. slijede kronologiju pa prema tome sada će biti treće predavanje.
_________________ "Slušajte čovjeka. Stručnjak je za povijest, pogotovo velikih civilizacija, kao što je bio Rim..." Al' šta? ZECOVI SPAVAJU!
|
| sri 21 vel, 2007 12:22 pm |
|
 |
|
Historiotrekolog
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 12:30 am Postovi: 6010 Lokacija: Budrovačka Republika Pemija Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Koje si vrste?: Vulcan
|
Chaky je napisao/la: T'Grel je napisao/la: ZA TREĆE PREDAVANJE TREBATE POGLEDATI SLIJEDEĆU EPIZODU:
VOY - 3x23 - DISTANT ORIGIN kaj se desilo sa tim?
E, vidiš. Nismo uspjeli pripremiti materijal za Vothe pa ću napraviti predavanje o Tkonima jer za njih imam već pripremljen materijal.
Vothi su četvrto predavanje. 
_________________ "Slušajte čovjeka. Stručnjak je za povijest, pogotovo velikih civilizacija, kao što je bio Rim..." Al' šta? ZECOVI SPAVAJU!
|
| sri 21 vel, 2007 12:24 pm |
|
 |
|
Fi'ta Gul
Pridružen/a: pet 19 svi, 2006 2:09 pm Postovi: 6485 Lokacija: Cardassia Prime
|
T'Grel je napisao/la: Chaky je napisao/la: T'Grel je napisao/la: ZA TREĆE PREDAVANJE TREBATE POGLEDATI SLIJEDEĆU EPIZODU:
VOY - 3x23 - DISTANT ORIGIN kaj se desilo sa tim? E, vidi�. Nismo uspjeli pripremiti materijal za Vothe pa ću napraviti predavanje o Tkonima jer za njih imam već pripremljen materijal. Vothi su za črtvrto predavanje. 
Ali ćeš ga održati sa malo kraćom stankom između predavanja nego što je bio slučaj do sada tako da Chakyu i ostalim vrijednim trekkerima koji su epizodu pogledali na nju ostane svježe sjećanje kako bi mogli aktivno raspravljati o toj temi.
Deputy director of ST History section has spoken.

_________________ William T. Riker: "Fate. Protects fools, little children and ships named Enterprise."
|
| sri 21 vel, 2007 12:40 pm |
|
 |
|
Historiotrekolog
|
Treće predavanje Tkonimogu se skinuti na slijedećem linku zahvaljujući kome drugome nekog vanjskom suradniku Povijesne sekcije - CVIČEKU!
http://www.findmoreinfo.com/USSCROATIA/ ... avanje.ppt
|
| pet 02 ožu, 2007 9:11 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
...evo skidam... ...bio sam spriječen u dolasku na predavanje. no čujem da je bilo dobro...
| pon 05 ožu, 2007 11:22 am |
|
 |
|
Historiotrekolog
|
Ma, naravno da je bilo dobro kad sam imao asistenticu! 
|
| pon 05 ožu, 2007 5:18 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
T'Grel je napisao/la: Ma, naravno da je bilo dobro kad sam imao asistenticu! 
...ona je znala smiriti publiku??
| uto 06 ožu, 2007 3:29 pm |
|
 |
|
Fi'ta Gul
Pridružen/a: pet 19 svi, 2006 2:09 pm Postovi: 6485 Lokacija: Cardassia Prime
|
Mr.bobo je napisao/la: T'Grel je napisao/la: Ma, naravno da je bilo dobro kad sam imao asistenticu!  ...ona je znala smiriti publiku??
Ne, asistentica je šaltala slajdove, a T'Grel je stojećki držao predavanje, tako da je njegova pojava izazivala strahopoštovanje među pučanstvom pa je u gotovo blaženoj tišini mogao predavati bez potrebe za nadglasavanjem. 
_________________ William T. Riker: "Fate. Protects fools, little children and ships named Enterprise."
|
| sri 07 ožu, 2007 11:06 am |
|
 |
|
Egzobiolog
|
TerNek je napisao/la: Mr.bobo je napisao/la: T'Grel je napisao/la: Ma, naravno da je bilo dobro kad sam imao asistenticu!  ...ona je znala smiriti publiku?? Ne, asistentica je šaltala slajdove, a T'Grel je stojećki držao predavanje, tako da je njegova pojava izazivala strahopoštovanje među pučanstvom pa je u gotovo blaženoj tišini mogao predavati bez potrebe za nadglasavanjem. 
...ok, poboljšanje... ...male kritike su urodile plodom... 
| sri 07 ožu, 2007 11:22 am |
|
 |
|
Historiotrekolog
|
Danas je gul Remal ili Njegova Debela Eminencija održao predavanje u oviru podsjekcije "Tehnika i tehnologija ST-a" Povijesne sekcije na temu "ST tehnologija u današnjem svijetu".
Evo, par slika s predavanja:
Grga u afektu:
Bobo čudan:

|
| pet 09 ožu, 2007 1:18 am |
|
 |
|
Njegova Debela Eminencija
Pridružen/a: uto 11 tra, 2006 11:35 pm Postovi: 1131 Lokacija: Elsewhen
|
Hebote istina je: fakat sam debeo 
_________________ "Telling truth is just an excuse for a lack of imagination."Garak, DS9
|
| pet 09 ožu, 2007 1:54 am |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: sri 05 tra, 2006 4:14 pm Postovi: 4913 Lokacija: Maksimir, Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Koje si vrste?: BORG
|
Gul Remal je napisao/la: Hebote istina je: fakat sam debeo 
No shit Sherlock!  Ja isto ali PS2 djeta radi po malo... 
| pet 09 ožu, 2007 1:56 am |
|
 |
|
Egzobiolog
|
T'Grel je napisao/la: Bobo je čudan
...ma da... !! ...kad si baš tu sliku stavio... ...ima i ona di nisam "čudan" ...
| pet 09 ožu, 2007 2:51 pm |
|
 |
|
Historiotrekolog
|
Pa ova je bolja gdje si čudan, a i na njoj sam ja najbolje ispao.
|
| pet 09 ožu, 2007 6:03 pm |
|
 |
|