| Autor/ica |
Poruka |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 6:25 pm Postovi: 3541 Lokacija: Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: tempus fugit Koje si vrste?: wtf
|
 Predavanje iz astronomije...Cetvrtak 22.2. u 2000h
Biti će pod naslovom Orijentacija na nebu. Spomenti će biti planeti te njihovi položaji, kako i gdje ih nabolje potražiti na nebeskom svodu. Uz to biti će spomenuti kratki opisi koordinatnih sustava koji se koriste u astronomiji da bi se mogao odrediti položaj objekta na nebu.
|
| uto 20 vel, 2007 9:43 pm |
|
 |
|
Mister 47
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 5:38 pm Postovi: 1609 Lokacija: Philadelphia, PA Spol: Muški Naj Serija: ENT Naj Film: ST: IV
|
Predavanje je bilo vrlo zanimljivo, a publika jako kolegijalna prema predavaču(moš' mislit). I Nacional Geografik dokumentarac je bio fora(posebno s srpskim titlovima)
| pet 23 vel, 2007 11:16 am |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: sri 05 tra, 2006 4:14 pm Postovi: 4913 Lokacija: Maksimir, Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Koje si vrste?: BORG
|
Publika je ocekivala star trek predavanje iz astronomije a dobila je samo iz astronomije, pa su neki clanovi cak i zadrijemali. 
| pet 23 vel, 2007 11:43 am |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
...meni je baš predavanje bilo zanimljivo , no Mislav se uopće nije gasio... ...došlo mi da ga izbacim van!!
...a i ostala ekipa nažalost paš i nije bila tolerantna...
...mislim, čovjek se potrudi i podjeli s ostalima svoja saznanja , a vi tako!! ...sljedeći put kooga e zanima nek ode ća!! ...i nek ostanu oni koji hoće slušati!!
...sad mi ni ne pada na pamet držati neko predavanje...
| pet 23 vel, 2007 2:06 pm |
|
 |
|
Inquisitor
Pridružen/a: čet 06 tra, 2006 11:54 am Postovi: 7828 Lokacija: R. Trešnjevka, Zagreb
|
Mr.bobo je napisao/la: ...a i ostala ekipa nažalost paš i nije bila tolerantna...
...mislim, čovjek se potrudi i podjeli s ostalima svoja saznanja , a vi tako!! ...sljedeći put kooga e zanima nek ode ća!! ...i nek ostanu oni koji hoće slušati!!
u potpunosti se slazem... ono ponasanje publike je bilo KATASTROFA... ak vam se ne svidja ili budite tiho ili odite...
_________________ Cptn. Picard: Mutiny!? On a Federation starship? That's... that's shocking, it's... it's unthinkable.

|
| pet 23 vel, 2007 4:50 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: sri 05 tra, 2006 4:14 pm Postovi: 4913 Lokacija: Maksimir, Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Koje si vrste?: BORG
|
Podrzavam, makar sam ja samo citao 24 sata dok je trajalo predavanje.  No bar nisam stvarao buku. 
| pet 23 vel, 2007 7:15 pm |
|
 |
|
Njegova Debela Eminencija
Pridružen/a: uto 11 tra, 2006 11:35 pm Postovi: 1131 Lokacija: Elsewhen
|
Chaky je napisao/la: u potpunosti se slazem... ono ponasanje publike je bilo KATASTROFA... ak vam se ne svidja ili budite tiho ili odite...
Pa ja sam bio tiho...mada bi predavc malo mogao poraditi na svojim tehnikama predavanja...nabacivanje raznih brojeva koje cemo ionako zaboraviti dok predavanje zavrsi je besmisleno...
Ali slazem se, ekipa koja radi buku iduci put leti van. 
_________________ "Telling truth is just an excuse for a lack of imagination."Garak, DS9
|
| sub 24 vel, 2007 4:07 pm |
|
 |
|
Counselor
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 1:12 am Postovi: 3252 Lokacija: treći kamenčić od sunca :)
|
a tebi ćemo dofurat jastuk da ti bude udobnije spavat 
_________________ njanjanja
|
| ned 25 vel, 2007 12:38 am |
|
 |
|
Fi'ta Gul
Pridružen/a: pet 19 svi, 2006 2:09 pm Postovi: 6485 Lokacija: Cardassia Prime
|
Mr.bobo je napisao/la: ...meni je baš predavanje bilo zanimljivo , no Mislav se uopće nije gasio... ...došlo mi da ga izbacim van!!
...a i ostala ekipa nažalost paš i nije bila tolerantna...
...sad mi ni ne pada na pamet držati neko predavanje...
Kaže čovjek koji je upadicama i netolerancijom ometao normalno održavanje, ne predavanja, nego godišnje skupštine Udruge. Nemale li ironije. 
_________________ William T. Riker: "Fate. Protects fools, little children and ships named Enterprise."
|
| ned 25 vel, 2007 12:46 am |
|
 |
|
Mister 47
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 5:38 pm Postovi: 1609 Lokacija: Philadelphia, PA Spol: Muški Naj Serija: ENT Naj Film: ST: IV
|
Mr.bobo je napisao/la: ...meni je baš predavanje bilo zanimljivo , no Mislav se uopće nije gasio...
Normalno da se nisam gasio, predavanje je bilo presporo za mene, a atmosfera loša. Ako si malo pazio, primjetio bi sa sam ja cijelo predavanje shvatio i da mi je bilo interesantno. Ja se mogu koncentrirati u buci, za druge ne znam... 
| ned 25 vel, 2007 8:14 pm |
|
 |
|
Admiral
Pridružen/a: ned 17 pro, 2006 2:34 am Postovi: 584 Lokacija: bie you tian di
|
Ja bih ti htio biti prijatelj, ljudi koji misle samo na sebe su mi najdraža podvrsta ljudi.
pozdrav
_________________ BATracer
Otkad sam na forumu prepucavam se s T'Grelom, a to mi nije strano ni s drugim korisnicima te uvijek želim potencirati na to da je ne znam što pa se njegove teme ne mogu kozinstento čitati.
Blessed Be Her Holy Hooves, Peace Be Unto Her
I like your flowers...
|
| ned 25 vel, 2007 9:11 pm |
|
 |
|
Mister 47
|
kralj svemira je napisao/la: Ja bih ti htio biti prijatelj, ljudi koji misle samo na sebe su mi najdraža podvrsta ljudi.
pozdrav
Normalno da moraš misliti na se, kad već nitko drugi neće, no mislim ja i ponekad i na druge. Zavisi o raspoloženju. 
| ned 25 vel, 2007 10:38 pm |
|
 |
|
Inquisitor
Pridružen/a: čet 06 tra, 2006 11:54 am Postovi: 7828 Lokacija: R. Trešnjevka, Zagreb
|
kralj svemira je napisao/la: Ja bih ti htio biti prijatelj, ljudi koji misle samo na sebe su mi najdraža podvrsta ljudi.
odlicno!!!
ovo je odlicno... (ali bez ironije)... ovo cu i ja koristiti ubuduce 
_________________ Cptn. Picard: Mutiny!? On a Federation starship? That's... that's shocking, it's... it's unthinkable.

|
| pon 26 vel, 2007 2:32 am |
|
 |
|
Njegova Debela Eminencija
Pridružen/a: uto 11 tra, 2006 11:35 pm Postovi: 1131 Lokacija: Elsewhen
|
Hmmmm....htio sam odrzati prezentaciju o ST tehnologiji u danasnjosti ovaj cetvrtak, no posto imam predavanja do 8 ne znam hocu li stici...
_________________ "Telling truth is just an excuse for a lack of imagination."Garak, DS9
|
| sri 28 vel, 2007 12:41 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
| pon 05 ožu, 2007 11:21 am |
|
 |
|