|
Sada je: sri 05 kol, 2026 1:18 am.
|
Neodgovoreni postovi | Aktivne teme
| Autor/ica |
Poruka |
|
dr.med.
Pridružen/a: pon 09 srp, 2007 11:31 pm Postovi: 2843 Lokacija: svemir, mlijecna staza, alfa kvadrant, sektor001, Zemlja, Europa, Hrvatska, Zagreb Spol: Muški Naj Serija: VOY Naj Film: ST: XI Opis Stanja: opis radnje XD Koje si vrste?: trill
|
 O~M~I~LJ~E~N~E S~L~I~K~E
Stavljajte svoje najdraze slike a na kraju svakog tjedna proglasiti cemo najbolju. Najbolja je ona koja dobije najvise glasova od sudionika. Svoja se ne smije ocijenjivati. Glasovati takoder mogu oni i samo oni koji su usli u natjecanje tj. oni koji su poslali sliku. Evo moje: 1.
_________________ "In that book which is my memory, on the first page of the chapter that is the day when I first met you, appear the words, 'Here begins a new life'."
|
| ned 22 srp, 2007 5:36 pm |
|
 |
|
Über Trekker
Pridružen/a: čet 22 lip, 2006 11:50 pm Postovi: 3227 Lokacija: Zagreb
|
 Re: O~M~I~LJ~E~N~E S~L~I~K~E
2. 
| ned 22 srp, 2007 7:23 pm |
|
 |
|
dr.med.
Pridružen/a: pon 09 srp, 2007 11:31 pm Postovi: 2843 Lokacija: svemir, mlijecna staza, alfa kvadrant, sektor001, Zemlja, Europa, Hrvatska, Zagreb Spol: Muški Naj Serija: VOY Naj Film: ST: XI Opis Stanja: opis radnje XD Koje si vrste?: trill
|
samo stavi redni broj slike molim te.
_________________ "In that book which is my memory, on the first page of the chapter that is the day when I first met you, appear the words, 'Here begins a new life'."
|
| ned 22 srp, 2007 7:25 pm |
|
 |
|
Lieutenant Commander
Pridružen/a: pon 16 srp, 2007 12:45 pm Postovi: 245 Lokacija: The one and only: Osijek
|
3. 
| ned 22 srp, 2007 10:18 pm |
|
 |
|
Lieutenant Commander
Pridružen/a: pon 16 srp, 2007 12:45 pm Postovi: 245 Lokacija: The one and only: Osijek
|
kontan da nece vise nitko stavljati slike
| pon 23 srp, 2007 3:07 pm |
|
 |
|
dr.med.
|
imamo do slijedece nedjelje. u subotu se vrata zatvaraju i pocinje glasovanje
|
| pon 23 srp, 2007 7:34 pm |
|
 |
|
Lieutenant Commander
|
e a koja je nagrada ,hehehehehe
| pon 23 srp, 2007 9:45 pm |
|
 |
|
dr.med.
|
pa ne znam imaju li admini nesto u glavi.
|
| pon 23 srp, 2007 9:59 pm |
|
 |
|
Inquisitor
Pridružen/a: čet 06 tra, 2006 11:54 am Postovi: 7828 Lokacija: R. Trešnjevka, Zagreb
|
daso je napisao/la: pa ne znam imaju li admini nesto u glavi. hehehe... ti pokrenes igru a admini da srede nagradu  btw. jel se jos moze dodati slika?
_________________ Cptn. Picard: Mutiny!? On a Federation starship? That's... that's shocking, it's... it's unthinkable.

|
| uto 24 srp, 2007 3:54 am |
|
 |
|
Lieutenant Commander
|
daso je napisao/la: imamo do slijedece nedjelje. u subotu se vrata zatvaraju i pocinje glasovanje mogu se jos slike slati
| uto 24 srp, 2007 7:25 am |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
4. ...evo i mojeg doprinosa...
...obožavam ovakve izbore... ...no, moj prijdlog je da budu jednom mjesečno... ...2-3 tjedna da se stavi slika, i isto toliko vremena da se galasuje...  ...jer će tako više slika doći na natječaj...  ...pa tako da do sredine 8 mj, ovo može biti otvoreno ;)
| uto 24 srp, 2007 1:40 pm |
|
 |
|
Environmentalist
Pridružen/a: pon 09 tra, 2007 12:50 am Postovi: 2488 Lokacija: Zagreb, Croatia
|
moj doprinos: 5. 
_________________ Dif-tor heh smusma!
|
| uto 24 srp, 2007 1:44 pm |
|
 |
|
dr.med.
|
ne znam sta god hocete, meni je bolje jednom tijedno jer tko ce docekati jednom mjesecno ali nema veze. Ajmo ovu sad do subote da vidimo kako ce ici pa kasnije uvijek mozemo produljiti. Chaky pa hajde vi dajte nagradu, sta cu ja kad nemam nikakve ovlasti. Mozda nadodat deset postova ili tako nesto pobjedniku.
|
| uto 24 srp, 2007 5:12 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
...nema nadodavanja postova... ...to moraš sam napraviti!!
...a stavljamo topic s pobjednicima... ...i onda svi godišnji pobjednici idu u veliki izbor... 
| uto 24 srp, 2007 5:42 pm |
|
 |
|
Inquisitor
Pridružen/a: čet 06 tra, 2006 11:54 am Postovi: 7828 Lokacija: R. Trešnjevka, Zagreb
|
evo za pocetak 6. 
_________________ Cptn. Picard: Mutiny!? On a Federation starship? That's... that's shocking, it's... it's unthinkable.

|
| uto 24 srp, 2007 8:54 pm |
|
 |
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|