| Autor/ica |
Poruka |
|
Cadet 3rd year
|
 Filmske vijesti
Filmasi najavljuju audiciju koja ce se odrzati sljedeci cetvrtak u udruzi. Traze se glumci za glavne i sporedne uloge. Glavne: CO Species: Betazoid Physical Description Uvijek nosi tenisice, pa cak i na duznosti, sto izgleda cudno za one koji se nisu naviknuli.
Personality Profile Kao osoba nije vrlo kompleksan. Krasi ga osobina pravog Betazoida, iskrenost. Rijetko kada se stvarno naljuti, iako otkad je dobio command poziciju, koja je vrlo stresna, treba mu malo vise meditacije nego prije. Uglavnom je ostao ista osoba kao sto je bio na Akademiji, osim sto sada ima odgovornost prema cijeloj posadi.
XO/CSO Posting: Executive Officer / Chief sience Officer/ Intelligence Officer Race: Human/Bajoran Zabavan tip, voli dobru ¹alu, stalno se zeza, ali vrlo ozbiljno shvaæa svoje obaveze i poziciju. Osoba koja se lako integrira u novo dru¹tvo. Obicno sazna informacije koje normalno ne bi trebao znati (Intell) Podrzava kapetana u gotovo svim odlukama, cak i kada treba "savijati" StarFleet pravila. Savrseno precizno upravlja velikim brodovima, ali shuttleove nezna voziti (u nuzdi se ipak snadje - mazne veci brod). Voli igrati hoverballa u holodecku. Sakuplja makete starijih federacijskih brodova. Sanja da postane kapetan broda Sovereign klase.
CEO Race: Trill fly!" Personality: Dexter Cyon je malko 'uvrnut' zbog samog Cyona. Naime, Cyon je izgubio svo emotivno iskustvo tijekom nesrece i sad zeli to nadoknaditi. Dexter je bio povucena osoba i sad kad je ujedinjen s Cyonom je uzasno neozbiljan. Cyon mu je pomogao prebroditi probleme djetinjstva tako da ga danas mozete vidjeti kako se vozi na roller-bladesima kroz hodnike gdje za to nije mjesto i cesto lupeta gluposti pa je zabavan tip. Moto mu je: "life's too short to watch it
OPS/TAC Race: Human/Betazoid Posting: OPS/securiti Personality: Jedna od njegovih glavnih karakterisitka jeste zanimanje za strane kulture kao i za Zemlju 20. st . Posjeduje malu kolekciju starih antikvitete sa Zemlje koju neprestano nastoji prosiriti . Zanima se i za Zemaljsku muziku iz tog toba . Iako je polutelepat , vecinu svog zivota proveo je medju ljudima tako da su mu telepatske mogucnosti samo sekundarne . Zna biti sadistican , ali samo ponekad . Inace je saljiva osoba uvijek spremna za dobru zabavu . Jedna od slabih tocaka mu je da ima naviku da zapovjednicima direktno kaze svoje misljenje , ne moze presutit nesto ako mu se ne svidja . Iako zna biti sarkastican , ne trpi diskriminaciju . Sto se sluzbe tice , odgovoran je , ne stedi podredjene , ali i tu ima manu , kasnjenje na duznost ali to se rijetko dogadja . Tvrdoglav je , tesko priznaje da je nekad pogrijesio . Zivotni moto mu je : Shit happens ...
COON Posting: Chief COON Species: Human Personality Profile: Kevin je kao osoba jako povucen (posljedica djetinjstva provedenog bez oca). Iako ne voli drustvo prihvatio je posao pilota u kojemu je jako izlozen ostaloj posadi. Jedina utjeha u svojem badu koje traje jos od djetinstva je glazba,s kojom se osjeca kao "svoj na svome". U slobodno vrijeme zadrzava se u holodeku, i to sam sa svojim simulacijama voznje borebnih aviona iz "pradavnih" vremena. Takodjer voli razne vrste progaramskih jezika, takodjer iz "prastarih" vremena jer nije veliki ljubitelj sadasnje tehnologije. Uzrok tome je posljedica proucavanja povijesti 19. i 20. st., jer mu je u mladosti to bio jedini izvor "zabave". Isto je i ljubitelj glazbe 20.st. Takodjer ima mnogo stvari koje ne voli! MRZI umisljene ljude,nogomet,razlicite partye,i crnu kavu!
Sporedne uloge i statiste izabrat cemo kasnije
Zadatak za kandidate Slozite neku scenu gdje ce se moci procjeniti kako vam pristaje lik kojeg ste odabrali Vidimo se u cetvrtak[color=#FF40BF][/color]
|
| pet 16 stu, 2007 6:22 pm |
|
 |
|
Trill symbiont
Pridružen/a: čet 12 srp, 2007 11:32 pm Postovi: 2043 Lokacija: Zagreb Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: XI
|
 Re: Filmske vijesti
Gdje su ženske uloge??
_________________ It's me. Dax !
|
| pet 16 stu, 2007 11:03 pm |
|
 |
|
Cadet 3rd year
|
Glavna zenska uloga je dodjeljena bez audicije jer kao da je pisana za nju (Tedeu) pa to nisam ni stavljala. Sporedne uloge jos treba razraditi pa cemo onda vidjeti. Slazem se da nije dobar omjer ali predlozak je takav i tesko je nesto promjeniti a da ne moras mjenjati sve
|
| pet 16 stu, 2007 11:32 pm |
|
 |
|
Trill symbiont
Pridružen/a: čet 12 srp, 2007 11:32 pm Postovi: 2043 Lokacija: Zagreb Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: XI
|
Nadam se da ću bar biti statist 
|
| pet 16 stu, 2007 11:39 pm |
|
 |
|
Lieutenant
Pridružen/a: ned 18 vel, 2007 2:33 am Postovi: 171 Lokacija: Cyberneticca
|
Ezri the redshirt  Don't worry, ako treba napravim ti ja jednu pass-through-the-corridor-tinker-with-the-warp-drive ulogu, ako se već ne nađe...
_________________ Gdje god vidiš dobar forum, tu trola posadi.
|
| sub 17 stu, 2007 12:13 am |
|
 |
|
Trill symbiont
|
Homo Cyberneticus je napisao/la: pass-through-the-corridor-tinker-with-the-warp-drive ulogu E to to to. Držim te za riječ 
|
| sub 17 stu, 2007 12:19 am |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: sri 05 tra, 2006 4:14 pm Postovi: 4913 Lokacija: Maksimir, Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Koje si vrste?: BORG
|
Ja se trenutacno ne vidim nigdnje u vašem filmu no ak trebate klingonca ili neku spodobu da vam se šeće po brodu u pozadini tu sam... statista pravi... 
| sub 17 stu, 2007 12:42 am |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
...ja bi se savršeno našao u ulozi Betazeda... ...no, nažalost neću moći sudjelovati... 
| pon 19 stu, 2007 5:45 pm |
|
 |
|
the Red Viper
Pridružen/a: sub 20 svi, 2006 1:38 am Postovi: 11340 Spol: Muški Naj Film: First Contact Opis Stanja: ε > 0
|
Dr. Jones je napisao/la: Zadatak za kandidate Slozite neku scenu gdje ce se moci procjeniti kako vam pristaje lik kojeg ste odabrali hm... to je inace zadatak za producente... glumac kad dođe na audiciju treba dobiti jednu scenu koju izvodi. tako da svi kandidati izvedu istu scenu. a, btw, ja nemam poima o tim likovima (nisam price citao) tako da tesko da cu moc bas nesto smisliti. ove natuknice gore su ok, ali sluze da bi ja procijenio koja bi uloga bila za mene, a ne da mi kazu kakav je to u stvari lik. govori li on mozda kajkavskim naglaskom ili koristi mnogo stranih technobabble rijeci? govori li puno ili malo, cijepa li recenice kao Kirk? malo mi je tesko reci sto bi se od potencijalnog glumca ovdje ocekivalo.
_________________ "Pipci! Oni ulaze svuda!", Mirna.
|
| pon 19 stu, 2007 7:44 pm |
|
 |
|
Cadet 3rd year
|
Nanjerno je ostavljena ovakko velika sloboda u interpretaciji likova jer ce sama izvedba dosta ovisiti o glumcu. Nije specificirano kojim naglaskom govori koji lik i ostalo barem za sada. U kreiranju lika dobar dio ce zavisiti od osobe koja ga glumi pa za sada samo trezimo one koji ce najvise odgovarati gore navedenim podacima, a kasnije cemo dodati detalje. Pripremite neki monolog ili dijalog u vez s likom i to je to. Scenarij je i tako na doradi pa ce se vjerojatno i neko dijalozi jos mjenjati.
|
| pon 19 stu, 2007 8:48 pm |
|
 |
|
the Red Viper
Pridružen/a: sub 20 svi, 2006 1:38 am Postovi: 11340 Spol: Muški Naj Film: First Contact Opis Stanja: ε > 0
|
ja se pouzdajem u jedinstvenost koje "kandidature" (citaj: da ce neki lik ostati bez "kandidata" koji bi ga htjeli glumiti  )
_________________ "Pipci! Oni ulaze svuda!", Mirna.
|
| čet 22 stu, 2007 7:54 pm |
|
 |
|