|
Sada je: čet 24 ruj, 2026 11:04 pm.
|
Neodgovoreni postovi | Aktivne teme
|
Stranica: 1/1.
|
[ 7 post(ov)a ] |
|
2x16 - A Private Little War
| Autor/ica |
Poruka |
|
fluffy
Pridružen/a: sub 02 svi, 2009 8:37 pm Postovi: 6576 Lokacija: Rijeka Spol: Ženski Naj Serija: DS9 Opis Stanja: ---^^^^^------^^------^----------------- Koje si vrste?: fažol
|
Sezona: 2Epizoda: 16Datum premijere: 2 February 1968Scenarist: Jud CrucisRedatelj: Marc DanielsStardate: 4211.4 (2268)Gostujući Glumci:Nancy Kovack - Nona Michael Witney - Tyree Ned Romero - Krell Arthur Bernard - Apella KRATAK SADRŽAJ (preuzeto s Memory Alpha): Na planeti na kojoj živi primitivna civilizacija posada Enterprise-a otkriva da Klingonci razvijaju napredno oružje.Citati: "I'll make a Klingon of you yet." - Krell, handing a flintlock to Apella "I thought my people would grow tired of killing. But you were right. They see that it is easier than trading and it has pleasures." - Apella, as he and Krell enter the storage room "Well, war isn't a good life, but it's life." - Kirk, telling McCoy the bitter realities of war "A hundred what?" "A hundred ... serpents. Serpents for the Garden of Eden." - Scott and Kirk, as Kirk requests 100 flintlocks  Transkript: chakoteyaViše informacija: Memory Alpha
| pet 08 srp, 2011 6:30 pm |
|
 |
|
Number One
Pridružen/a: ned 07 lip, 2009 7:32 pm Postovi: 6198 Naj Serija: TOS Naj Film: ST: XI Koje si vrste?: Wraith
|
 Re: 2x19 - A Private Little War
Ma ček, šta nije ova treba zavodila Kirka? Skroz sam zbunjena...  Uopće se ne sjećam tog dijela s Klingoncima. 3 Zar nije tu netko bio ranjen pa je ona provela nekakav ritual da spasi nekom život, međutim tim se ritualom nešto... nešto događa? I FYI, prošlo je samo 6 mjeseci... Bijela beštija? Talosijanci su uzimali samo inteligentna bića kojima bi mogli produžiti svoju vrstu. Miki je napisao/la: SSSR -> Vijetnam <- SAD. Qonos -> ovaj planet kaksevećzove <- Federacija. I dalje mi Klingonci ne odzvanjaju u cijeloj priči. Al čini mi se da se prisjećam da seljaci imaju bijelu kosu, jel? 
| pet 08 srp, 2011 8:43 pm |
|
 |
|
Number One
Pridružen/a: ned 07 lip, 2009 7:32 pm Postovi: 6198 Naj Serija: TOS Naj Film: ST: XI Koje si vrste?: Wraith
|
Miki je napisao/la: I mogao je biti njen rob, jer je imala neku biljku od koje je on bio ko na heroinu mlitav i poslušan. Miki je napisao/la: A i Spock je bio ranjen pa si je ufleko plavu majčicu. To sam očito potisnula. Miki je napisao/la: Brđani imaju bijelu. Seljaci su bili brinete. Klingonci u ovoj epki - brod im u orbiti, Enterprise se skriva. Klingonac kod seljaka, daje liku puške, hrva se sa Bonesom i Kirkom. Nope. Doesn't ring a bell. Ako se Enterprise skriva kako su uspjeli save-at Spocka? 
| sub 09 srp, 2011 1:42 pm |
|
 |
|
Number One
|
Možda se njihovi brodovi ne mogu na taj način skrivat pa se ne mogu toga sjetit... što mislim da nije tako...  pretpostavljam da im je potrebno duže vrijeme da provjere iza kojeg se mjeseca ili planeta kriju... 
| ned 10 srp, 2011 3:03 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
|
Miki je napisao/la: Kao i ona bijela beštija. Mislim da je nekakva slična bila u The Cage, tamo u kavezima pored Pikea. Ne, to je rođak od wampe što je na Hothu ulovio Lukea. 
_________________ Doslo, dakle, sto mu drago u ovim zalosnim vremenima, mi necemo nikada sagnuti glavu pred zlom koje se siri, pred laznim duhom vremena, koje je protivno Bogu... I ja vam dovikujem na domaku oluje koja prijeti citavom svijetu: Ohrabrite se i budite jaki u vjeri, koju ocevi vasi ispovijedaju vec 1.300 godina.
blaženi Alojzije Stepinac
Krist je došao na svijet da nas oslobodi od grijeha i lažne draži planiranja života bez Boga. On to nije učinio snažnim proglasima, već osobnom borbom protiv napasnika, sve do križa.
Benedikt XVI
|
| ned 10 srp, 2011 3:47 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
|
Miki je napisao/la: I Jetijev rođak također. Naravno. 
_________________ Doslo, dakle, sto mu drago u ovim zalosnim vremenima, mi necemo nikada sagnuti glavu pred zlom koje se siri, pred laznim duhom vremena, koje je protivno Bogu... I ja vam dovikujem na domaku oluje koja prijeti citavom svijetu: Ohrabrite se i budite jaki u vjeri, koju ocevi vasi ispovijedaju vec 1.300 godina.
blaženi Alojzije Stepinac
Krist je došao na svijet da nas oslobodi od grijeha i lažne draži planiranja života bez Boga. On to nije učinio snažnim proglasima, već osobnom borbom protiv napasnika, sve do križa.
Benedikt XVI
|
| ned 10 srp, 2011 9:02 pm |
|
 |
|
Number One
|
Jedino što nedostaje TOSu a recimo znalo se pojavit u ENTu i DS9u, jest prožimanje više radnji istodobno u jednoj epki... čime se nije postigla povezanost radnje kroz više epizoda, pa čak i sezona... Sve sam to potisnula.  No, niti jedna od tih radnji se ne nastavlja na sljedeću epizodu, niti ne postoji neki neobjašnjivi događaj koji se objasni u kasnijoj epizodi... 
| pon 11 srp, 2011 3:02 pm |
|
 |
|
|
Stranica: 1/1.
|
[ 7 post(ov)a ] |
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|