Sada je: pon 10 kol, 2026 6:52 am.

Započni novu temu Odgovori  [ 8 post(ov)a ] 
 Moderiranje 

Sto ostrije moderirati?
Sve 22%  22%  [ 2 ]
Sve osim >>Zoff topica<< 56%  56%  [ 5 ]
Sve pod >>No. 1 "USS CROATIA" FORUM<< 11%  11%  [ 1 ]
Samo >>Udruga "USS CROATIA"<< 0%  0%  [ 0 ]
Nista 11%  11%  [ 1 ]
Ukupno glasova : 9

Moderiranje 
Autor/ica Poruka
Über Trekkie
Über Trekkie

Spol: Muški
Naj Serija: TNG
Naj Film: First Contact
Koje si vrste?: BORG
Post Moderiranje
Nazalost se tema slucjano obrisala, tj. rasprava o moderiranju presla je u totalni OT no mislim da smo neke poruke spasili. Probat cu copy pastati sve poruke koje su ostale citave, te se nadamo da se ova greska vise nece ponoviti. Mole se svi koji se sjecaju sto su napisali da napisu ili neka ponove svoje misli jos jedamput pa cemo izbrisati ove "podsjetnike" dolje. :wink:

Chaky:
Primjetio mi je kolega da se sve teme polako pretvore u raspravu nevezanu uz temu. I sad si mislim da li da se krene u ostrije moderiranje. Pa evo jedne ankete.
Trajat će 7 dana.

čet 27 tra, 2006 1:43 am
Profil ICQ Web stranica
Über Trekkie
Über Trekkie

ništa - tak ti je to na forumima (po mom iskustvu)...s vremenom će se otvorit više tema na zoff topicu pa će ljudi više po njima spamat a manje drugdje...a i g'kar će se s vremenom smirit... zasad je ipak bolje da ima više prometa nego više cenzure

Munstor:
Ma samo treba banat G'kara i sve ce bit u redu...

Shadowmaster:
Mislim svi znate zakon, ja postavim moderatore i oni rade posao kako to najbolje znaju ili umiju, da trebalo bi brisati teme, ali kolko vidim nikom se to neda a jos se uvijek ceka na opciju za movanje tema na drugo mjesto, samo nikak da ta opcija proradi, zatim treba otvoriti vise podforuma a to zasad isto ne ide, nis odo ja gledat CSI pa se cujemo ljudi.

Mr.Spock:
Nije da sam za totalnu cenzuru i brisanje postova...treba ljudima dati slobode, ali isto tako treba se znati red i poštovati pravila.
Pomalo mi smeta kad otvorim neku temu i onda čitam hrpu smeća umjesto očekivane rasprave na tu temu.

G'Kar:
quote:
--------------------------------------------------------------------------------
Originally posted by munst0r:
Ma samo treba banat G'kara i sve ce bit u redu...
--------------------------------------------------------------------------------

pa nije sad baš da su moji komentari nevezani za teme na kojima postam ili? nisam baš to primijetio... druga je stvar kvantiteta postova, ali koliko primjetih to nigdje nije kažnjivo. i još nešto... ako se već spama, pa nije da spamam samo je. na ovo odgovaram samo zato što sam prozvan.

Shadowmaster:
Da vidim ti odgovaras na sve zivo i nezivo no neki postovi nemaju veze sa vezom, za sada nista ne brisemo, no ako se vise moderatora bude slozilo sa nepostivanjem neke teme obrisat ce se svi postovi nevezani za temu, jer je to jedino sto mozemo napraviti momentalno dok smo u manjku opcija na forumu, a to ne znaci da cemo brisat samo tvoje postove vec SVE postove nevezane na temu o kojoj se prica, no moja odluka je i dalje pricekati Tom'cu da nam sredi te opcije pa necemo nista brisati, jedino poruke uvrijedljivog sadrzaja, no koliko vidim tih nema pa zadrzavam SATUS KVO na forumu, barem za sada.

Ako netko ima neku primjedbu neka obavezno dodze na sastanak u cetvrtak da razrijesimo neka od tih pitanja.

G'Kar:
slažem se da treba moderirat ako nešto prevrši mjeru... no to što odgovaram na sve živo i neživo nije kažnjivo, a to što neki postovi nemaju veze s vezom nije samo moja specijalnost. jedino ja to možda činim u većem postotku. a i nije da bi neke postove trebali shvatit svi... neki su prikrivene poruke i zezancije na temu što opet primjećujem da ne radim samo ja. ali dobro, ako sam ja problem na ovom forumu odlukom većine lako se svojevoljno povučem u egzil.

Shadowmaster:
Imaš srece sto su neki ovdje meka srca. (misli se i na moderatore)

G'Kar:
quote:
Originally posted by Shadowmaster:
Imaš srece sto su neki ovdje meka srca. (misli se i na moderatore)

reply noted. actions are taken to repair the damage, if U know what I mean.

nenadg:
kakve akcije?
Pa valjda se mozemo zekati , nece valjda Q puckat prstima.

Shadowmaster:
Pamet u glavu i sve ce bit ok, inace ovaj forum je i osmisljen kao mjesto gdje se trekeri mogu druzit bez granica i ogranicenja, no ne mozemo napraviti smeć od foruma, moras mislit i na ostalu publiku koja ovo cita koliko vidim ima njih 40!!! I vecina ovdje zeli raspravljat o ST-u a sto se tice ostalih stvari molit cu raspravljajte u Zoff topicu i u pripadajucim temama. Za laprdanje po ljudima odes fino u klub i laprdas koliko oces, samo posljedice i sam znas kad naljutis ekipu.

G'Kar:
Re: kakve akcije?
quote:
Originally posted by nenadg:
Pa valjda se mozemo zekati , nece valjda Q puckat prstima.
nisam baš siguran. odsad smanjujem postanje na minimum ili na onaj broj koji je dovoljno blizak nuli, a da ne bude nula.

nenadg:
O mocna sjenko ...
Pa kaj smo to tako strasno ucinili

Shadowmaster:
Zasad niste ali samo da znate.

Ostalo vise nemam. :sorry:

čet 27 tra, 2006 1:56 am
Profil ICQ Web stranica
Inquisitor
Inquisitor

ali pohvatat cemo mi sve s vremenom :wink:

nadam se da vise nebu ovakvih gresaka od strane nas moderatora :!:

eto skuzili smo (nadam se) kako prebacivati threadove i dijelove threadova negdje drugdje \:D/

uskoro cemo dijelove threadova koje nemaju veze sa temom polako prebacivat u zofftopic :!:

čet 27 tra, 2006 2:21 am
Profil Web stranica
Cadet 3rd year
Cadet 3rd year

Pobogu... sad ponovo moram pisat onaj post... :evil:

Uglavnom... evo sazetka:
Rekoh G'Karu da uoci "Very Happy" smajlica (koji je sad u ovom copy/pasteu izostavljen) u mojem prvom postu... taj smajlic znaci da se salim... i da onu recenicu nema smisla shvacat ozbiljno...
I ne, ne mislim da te treba banati... :)

čet 27 tra, 2006 2:51 am
Profil ICQ
Inquisitor
Inquisitor

prebaci gro postova okolo... pretezno sve viskove prebacio u dobrodosli (stogod je vezano bilo uz rad foruma) ili zofftopic (ono sto je bilo odvezano :) )

brisao skoro da nisam... pretezno sam brisao svoje poruke

ukratko fragmentirao sam podosta razgovore

kako je Tom'ca rekao jednom, osjetljiv je to posao. A ja sam apsolutni pocetnik u moderiranju pa oprostite na greskama i sl.
a sad kad sam se objasnio, neka pocne pljuvanje zbog loseg moderiranja :)

p.s.
ima almighty Q backup od prije mog prckanja pa ako vam se fakat ne svidja moje moderiranje uvijek se mozemo vratiti na staro

čet 27 tra, 2006 3:57 am
Profil Web stranica
Commander
Commander

Kao što je jednom jedan mudrac rekao, a ovdje se jako dobro može primjetiti:

Backup glavu čuva...u ovom slučaju Q-ovu :)

He he :)

http://forum.ufpcroatia.com - SciFi forum

čet 27 tra, 2006 1:09 pm
Profil ICQ Web stranica
Counselor
Counselor

ha, ja sam zato i uzela offtopic podforum za moderiranje jer sam znala da tamo niš neće trebat dirat. jerbo ja cenzuru ne volim... :P q, mislim da ovaj forum shvaćaš ipak malo preozbiljno - ono, strogo se držte teme, ja samo upozoravam, pamet u glavu, moramo poduzet akcije...chill out, man, nek ljudi spontano komuniciraju! :) al opet, to je samo moje mišljenje... O:) :wink:

pet 28 tra, 2006 1:19 am
Über Trekkie
Über Trekkie

Ma sve je ok, znam da ste svasta pricali u klubu na ovu temu pogotovo Jelak, no njega koliko vidim jos uvijek nema no ovom forumu. :twisted: Sto se tice izbrisanih poruka sh*** hepens. :P Dajem vam rijec da se nebu ponovilo i u buduce cemo staviti obavjest ako budemo nesto brisali. O:)

pet 28 tra, 2006 2:05 am
Profil ICQ Web stranica
Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 8 post(ov)a ] 

Trenutno korisnika/ca: / i 0 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Traži:
Forum(o)Bir: