|
Sada je: uto 18 kol, 2026 8:42 pm.
|
Neodgovoreni postovi | Aktivne teme
Prvoaprilska Adminska šala 2008. (ex UKINUTI KUTCI)
| Autor/ica |
Poruka |
|
the Red Viper
Pridružen/a: sub 20 svi, 2006 1:38 am Postovi: 11340 Spol: Muški Naj Film: First Contact Opis Stanja: ε > 0
|
 Prvoaprilska Adminska šala 2008. (ex UKINUTI KUTCI)
gotovo je. kutci su otisli. slozili smo se Cvicek, TerNek i moja malenkost.
zasto? pa... jedna rijec: nepreglednost. neorganiziranost. anarhija u negativnom smislu rijeci.
pogledajte kako je vecina kutaka izgledala: jedan do dva aktivnija (aktivnija kazem, ne i aktivna, jer aktivni ni nisu bili) topica po kutku. "vlasnik" kutka ulogira se svake prijestupne, modovima se kao savjetuje da se po kutcima ne moderira pa spamovi i slicne stvari ostaju trunuti danima.
a sto je s ostatkom foruma? on je na kraju ostecen za tih par potencijalno dobrih topica koji su ostali "osuđeni" na kutke.
pa evo. sada vise nema kutaka. sve bivse kutase (ukljucujuci i mene osobno) i one koji se tako osjecam pozivam da prihvate ovu odluku forumskog osoblja te da nastave, sada aktivnije nego prije, sudjelovati u pisanju po forumu.
pozdrav, vasi admini.
_________________ "Pipci! Oni ulaze svuda!", Mirna.
|
| uto 01 tra, 2008 1:23 am |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
 Re: UKINUTI KUTCI
....bip..... bip.... . bip.... bip...
...ok, moglo je doći neko upozorenje glede toga... !!!!!
...jel se može negdje uvidjeti svoj kutak? ...trebam neke stvari iz njega!!!
| uto 01 tra, 2008 1:30 am |
|
 |
|
Counselor
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 1:12 am Postovi: 3252 Lokacija: treći kamenčić od sunca :)
|
oke..jeste vi normalni?? 
_________________ njanjanja
|
| uto 01 tra, 2008 1:36 am |
|
 |
|
Make it so
Pridružen/a: uto 08 sij, 2008 10:38 pm Postovi: 8181 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
 tempkutci
1.april  ?
_________________ Surviving the new decade
|
| uto 01 tra, 2008 1:38 am |
|
 |
|
Environmentalist
Pridružen/a: pon 09 tra, 2007 12:50 am Postovi: 2488 Lokacija: Zagreb, Croatia
|
da. baš gledam datum.
za više mjesta zbrišite ili ujedinite hrpu istih tema u offtopicu ili zbrišite teme gdje nije uopće odgovarano nakon prvog posta.
_________________ Dif-tor heh smusma!
|
| uto 01 tra, 2008 1:40 am |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
...nema veze... ...i ako je, ja nasjeo....
...no kutci su jedinstvenost ovog foruma... ...i treba im reda...
...ali ne drastičnog... !!
| uto 01 tra, 2008 1:42 am |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: sri 05 tra, 2006 4:14 pm Postovi: 4913 Lokacija: Maksimir, Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Koje si vrste?: BORG
|
Jao nestade mi kutak...  whothever will I do...  Mybe use my secret Q powers... to restore this tragedy...  Fala Q-u sto sejvam svaki svoj post u jedan odvojeni txt file na desktopu... ionako su kutci zauzimali previse mjesta u bazi... dobro je sto ste ih obrisali... 
| uto 01 tra, 2008 1:44 am |
|
 |
|
the Red Viper
Pridružen/a: sub 20 svi, 2006 1:38 am Postovi: 11340 Spol: Muški Naj Film: First Contact Opis Stanja: ε > 0
|
Mr.bobo je napisao/la: ...i treba im reda...
...ali ne drastičnog... !! ma probali smo mi to nekako regulirati, ali naprosto nije islo. i svi hoce bit svoji sefovi, svi bi htjeli moderirat, a kad se nesto treba malo sredit vecini ljudi se neda. vjerujmi, ni meni se zna dogoditi da mi se nesto neda zmoderirati, a ja sam admin, i to i mi je posao.
|
| uto 01 tra, 2008 1:46 am |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
Samo da dopisem par recenica da ne ispadnemo bad guys... Neki od nas vole posjecivati druge SF forume po Hrvatskoj... mnogo njih ima puno prepuno korisnika i puno vise rasprava o SFu.... kao sto je netko jednom rekao, ovaj forum nije nicija privatna birtija... Zasto bi forum nase udruge ostao samo u domeni toga, zasto ne napraviti nesto vise iz njega - najveci i najkvalitetniji SF forum na podrucju ex-yu! Takodjer da cemo jos maknuti holodeck koji nicemu ne sluzi, promjeniti neke hijerarhije globalnih foruma i dodati par podforuma - o SF knjigama, podforume za najkvalitetnije SF serije (svaka ce dobiti svoj podforum) poseban podforum i za SF filmove.... ! Trenutacno imamo 20ak clanova koji nesto aktivnije pisu.. zasto ih za godinu dana ne bi imali 100 ili vise? A kutci, osim toga sto je Ant rekao - mislim ono... grozno... teme o tome kaj ste zadnje jeli ili "sta vam je draze" ili ko je koliko trcao na 100 ili 1000 metara... OK.. bilo je poluzabavnih tema (koje su se brzo iscrpile), tako da cu ja cu sebi otvoriti blog da pisem o svojim avanturama po svijetu, konovima i sl... (meni drage analize pjesama ionako skoro nitko i nije htio komentirati pratio  ) Mozda vam se nekima (vlasnicima kutaka) ideja cini losom, ali sutite iducih godinu dana i onda kazite svoj sud o tome! Stay tuned! 
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| uto 01 tra, 2008 1:48 am |
|
 |
|
Fi'ta Gul
Pridružen/a: pet 19 svi, 2006 2:09 pm Postovi: 6485 Lokacija: Cardassia Prime
|
modesty blaise je napisao/la: captain je napisao/la: 1.april  ? da. baš gledam datum. Slučajno se poklopio sa prvim službenim danom vlasti adminskog dvojca Cviček/Ant. O ukidanju smo dosta raspravljali i odlučili se na taj korak jer je očito da se puno spama u kutcima, teme se prilično poklapaju sadržajem, a relativna sloboda koja se vlasnicima kutaka dala u održavanju i moderiranju istih postala je nebriga i neodgovornost.
_________________ William T. Riker: "Fate. Protects fools, little children and ships named Enterprise."
|
| uto 01 tra, 2008 1:50 am |
|
 |
|
Egzobiolog
|
...ok, ako ću šutit godinu dana , hoću li dobiti svoj kutak?
| uto 01 tra, 2008 1:50 am |
|
 |
|
Fi'ta Gul
Pridružen/a: pet 19 svi, 2006 2:09 pm Postovi: 6485 Lokacija: Cardassia Prime
|
Mr.bobo je napisao/la: ...ok, ako ću šutit godinu dana , hoću li dobiti svoj kutak? Imam ja prazan kutak u dnevnom boravku za koji mi se ne da kupovat ni lampa ni biljka. Dođi pa možeš tamo klečat na prosutom kukuruzu. 
_________________ William T. Riker: "Fate. Protects fools, little children and ships named Enterprise."
|
| uto 01 tra, 2008 1:53 am |
|
 |
|
Egzobiolog
|
 Re: tempkutci
!!!!!! ...ok, kaj je sad ovo???
...spačkate po forumu da to nije normalno...
...
| uto 01 tra, 2008 1:53 am |
|
 |
|
the Red Viper
|
Mr.bobo je napisao/la: ...ok, ako ću šutit godinu dana , hoću li dobiti svoj kutak? a, cuj, to ovisi o onima koji ce voditi forum za godinu dana. ali ako stvari ostanu kako su do sada bile... nema to veze sa sutnjom. naprosto format kutaka nevalja. (i jesi li na ikojem drugom forumu vidio takve kutke?) ali ako ti hoces sutiti, slobodno! 
|
| uto 01 tra, 2008 1:54 am |
|
 |
|
Inquisitor
Pridružen/a: čet 06 tra, 2006 11:54 am Postovi: 7828 Lokacija: R. Trešnjevka, Zagreb
|
ne slazem se sa odlukom... i stvarno nisam ocekivao da cete odmah nakon mog odlaska tako drasticne odluke donositi... pih
ali sto je tu je... zivot (forum) ide dalje...
_________________ Cptn. Picard: Mutiny!? On a Federation starship? That's... that's shocking, it's... it's unthinkable.

|
| uto 01 tra, 2008 1:56 am |
|
 |
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 0 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|