|
Sada je: ned 16 kol, 2026 2:16 am.
|
Neodgovoreni postovi | Aktivne teme
| Autor/ica |
Poruka |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
 Sportski semafor
Imam ja jedan prijedlog... ...da se unutar tv-a i filma podforuma ili Zoffa napravi jedan podforum naziva sportski semofor gdje bi se prebacile sportske teme da budu sve na jednom mjestu... 
...što mislite?
| čet 06 stu, 2008 11:26 am |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
 Re: Prijedlozi
Mr.bobo je napisao/la: Imam ja jedan prijedlog... ...da se unutar tv-a i filma podforuma napravijedan podforum naziva sportski semofor gdje bi se prebacile sportske teme da budu sve na jednom mjestu...  ...što mislite? Zar ih ima tako puno da bi se radi sportskih tema otvarao cijeli novi podforum? Ja sam dojma da nema puno sportskih tema na forumu, a i oe koje postoje nisu pretjerano aktivne.
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| sri 19 stu, 2008 6:02 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
Cvicek je napisao/la: Mr.bobo je napisao/la: Imam ja jedan prijedlog... ...da se unutar tv-a i filma podforuma napravijedan podforum naziva sportski semofor gdje bi se prebacile sportske teme da budu sve na jednom mjestu...  ...što mislite? Zar ih ima tako puno da bi se radi sportskih tema otvarao cijeli novi podforum? Ja sam dojma da nema puno sportskih tema na forumu, a i oe koje postoje nisu pretjerano aktivne. ...ima desetak tema... no neke su u zaključanim kutcima... pa ne mogu do njih... ...podforum u podforumu... sam mislio...  ...a aktivirat ću ih ja... 
| pon 24 stu, 2008 11:30 am |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
Mr.bobo je napisao/la: ...ima desetak tema... no neke su u zaključanim kutcima... pa ne mogu do njih...
Ako zelis, javi mi linkove do svih tih tema, pa cu ih prebaciti u zoff....
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| pon 15 pro, 2008 3:40 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
|
Cvicek je napisao/la: Mr.bobo je napisao/la: ...ima desetak tema... no neke su u zaključanim kutcima... pa ne mogu do njih...
Ako zelis, javi mi linkove do svih tih tema, pa cu ih prebaciti u zoff.... ...odi u teddein kutak... ima 3 teme za premjestiti... ...dvije za brbljaonicu i jedna za astronomiju... ...to sam još prije dva tjedna nekome rekao... no očito je da ne doživljavaju svi svoje dužnosti...
| pon 15 pro, 2008 4:58 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
|
Mr.bobo je napisao/la: ...odi u teddein kutak... ima 3 teme za premjestiti... ...dvije za brbljaonicu i jedna za astronomiju... Temu "Astronauti" sam prebacio u astronomiju... ali koje su to druge dvije? Tamo imas od sporta ekstremne, i vise trek tema (SG vs ST, Koji ste ST lik...) Mr.bobo je napisao/la: ...to sam još prije dva tjedna nekome rekao... no očito je da ne doživljavaju svi svoje dužnosti... Drugi put napisi ovdje ili u Q ... ako nista drugo, dobit ces odgovor zasto zahtjev nije odobren 
|
| pon 15 pro, 2008 5:18 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
|
...pa zar nismo rekli da trek teme iz kutaka... prebacijemo u brbljaonicu ili za to određene podforume?
...a ja sam mislio da vi znate gdje se što na forumu nalazi...
...očito nije tako...
| pon 15 pro, 2008 11:09 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
|
Mr.bobo je napisao/la: ...a ja sam mislio da vi znate gdje se što na forumu nalazi...
...očito nije tako... Ja donekle znam gdje se sta nalazi, samo sam htio znati da li hoces neke posebno odredjene teme da se prebace... prvo si pricao o sportskim temama, odkud sad Trek teme? 
|
| uto 16 pro, 2008 7:40 am |
|
 |
|
Egzobiolog
|
 Re: Sportski semafor
...ti mene zafrkavaš , ili...?
...pa sportski semafor je podforum za sebe... (u zoffu bi trebao biti)
...a trddeine teme se već prije trebalo premjestiti u brbljaonicu... ...evo ti linkovi, jer se očito ne kužimo...viewtopic.php?f=33&t=1646viewtopic.php?f=33&t=2003viewtopic.php?f=33&t=1643viewtopic.php?f=33&t=1644
| uto 16 pro, 2008 1:25 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
|
Zaboravih napisati,... prebacio sam te teme koje si nabrojio. Ako ti ili bilo tko drugi ima tema u kojima bi pisao a nalaze se u zalockanim kutcima - javite!
|
| pet 19 pro, 2008 7:17 am |
|
 |
|
Egzobiolog
|
...evo stavljena je i anketa za sportski semafor... , pa ljudi... ...dajte svoj glas... 
...rukometne teme čakaju...
| pon 29 pro, 2008 10:59 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
|
Kao prvo, puuuuno draze bi mi bilo da se otvara novi trek-related podforum a ne sportski... No nakon maratonskog chata o Forumu sa Bobom, odlucio sam podrzati njegov prijedlog... Razlozi: 1. Imali smo slican podforum i za vrijeme Europskog prvenstva u Nogometu, pa ako zaista ima zainteresiranih i za komentiranje i prognoziranje utakmica, mozemo to ponoviti i za rukomet... valjda ima medju trekerima ljudi koji vole rukomet... A ako bi sve islo onako kako Bobo smatra da bude, mozda taj sportski podforum ostane i za stalno. Na Bobi je da se potrudi da tako bude... 2. Forum je opcenito manje aktivan, i poneki drugi non-trek podforum je neaktivan, kao npr. Multimedijalni kutak... pa ako bi to malo poboljsalo nase virtualno druzenje, vrijedi pokusati s time... Ternek i Daso su vec podrzali prijedlog... I Frenky, Shadowmaster - sta vi mislite...? Za pocetak privremeni PDF o rukometnom prvenstvu - a kasnije vec vidimo kako ce se situacija razvijati... ... @Bobo - o drugim (trek  ) idejama cemo definitivno popricati nakon nove godine, vidim da smo za neke druge ideje na istoj valnoj duljini 
|
| uto 30 pro, 2008 12:21 am |
|
 |
|
Egzobiolog
|
...hmmm... rukometni podforum bi bio premali... ...jer ne pada mi više od 5 tema na pamet... (osim ako će mo komentirati skupinu po skupinu u zasebnoj temi)...
...eventualno može pasti kladionica... ...i o tome mogu biti 2 teme... + još dvije o našima... ...i to je maximum...
...a što se tiće ostalog... ...skijanje je aktivno... ...i još ponešto...
...prvenstvena inicajativa je da se moožemo bolje snalaziti po forumu... ...npr, htio bi nešto komentirati... no, ne da mi se tražiti po zoffu ili di već di je to...
| uto 30 pro, 2008 12:31 am |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: sri 05 tra, 2006 4:14 pm Postovi: 4913 Lokacija: Maksimir, Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Koje si vrste?: BORG
|
Ako mene pitas otvori mu podforum nek se covjek veseli ako odaziv bude mali zatvori ga... i gotovo...
| uto 30 pro, 2008 12:51 am |
|
 |
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|