|
Sada je: pon 24 kol, 2026 1:47 am.
|
Neodgovoreni postovi | Aktivne teme
| Autor/ica |
Poruka |
|
bubica
Pridružen/a: pon 13 lis, 2008 12:48 pm Postovi: 10381 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Opis Stanja: kujasto Koje si vrste?: govedo
|
 Re: Predstavite se
^ Pics, or it didn't happen! 
|
| pon 12 tra, 2010 1:17 am |
|
 |
|
Jedi Hamsta – Tribl v2.0.
Pridružen/a: pon 26 sij, 2009 7:16 pm Postovi: 7805 Spol: Ženski Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
JEAN-LUC PICARD 2 je napisao/la: .  ja ću se udati za tebe 
_________________ She's got a date at midnight with Nosferatu.
|
| pon 12 tra, 2010 1:19 am |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
JEAN-LUC PICARD 2 je napisao/la: star trek imovina: gore spomenute odore, ručno izrađen komunikator koji ima vezu s dva druga i spaja vezu sa svakim posebno glasovnom fotoreakcijom i reagira na 1 decibel (šuštanje listova), replikator (hvala bogu ne radi), i posebnu sobu od 25m kvadratnih koja je točna replika mosta voyagera. trenutno sam u fazi izgradnje mosta enterprisea galaksy, a na mostu enterprisea NX01 nedostaje samo istaraživačka konzola i kapetanov stolac. sve mostove sam izradio sam uz pomoć dva prijatelja, imam nekoliko trikodera koji očitavaju jačinu svjetlosti, 6 fazera koji emitiraju lagan energijski izboj koji pecne na udaljenosti od 6 m. i fazersku pušku koja nije u funkciji, ali nabavljam energijski ometač koji emitira izboj malo jači nego na predhodno spomenutim fazerima. napravio sam maketae voyagera, oba kirkova broda, enterpirsa galaksy, ds9, stargazera, uss prometheusa, volkanskog broda seleya i makete svih poznatih klasa brodova (njih 26) sve sam ih izradio sam. zbog sve te imovine sam prošle godine dospio u 24 sata, a pretprošle u američkom časopisu The Times. dosad sam na ST imovinu potrošio  7 000 eura  WWOOOOOOOOWW !!!
...ok prvo dobrodošao na forum !! ...ti si fakat pravi fan... !!
...možemo li vidjeti neke slike, od tih maketa i ostalih stvarčica kojima se ponosiš... ??? ...ono fakat si me zaintrigirao ovim svime...
...ako se učlaniš u udrugu... dobiješ CRO-kumunikator...
| pon 12 tra, 2010 1:20 am |
|
 |
|
mindfrelling bloodsucker
Pridružen/a: sri 07 svi, 2008 8:02 pm Postovi: 6900 Lokacija: preselila kod Trapa u Dorne :D Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: manipulative and psychotic
|
Uf, ovo se zove detaljno predstavljanje Dobrodošao na forum I jel možemo vidjet slikice te tvoje star trek imovine?  Mr.bobo je napisao/la: ...ako se učlaniš u udrugu... dobiješ CRO-kumunikator... hahaha, pored svega što je nabrojao, sigurno jedva čeka da dobije plastični udružni komunikator 
_________________ "Dobar kršćanin se treba čuvati od matematičara i svih onih koji izriču prazna proročanstva. Opasnost već postoji da su matematičari sklopili ugovor s Nečastivim da potamane duh i sputaju čovjeka u okove Pakla."
Sv. Augustin (354-430)
|
| pon 12 tra, 2010 1:21 am |
|
 |
|
Kingslayer
Pridružen/a: sri 24 svi, 2006 7:39 pm Postovi: 5995 Lokacija: Dorne Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: Krivo neshvaćeno...
|
Jesi li ti Chuck Norris? 356

|
| pon 12 tra, 2010 1:22 am |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
Dejanira [Bot] je napisao/la: hahaha, pored svega što je nabrojao, sigurno jedva čeka da dobije plastični udružni komunikator  ...da, da... jer to ne može nabaviti bilo gdje...to je jedinstveno...  ...ili mu ti pokloniš svojeg...?
| pon 12 tra, 2010 1:36 am |
|
 |
|
mindfrelling bloodsucker
Pridružen/a: sri 07 svi, 2008 8:02 pm Postovi: 6900 Lokacija: preselila kod Trapa u Dorne :D Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: manipulative and psychotic
|
Mr.bobo je napisao/la: Dejanira [Bot] je napisao/la: hahaha, pored svega što je nabrojao, sigurno jedva čeka da dobije plastični udružni komunikator  ...da, da... jer to ne može nabaviti bilo gdje...to je jedinstveno...  ...ili mu ti pokloniš svojeg...?ne znam ni gdje je moj udružni komunikator ali ako ga nađem, poklonim mu ga 
_________________ "Dobar kršćanin se treba čuvati od matematičara i svih onih koji izriču prazna proročanstva. Opasnost već postoji da su matematičari sklopili ugovor s Nečastivim da potamane duh i sputaju čovjeka u okove Pakla."
Sv. Augustin (354-430)
|
| pon 12 tra, 2010 1:43 am |
|
 |
|
Lieutenant Junior Grade
Pridružen/a: ned 11 tra, 2010 11:05 pm Postovi: 124 Lokacija: Far far away from administrators of this forum
|
slike dolaze kad popravim fotić sestra koja ima 23 g. mi ga je bacila u zid i slupala objektiv
ak je komunikator tak jedinstven i od unikatne plastike prihvaćam. inače moji su od legure aluminija i posrebrenog bakra (to sam sam izmješo i posrebrio bakar) da ne korodiraju, a metal mi treba da provodi struju je unutra uz trojezgreni nvidia procesor baš nema mjesta za žice
da baš sam pravi fan
|
| pon 12 tra, 2010 1:58 am |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
ŽDobrodošao JEAN-LUC PICARD 2 Zanimljiv nick  Svaka čast na iscrpnom uvodnom postu, da li to znaći da od tebe i ubuduće možemo očekivati da se raspišeš o drugim stvarima?  I da, morat ćeš shvatiti našu sumnjičavost dok ne pošalješ slike tih mostova i brodova  Pitao si u drugoj temi o stavljanju slika na forum. Ovdje ima stari tekst kako staviti na imageshack: viewtopic.php?p=42285#p42285Također ima drugih kodova i načina za stavljanje slika no neću te zbunjivati s time. Samo ću spomenuti da ako je slika prevelika, umjesto "[img]" koristiš "[rimg]" kod, koji automatski smanji sliku da bude mali klikabilni thumbnail. Informatičar si,.. vjerujem da ćeš se lako s time snaći  Dejanira [Bot] je napisao/la: Mr.bobo je napisao/la: ...ako se učlaniš u udrugu... dobiješ CRO-kumunikator... hahaha, pored svega što je nabrojao, sigurno jedva čeka da dobije plastični udružni komunikator  Uuuuuuuuuu.... nisko!  Dodati ću da sam se tokom čitanja posta sjetio i onih nedjeljnih nastojanja da se do Sferakona izrade ST konzole 
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| pon 12 tra, 2010 2:00 am |
|
 |
|
Lieutenant Junior Grade
Pridružen/a: ned 11 tra, 2010 11:05 pm Postovi: 124 Lokacija: Far far away from administrators of this forum
|
boris vrt je dobar ali nisam za biljke. savjetujem ti da staviš 3d pozadinu i da malo povećaš upload. za muziku svaka čast.
Malo izvan teme ali: 3d pozadina se napravi ovak: imaš basic, skineš patch za xna studio 3d, sve to skupa zipaš i daš ime (operativni sustav) 3d upsite. onda skineš xna studio i programiraš ga da bude najmanja datoteka o zipu kod ide ovak: 00110101stisni ctrl i l. tu nemrem jer mi stalno prikazuje neki list ,,..0110
i u to staviš neki tvoj omiljeni walpaper
|
| pon 12 tra, 2010 2:08 am |
|
 |
|
Lieutenant Junior Grade
|
Cvicek je napisao/la: ŽDobrodošao JEAN-LUC PICARD 2 Zanimljiv nick  Svaka čast na iscrpnom uvodnom postu, da li to znaći da od tebe i ubuduće možemo očekivati da se raspišeš o drugim stvarima?  I da, morat ćeš shvatiti našu sumnjičavost dok ne pošalješ slike tih mostova i brodova  Pitao si u drugoj temi o stavljanju slika na forum. Ovdje ima stari tekst kako staviti na imageshack: viewtopic.php?p=42285#p42285Također ima drugih kodova i načina za stavljanje slika no neću te zbunjivati s time. Samo ću spomenuti da ako je slika prevelika, umjesto "[img]" koristiš "[rimg]" kod, koji automatski smanji sliku da bude mali klikabilni thumbnail. Informatičar si,.. vjerujem da ćeš se lako s time snaći  Dejanira [Bot] je napisao/la: Mr.bobo je napisao/la: ...ako se učlaniš u udrugu... dobiješ CRO-kumunikator... hahaha, pored svega što je nabrojao, sigurno jedva čeka da dobije plastični udružni komunikator  Uuuuuuuuuu.... nisko!  Dodati ću da sam se tokom čitanja posta sjetio i onih nedjeljnih nastojanja da se do Sferakona izrade ST konzole  slike opet ponavljam ćete dobiti kad popravim fotić koji mi je 23-godišnja sestra slupala. do0 onda malo strpljenja. shavaćam sumnjićavost, ali to je istoa kao da ja obami kažem da imam više para od njega. ______________________________ admiral na mostu diž'te te svoje pogane guz'četine
|
| pon 12 tra, 2010 2:14 am |
|
 |
|
Egzobiolog
|
| pon 12 tra, 2010 3:00 am |
|
 |
|
Lieutenant Junior Grade
|
a moga san si to i mislit da neš razumt ča si završija neki informatički fakultet moga san ti malo bolje pojasnit budem poslije
|
| pon 12 tra, 2010 3:03 am |
|
 |
|
fluffy
Pridružen/a: sub 02 svi, 2009 8:37 pm Postovi: 6576 Lokacija: Rijeka Spol: Ženski Naj Serija: DS9 Opis Stanja: ---^^^^^------^^------^----------------- Koje si vrste?: fažol
|
pozdrav JEAN-LUC PICARD 2 ...pitam se samo di si do sada bio 
| pon 12 tra, 2010 11:39 am |
|
 |
|
Overlord
Pridružen/a: pet 23 sij, 2009 5:53 pm Postovi: 9995 Lokacija: Cardassia Prime, USS Dragonstar NX-80000 Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: First Contact Opis Stanja: Future planning and having fun Koje si vrste?: Lantean/Cardassian
|
Welcome Jean-Luc Picard Imaš vrlo zanimljiv inventar
Samo me još zanima dal imaš možda maketu Keldon klase?
I želim ti ugodan boravak na forumu
_________________ “Truth is truth. How you deal with it is up to you.” – Camina Drummer

ST battles audio/video tribute!
|
| pon 12 tra, 2010 11:54 am |
|
 |
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|