|
Sada je: pon 24 kol, 2026 1:00 am.
|
Neodgovoreni postovi | Aktivne teme
| Autor/ica |
Poruka |
|
Fire and Blood
Pridružen/a: sub 07 ožu, 2009 6:25 pm Postovi: 4100 Lokacija: On the lost moon of Poosh Opis Stanja: jet lagno.... Koje si vrste?: Time Lord
|
 Re: Predstavite se
PetRa i BlueDragon wellcome and have fun... 
_________________ It is smaller on the outside!
|
| ned 04 tra, 2010 6:40 pm |
|
 |
|
fluffy
Pridružen/a: sub 02 svi, 2009 8:37 pm Postovi: 6576 Lokacija: Rijeka Spol: Ženski Naj Serija: DS9 Opis Stanja: ---^^^^^------^^------^----------------- Koje si vrste?: fažol
|
pozdrav PetRa, drago mi je što si nam se odlucila pridružiti...nadam se da neces biti samo jedna od onih u prolazu  ...kada vec kažeš da toliko voliš SF enjoy 
| ned 04 tra, 2010 9:30 pm |
|
 |
|
Admiral
Pridružen/a: uto 25 kol, 2009 8:47 pm Postovi: 919 Lokacija: oh no I frakked it up again... Spol: Ženski
|
Svima novima želim dobrodošlicu 
Cal Lightman: Nobody can tell the whole truth, it's subjective, and passes through our own filters. Judge Quinn: How about you promise to be honest to the best of your ability? Cal Lightman: Now you're talking!
|
| ned 04 tra, 2010 10:36 pm |
|
 |
|
Trekkie
Pridružen/a: pet 02 tra, 2010 9:33 pm Postovi: 4 Spol: Ženski Naj Serija: DS9 Naj Film: First Contact
|
Hvala na dobrodošlicama!! Pomalo razgledavam i čini mi se da ima puno događanja. A vidim i da rasprave znaju biti žestoke. Pahuljice, sve je prolazno, tko zna kamo nas sudba nosi... Samo mi je žao da nisam ranije potražila forum na netu, sram me bilo 
|
| pon 05 tra, 2010 6:53 pm |
|
 |
|
fluffy
Pridružen/a: sub 02 svi, 2009 8:37 pm Postovi: 6576 Lokacija: Rijeka Spol: Ženski Naj Serija: DS9 Opis Stanja: ---^^^^^------^^------^----------------- Koje si vrste?: fažol
|
PetRa je napisao/la: Hvala na dobrodošlicama!! Pomalo razgledavam i čini mi se da ima puno događanja. A vidim i da rasprave znaju biti žestoke. Pahuljice, sve je prolazno, tko zna kamo nas sudba nosi... Samo mi je žao da nisam ranije potražila forum na netu, sram me bilo  a je je, no ti nam se zadrži 
| pon 05 tra, 2010 6:57 pm |
|
 |
|
the Red Viper
Pridružen/a: sub 20 svi, 2006 1:38 am Postovi: 11340 Spol: Muški Naj Film: First Contact Opis Stanja: ε > 0
|
dobrodoslica novima, i ugodno postanje! veselim se vasem sudjelovanju u raspravama.
_________________ "Pipci! Oni ulaze svuda!", Mirna.
|
| pon 05 tra, 2010 7:03 pm |
|
 |
|
Trekkie
Pridružen/a: pet 09 tra, 2010 12:30 pm Postovi: 3 Spol: Ženski Naj Serija: VOY Opis Stanja: živo
|
 aaaaaaaaaaaaa! sve moje slike su prevelike za avatar  , e pa sad me ne bute vidli 
|
| pet 09 tra, 2010 1:08 pm |
|
 |
|
fluffy
|
is mikolo je napisao/la: :? aaaaaaaaaaaaa! sve moje slike su prevelike za avatar  , e pa sad me ne bute vidli  alma?! 
| pet 09 tra, 2010 1:12 pm |
|
 |
|
Make it so
Pridružen/a: uto 08 sij, 2008 10:38 pm Postovi: 8181 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
is mikolo je napisao/la: :? aaaaaaaaaaaaa! sve moje slike su prevelike za avatar  , e pa sad me ne bute vidli  Pa smanji ih 
_________________ Surviving the new decade
|
| pet 09 tra, 2010 1:14 pm |
|
 |
|
Kingslayer
Pridružen/a: sri 24 svi, 2006 7:39 pm Postovi: 5995 Lokacija: Dorne Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: Krivo neshvaćeno...
|
Smanjit ćemo ih mi ako treba... 396

|
| pet 09 tra, 2010 1:24 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
Dobrodošla mikolo Mislim da se slike prilikom uploada daju i smanjiti, a ako se ne može ne, lako ih se ručno rezizea 
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| pet 09 tra, 2010 6:44 pm |
|
 |
|
Overlord
Pridružen/a: pet 23 sij, 2009 5:53 pm Postovi: 9995 Lokacija: Cardassia Prime, USS Dragonstar NX-80000 Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: First Contact Opis Stanja: Future planning and having fun Koje si vrste?: Lantean/Cardassian
|
Welcome Mikolo
Što se tiče tih slika, lako ih možeš smanjiti u photoshopu
I ugodnu ti zabavu na forumu želim
_________________ “Truth is truth. How you deal with it is up to you.” – Camina Drummer

ST battles audio/video tribute!
|
| pet 09 tra, 2010 6:53 pm |
|
 |
|
mindfrelling bloodsucker
Pridružen/a: sri 07 svi, 2008 8:02 pm Postovi: 6900 Lokacija: preselila kod Trapa u Dorne :D Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: manipulative and psychotic
|
Pozdrav svima novima uživajte na forumu i puuuno postajte 
_________________ "Dobar kršćanin se treba čuvati od matematičara i svih onih koji izriču prazna proročanstva. Opasnost već postoji da su matematičari sklopili ugovor s Nečastivim da potamane duh i sputaju čovjeka u okove Pakla."
Sv. Augustin (354-430)
|
| ned 11 tra, 2010 12:00 am |
|
 |
|
Fire and Blood
Pridružen/a: sub 07 ožu, 2009 6:25 pm Postovi: 4100 Lokacija: On the lost moon of Poosh Opis Stanja: jet lagno.... Koje si vrste?: Time Lord
|
wellcome mikolo and have fun... 
_________________ It is smaller on the outside!
|
| ned 11 tra, 2010 12:13 am |
|
 |
|
Lieutenant Junior Grade
Pridružen/a: ned 11 tra, 2010 11:05 pm Postovi: 124 Lokacija: Far far away from administrators of this forum
|
dejanira (bot) me zamolila da se malo predstavim pa: Ime mi je Borna. Rođen sam kao vrlo mlad u metropoli lijepe naše domovine i tamo sam živio desetak godina. moja trenutna lokacija je podravina moja mila, moj premili nerodni kraj fala bogu ne odlazim a ak odem vraćam se. imam 22 godine, a za TOS sam se počeo zanimati čim sam za njega saznao. kasnije TNG,VOY.. posbno me zanima fizika zvjezdanih staza kao pojam i kao knjiga koju sam pročitao nekoliko desetaka puta(ozbiljno). bio sam zaposlen u MiniMajoru kao računalni serviser. Recesija, ali i 4 sjeb**a Vistina i 3 Macova računala su mi dala otkaz. Sada sam na probnom roku za hrvatsku microsoftovu firmu. imam završen informatički fakultet i mat. gimnaziju s međunarodnom diplomom. sve to sam stigao završiti jer sam preskočio 4. i 6. razred oš, a poslan sam i godinu dana prije u 1. razred oš. time sam uštedio tri godine školovanja. s 11 i pola sam završio oš. inače mi šef nema pravo naređivati. uvijek sve mora biti po mom. Osobine: tvrdoglav ](./images/smilies/eusa_wall.gif) , šarmantan, hvalisavac  , pun samopoštovanja, i kod kuće nosim kirkovu ili picardovu admiralsku odoru. star trek imovina: gore spomenute odore, ručno izrađen komunikator koji ima vezu s dva druga i spaja vezu sa svakim posebno glasovnom fotoreakcijom i reagira na 1 decibel (šuštanje listova), replikator (hvala bogu ne radi), i posebnu sobu od 25m kvadratnih koja je točna replika mosta voyagera. trenutno sam u fazi izgradnje mosta enterprisea galaksy, a na mostu enterprisea NX01 nedostaje samo istaraživačka konzola i kapetanov stolac. sve mostove sam izradio sam uz pomoć dva prijatelja, imam nekoliko trikodera koji očitavaju jačinu svjetlosti, 6 fazera koji emitiraju lagan energijski izboj koji pecne na udaljenosti od 6 m. i fazersku pušku koja nije u funkciji, ali nabavljam energijski ometač koji emitira izboj malo jači nego na predhodno spomenutim fazerima. napravio sam maketae voyagera, oba kirkova broda, enterpirsa galaksy, ds9, stargazera, uss prometheusa, volkanskog broda seleya i makete svih poznatih klasa brodova (njih 26) sve sam ih izradio sam. zbog sve te imovine sam prošle godine dospio u 24 sata, a pretprošle u američkom časopisu The Times. dosad sam na ST imovinu potrošio  7 000 eura ___________________ admiral na mostu, diž'te svoje pogane guz'četine i to bi bilo to
|
| pon 12 tra, 2010 1:15 am |
|
 |
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|