|
Sada je: pon 24 kol, 2026 8:49 pm.
|
Neodgovoreni postovi | Aktivne teme
| Autor/ica |
Poruka |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
 Re: Predstavite se
Dobrodošao! EMH Mark II je napisao/la: Hvala svima na dobrodošlici. Moram priznat da sam se smijao kad sam vidio teme poput "Koji brod ima najljepši nosač warp pogona"  Je, ima svakakvih tema  (mislim da je Raitara otvorila hrpu anketa o naj tom-i-tom djelu broda  Mimi Sky je napisao/la: čini mi se da si prvi Makaran ovdje...  Bila je i Luce, ali već dugo nije aktivna, samo tu i tamo navrati da nas pozdravi.
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| pet 12 vel, 2010 5:58 pm |
|
 |
|
Ensign
Pridružen/a: pet 12 vel, 2010 4:49 pm Postovi: 82 Lokacija: USS Prometheus Naj Serija: VOY Naj Film: First Contact Koje si vrste?: EMH
|
hehe 
| pet 12 vel, 2010 6:20 pm |
|
 |
|
Make it so
Pridružen/a: uto 08 sij, 2008 10:38 pm Postovi: 8181 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
Pozz ... ja se nadan invaziji dalmatinaca 
_________________ Surviving the new decade
|
| pet 12 vel, 2010 6:37 pm |
|
 |
|
Fire and Blood
Pridružen/a: sub 07 ožu, 2009 6:25 pm Postovi: 4100 Lokacija: On the lost moon of Poosh Opis Stanja: jet lagno.... Koje si vrste?: Time Lord
|
_________________ It is smaller on the outside!
|
| pet 12 vel, 2010 6:38 pm |
|
 |
|
Ensign
Pridružen/a: pet 12 vel, 2010 4:49 pm Postovi: 82 Lokacija: USS Prometheus Naj Serija: VOY Naj Film: First Contact Koje si vrste?: EMH
|
USS Vranjic? 
| pet 12 vel, 2010 6:42 pm |
|
 |
|
Make it so
Pridružen/a: uto 08 sij, 2008 10:38 pm Postovi: 8181 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
Takooo je Uss Metkovic Uss Perkovic Uss Split Uss Danilo Biranj Uss Skradin Uss imotskl Uss Zadar Uss Sibenik Uss Vodice Uss Unesic Uss Pakovo Selo Uss Makarska I jos mnogi Ma cila flotila 
_________________ Surviving the new decade
|
| pet 12 vel, 2010 7:03 pm |
|
 |
|
Overlord
Pridružen/a: pet 23 sij, 2009 5:53 pm Postovi: 9995 Lokacija: Cardassia Prime, USS Dragonstar NX-80000 Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: First Contact Opis Stanja: Future planning and having fun Koje si vrste?: Lantean/Cardassian
|
Welcome EMH Mark II Želim ti dobru zabavu na forumu
_________________ “Truth is truth. How you deal with it is up to you.” – Camina Drummer

ST battles audio/video tribute!
|
| pet 12 vel, 2010 7:35 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: sub 14 stu, 2009 11:40 pm Postovi: 1179 Spol: Muški Naj Serija: VOY Naj Film: First Contact
|
lijepi ti pozdrav.. EMH Mark II....dobrodošao nam i ugodan ti boravak na uss croatia forumu 
|
| sub 13 vel, 2010 4:29 pm |
|
 |
|
Number One
Pridružen/a: ned 07 lip, 2009 7:32 pm Postovi: 6198 Naj Serija: TOS Naj Film: ST: XI Koje si vrste?: Wraith
|
Mimi Sky je napisao/la: Wellcome mark II čini mi se da si prvi Makaran ovdje...  kaže se Makaranin... 
| pon 15 vel, 2010 8:12 pm |
|
 |
|
Cadet 1st year
Pridružen/a: sri 01 srp, 2009 1:07 pm Postovi: 13 Spol: Ženski Naj Serija: ENT Naj Film: ST: IV
|
Pozdrav svima! Već neko vrijeme povremeno svratim na ovaj forum a sad se eto odlučila malo više uključit u razgovor. Inače dolazim iz Vž-a i ne poznam puno ST i općenito SF fanova pa mi je ovaj forum često i dobar izvor informacija i novosti. Obožavam Enterprise, a od likova mi je Spock nenadmašiv  Izvan SF-a jako volim sportove, a najviše F1 i alpsko skijanje (upravo željno iščekujem toliko odgađan spust). To je ukratko to, veselim se druženju sa svima vama! 
|
| pon 15 vel, 2010 8:26 pm |
|
 |
|
Častoljupka
Pridružen/a: uto 27 sij, 2009 1:19 pm Postovi: 6422 Lokacija: Cloud Ruler Temple Naj Serija: ENT Naj Film: ST: XI
|
_________________ You mustn't be afraid to dream a little bigger, darling. This one appreciates the feeling of your human anus. Ant Nisam isprobavao tvoje tange, za ljubav Božju! _Oz Šta? Da budem glasniji? Jel ti ja ličim na surround sound? Sov
|
| pon 15 vel, 2010 8:28 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
Dobrodošla Kao što i Mirna kaže, ima više forumaša iz Varaždina, uključujući i našeg najvećeg "spamera" - Mr.bobu  Jadzia Dax je napisao/la: pa mi je ovaj forum često i dobar izvor informacija i novosti. Ovo mi je totalno drago za čuti 
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| pon 15 vel, 2010 8:53 pm |
|
 |
|
Kingslayer
Pridružen/a: sri 24 svi, 2006 7:39 pm Postovi: 5995 Lokacija: Dorne Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: Krivo neshvaćeno...
|
Dobro nam došla Jadzia. Ugodno postanje... 

|
| pon 15 vel, 2010 9:27 pm |
|
 |
|
fluffy
Pridružen/a: sub 02 svi, 2009 8:37 pm Postovi: 6576 Lokacija: Rijeka Spol: Ženski Naj Serija: DS9 Opis Stanja: ---^^^^^------^^------^----------------- Koje si vrste?: fažol
|
pozdrav Jadzia!!!!!! pa di si bila do sada 
| pon 15 vel, 2010 9:30 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: sub 14 stu, 2009 11:40 pm Postovi: 1179 Spol: Muški Naj Serija: VOY Naj Film: First Contact
|
J.Dax...dobrodošla nam 
|
| pon 15 vel, 2010 9:34 pm |
|
 |
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|