|
Sada je: sri 10 lip, 2026 1:06 am.
|
Neodgovoreni postovi | Aktivne teme
Stara predstavljanja i dobrodoslice
| Autor/ica |
Poruka |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
hello i tebi.. ...poznat mi je tvoj nick... jel si se regao i na ufp-u??
| ned 25 lip, 2006 8:55 pm |
|
 |
|
Fi'ta Gul
Pridružen/a: pet 19 svi, 2006 2:09 pm Postovi: 6485 Lokacija: Cardassia Prime
|
Hell, vb & wellcome
_________________ William T. Riker: "Fate. Protects fools, little children and ships named Enterprise."
|
| ned 25 lip, 2006 8:58 pm |
|
 |
|
Admiral
Pridružen/a: ned 25 lip, 2006 8:24 pm Postovi: 901 Lokacija: Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TOS Naj Film: ST: XI Koje si vrste?: Nisam :P
|
Mr.bobo je napisao/la: hello i tebi.. ...poznat mi je tvoj nick... jel si se regao i na ufp-u??
Jesam, dobro pamćenje imaš, regao sam se negdje prije 2 mjeseca, ali jednostavno kažem vam nisam imao vremena za posjećivanje foruma, evo morat ću i tamo malo skoknut!
Boja!!!
|
| ned 25 lip, 2006 9:01 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
...ak se dobro sječam, dobio si i žuti karton??!!
| ned 25 lip, 2006 9:06 pm |
|
 |
|
Admiral
Pridružen/a: ned 25 lip, 2006 8:24 pm Postovi: 901 Lokacija: Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TOS Naj Film: ST: XI Koje si vrste?: Nisam :P
|
|
| ned 25 lip, 2006 9:12 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
|
...ma nekaj si se zakačil s nekim moderatorom... ...bilo je smiješno... 
| ned 25 lip, 2006 11:00 pm |
|
 |
|
Admiral
|
MA da, hehe kao da imam amneziju......................sve sam zaboravio!!!!!! 
|
| ned 25 lip, 2006 11:19 pm |
|
 |
|
Über Trekker
Pridružen/a: čet 22 lip, 2006 11:50 pm Postovi: 3227 Lokacija: Zagreb
|
E, daj reci nesto o sebi vb, onak da dobimo opceniti dojam
|
| ned 25 lip, 2006 11:25 pm |
|
 |
|
Counselor
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 1:12 am Postovi: 3252 Lokacija: treći kamenčić od sunca :)
|
dobro nam došao! 
_________________ njanjanja
|
| pon 26 lip, 2006 12:19 am |
|
 |
|
Admiral
|
Pa ovako: idem u srednju školu, tehničku srednju školu u Zagrebu, Star Trek sam zavolio negdje u 3./4. razredu, oduvijek sam, još kao klinac volio gledati u zvijezde i vrlo rano sam počeo razmišljati o smislu života i jesmo li sami u svemiru. Naravno svi moji nagoni i želje kažu da nismo sami, jer to bi bilo sebično od mene, da pomislim kako smo mi posebni/jedini u svemiru. Košarkaške sam građe, treniram košarku, ali i nogomet. Još sam trenirao vaterpolo 2 godine. Znači moglo bi se reći da sam sportski tip i da volim držati do sebe i svoje kondicije. Ne znam evo mislim da sam rekao dovoljno, evo možda da opet ponovim Star Trek serija number 1, kod mene. I da moja želja je putovanje svemirom i svim silama ću pokušati se kako bi rekli teleprtirati u svemir, dat ću ......... pa makar i zadnji dah života, samo da jednom ugledam Zemlju iz svemira, jer imam neki osjećaj da mi je suđeno, no čisto sumnjam da sam jedini koji tako misli. 
|
| pon 26 lip, 2006 10:30 am |
|
 |
|
Counselor
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 1:12 am Postovi: 3252 Lokacija: treći kamenčić od sunca :)
|
lijepi opis, bolji od većine naših u forumaškom leksikonu
slagat ćeš se s mr.bobom oko sportskog načina života... 
_________________ njanjanja
|
| pon 26 lip, 2006 12:43 pm |
|
 |
|
Über Trekker
Pridružen/a: čet 22 lip, 2006 11:50 pm Postovi: 3227 Lokacija: Zagreb
|
nadam se da ce ti se zelje ostavariti, neke cak i djelimo
|
| pon 26 lip, 2006 1:27 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
|
Lil'Mee je napisao/la: slagat ćeš se s mr.bobom oko sportskog načina života... 
...to sigurno! ...samo je problem što ja ne volim kolektivne/momčadske sportove...
...a koji ti je trek najbolji?? kapetan??
| pon 26 lip, 2006 2:17 pm |
|
 |
|
Admiral
|
Picard mi je dobar, vjerojatno zato što su mi to bile prve epizode koje sam gledao. Dobar mi je jel ima svoju profinjenost, ali opet na drugu stranu žar i strast prema istraživanju svemira. Kirk mi je dobar jel on je ipak klasika, početak, moram priznat da nisam gledao puno njegovih epizoda, ali sam zato gledao filmove i moram reći da ima svoj stil kojim privlači ljude, možda humor a možda i njegova neposlušnost, znači više mi je nekako povezan sa današnjim svijetom, makar je to snimano još davne......
Janeway, to je druga priča, ona ima svoje trenutke, ali ne bi sad o njoj. Trebao bi puno reći, a ovako pokazujem kako mi je ona OK!!!
Archer, on mi je je**en, ali ne kao ovi prije. Ustvari kada pogledaš svi su tu negdje jel ipak je to Star Trek i svi su mi dobri, ali vjerojatno bi izdvojio Picarda, ipak sam uz njega progledao, a i nekako mi je ekipa prirasla srcu. U koja sam ja budala skoro sam zaboravio Siska, e on je legenda, on je car, ali one gluposti da je on nekakva mesaja ili šta ja znam što, mislim sve je OK dobro su smislili i sve, ali opet ostavljam Picarda na 1. mjestu.
Znači Jean-Luc Picard ( Patrick Stewart ) kao kapetan mi je najbolji a kao ekipa/serija mi je Deep space nine jel ipak, ne znam tu sam generaciju prvi puta pogledao u cijelosti, znači moje prve Zvjezdane staze od početka do kraja i ne znam dobra mi je priča sama po sebi, tebi Archer vidim, slažem se nije loš, dobar mi je on, kao što sam rekao svi su tu negdje, ali....
|
| pon 26 lip, 2006 3:05 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
|
...hvala velikom Nagusu da je još nekome Archeer dobar!!!
| pon 26 lip, 2006 4:24 pm |
|
 |
|
Tema je zaključana [ne možeš postati/uređivati postove/odgovarati].
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|