|
Sada je: uto 18 kol, 2026 10:37 pm.
|
Neodgovoreni postovi | Aktivne teme
Pitaj osoblje, osoblje odgovara
| Autor/ica |
Poruka |
|
MINDFVCK
Pridružen/a: sri 08 tra, 2009 6:22 pm Postovi: 7444 Koje si vrste?: Sprdator
|
 Re: Pitaj osoblje, osoblje odgovara
Evo, samo da se pohvalim da sad imam isti font ko Oz. Sori na offtopičarenju. Hvala. Hvala. 
|
| sub 02 lip, 2012 6:54 pm |
|
 |
|
Overlord
Pridružen/a: pet 23 sij, 2009 5:53 pm Postovi: 9995 Lokacija: Cardassia Prime, USS Dragonstar NX-80000 Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: First Contact Opis Stanja: Future planning and having fun Koje si vrste?: Lantean/Cardassian
|
Ok, dakle jedno pitanje. Već nekoliko dana se unatoč stavljanju kvačice na automatsko prijavljivanje svako malo moram ponovno prijavljivat i upisivat user name i pass, a vjerujem da nisam jedini. Također kad kliknem na neki link koji vodi na drugu temu ili post foruma, opet ista stvar se događa koju su Miki i Norexan također primijetili. Sad mene zanima u čemu je problem. Dam se kladit da nešto s forumom ne štima, pošto meni internet i firefox normalno rade, a i teško je moguće da Miki i Norexan imaju također te probleme.
_________________ “Truth is truth. How you deal with it is up to you.” – Camina Drummer

ST battles audio/video tribute!
|
| uto 26 lip, 2012 8:21 pm |
|
 |
|
bubica
Pridružen/a: pon 13 lis, 2008 12:48 pm Postovi: 10381 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Opis Stanja: kujasto Koje si vrste?: govedo
|
Već je bilo govora o tome. Čini se da nikom ne radi automatski login. Problem je najvjerojatnije u hostingu.
|
| uto 26 lip, 2012 9:17 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
Tih dana su nešto mijenjali na avalonu (dobio sam prek admin@uss neke obavijesti, tickete, štajaznam, trebao bi Lea pitat točno... ako je uopće povezano; baš sam maloprije otvorio FTP i struktura poddirektorija je drugačija nego prije....
Trebat ću to istražiti... osim ako u međuvremenu nema kandidata da postane pomoćnik i onda za koji mjesec preuzme... eh... niš, odo vidjeti o čem se radi...
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| pet 29 lip, 2012 11:32 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
(na firefoxu)
Malo sam pogledao po internetu ali još nisam našao rješenje (jedino koje ne mogu isprobati je da se "kolju" verzije PHP/mysqla s phpbbom)
Forum okej "napiše" cookie koji vrijedi godinu dana, no u novom tabu ga "poništi" i doda drugi "nelogirani cookie". I ako "uzmem" cookie (ono na kraju sid=nekibroj) i zaljepim na taj novi neulogirani tab, sve 5... blah...
Na forumu osim povremenog backupa, dodavanja činova i sl ništa drugo nisam mijenjao još od 3d captche...
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| sub 30 lip, 2012 1:14 am |
|
 |
|
anarho trekkie
|
Nakon 2 sata gnjavljenja i isprobavanja raznoraznih gluposti, našao sam svojevrsni workaround... i čini mi se da radi. Pa javite ako vidite nove greške... i neka privremeno posluži.... ha... privremeno u stilu "e onaj chat je beta verzija, ajd da ga stavim privremeno da ljudi isprobaju dal im se sviđa tak nešto" 
|
| sub 30 lip, 2012 2:54 am |
|
 |
|
fluffy
Pridružen/a: sub 02 svi, 2009 8:37 pm Postovi: 6576 Lokacija: Rijeka Spol: Ženski Naj Serija: DS9 Opis Stanja: ---^^^^^------^^------^----------------- Koje si vrste?: fažol
|
meni radi 
| sub 30 lip, 2012 3:08 pm |
|
 |
|
Overlord
Pridružen/a: pet 23 sij, 2009 5:53 pm Postovi: 9995 Lokacija: Cardassia Prime, USS Dragonstar NX-80000 Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: First Contact Opis Stanja: Future planning and having fun Koje si vrste?: Lantean/Cardassian
|
I meni isto radi
_________________ “Truth is truth. How you deal with it is up to you.” – Camina Drummer

ST battles audio/video tribute!
|
| sub 30 lip, 2012 10:04 pm |
|
 |
|
MINDFVCK
|
Prekjučer sam probao doć na forum, nije mi dalo. Piše nema servera. Ne znam jel samo meni tak il kaaznam.
|
| čet 12 srp, 2012 11:49 pm |
|
 |
|
Historiotrekolog
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 12:30 am Postovi: 6010 Lokacija: Budrovačka Republika Pemija Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Koje si vrste?: Vulcan
|
Miki je napisao/la: Prekjučer sam probao doć na forum, nije mi dalo. Piše nema servera. Ne znam jel samo meni tak il kaaznam. I meni. Nije ni forum radio, ni glavna udružna stranica.
_________________ "Slušajte čovjeka. Stručnjak je za povijest, pogotovo velikih civilizacija, kao što je bio Rim..." Al' šta? ZECOVI SPAVAJU!
|
| pet 13 srp, 2012 1:31 am |
|
 |
|
bubica
Pridružen/a: pon 13 lis, 2008 12:48 pm Postovi: 10381 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Opis Stanja: kujasto Koje si vrste?: govedo
|
Pa to se zna dogodit. Niš novog. Al nikad ne traje predugo.
Stvar hostinga.
|
| pet 13 srp, 2012 8:41 am |
|
 |
|
anarho trekkie
|
Da nije radilo navečer, ujutro sam nazvao avalon i sredili su odmah. Mogao sam nazvati i preko noći jer imaju 24/7 support, ali mislio sam da je nešto kratko pa otišao spavati...
|
| pet 13 srp, 2012 11:28 am |
|
 |
|
anarho trekkie
|
Jbmmtr... kad je bilo ovo gore tad se i službeni mail zablokirao... išao sređivati al niš ne radi. Leo je rekao da će ih nazvati i sad ga čekam... (inače bi ja već nazvao)
Ne bi ni znao da mi nije skrenuta pozornost da se na forum.hr netko bunio da se registrirao ali nije dobio email...
|
| čet 02 kol, 2012 7:01 pm |
|
 |
|
MINDFVCK
|
Kveščn.
Negdje je jednom Cviček spomenuo da ima u bazi sve ono što je bilo natipkano u chatu, Jel se to može kak prikazat? Old stuff.
|
| uto 21 kol, 2012 11:22 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
|
Ak nisam pobrisao u međuvremenu, trebalo bi biti. Ažurnost čišćenja je obrnuto proporcionalna slobodnom mjestu na hostingu A kak prikazati... hmm... dobro pitanje, i što je važnije - zašto? Kome bi se dalo čitati megabajti chata? 
|
| uto 21 kol, 2012 11:26 pm |
|
 |
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|