|
Sada je: uto 18 kol, 2026 5:59 pm.
|
Neodgovoreni postovi | Aktivne teme
Pitaj osoblje, osoblje odgovara
| Autor/ica |
Poruka |
|
Cadet 1st year
Pridružen/a: uto 18 lis, 2011 10:20 am Postovi: 16 Koje si vrste?: breen
|
 Re: Pitaj osoblje, osoblje odgovara
borgiu, mislim, tamo negdje 3 godine ago, zadnji put. u zagrebu
|
| pet 21 lis, 2011 6:56 pm |
|
 |
|
MINDFVCK
Pridružen/a: sri 08 tra, 2009 6:22 pm Postovi: 7444 Koje si vrste?: Sprdator
|
Imam dva kveščna.
Prvo i prvo.
U TOS, a primjetio sam i u ENT podforumu, kad kliknem na 'nova tema', nudi mi opcije da ta tema bude normalna, obavijest ili globalno. To sam prvo primjetio kad sam otvarao temu u TOS - Čuvar vječnosti, pa sam kasnije išao provjeravati jel još negdje ima ta mogućnost, pa zasad mi je samo u Enterprise ta opcija. Al nisam sve podforume pregledao, tak da možda još negdje ima toga.
Dakle to pitam jer pretpostavljam da moderatori i admini mogu stavljati nove teme kao obavijesti i globalnosti, a obični juzeri ne mogu? Kak onda to vidim u tim podforumima?
Drugo i drugo nema veze sa prvim i prvim.
Jel bi se mogla otvoriti tema 'Vijesti' u Zoffu, gdje piknemo neki link na nešto pa nabacimo komentare? Znam da je obično politika foruma antipolitična, al nisu ni sve vijesti političke.
|
| sri 26 lis, 2011 5:42 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
1. Valjda neke postavke krive, al ne smeta me, ako globalno otvoriš nešto što ne treba budemo popravili  , a budem jednom pogledao ako me drugi admini ne preduhitre u međuvremenu 2. Znači za postanje zanimljivosti? Ako nontopic nije dosta, neka nek otvori kome se već da 
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| uto 01 stu, 2011 1:55 am |
|
 |
|
Trekker
Pridružen/a: čet 08 srp, 2010 8:03 am Postovi: 5 Lokacija: Borg kocka Spol: Ženski Naj Serija: VOY Naj Film: First Contact Opis Stanja: U delta Kvadaratu Koje si vrste?: borg
|
..imam dva računa .. molim pomoč .. nije bilo namjerno .. ..ostavila bih SeDmA , a izbrisala , SeDmA_Od_Devet .. ..to neznam asimilirat .. ..help ..
| pon 19 pro, 2011 9:58 pm |
|
 |
|
bubica
Pridružen/a: pon 13 lis, 2008 12:48 pm Postovi: 10381 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Opis Stanja: kujasto Koje si vrste?: govedo
|
Nema frke, kad admin dođe onlajn, riješit će problem. Ali nisi trebala otvarat novi account, jednostavno se mogao promijenit nick na starom.
|
| pon 19 pro, 2011 10:10 pm |
|
 |
|
Trekker
Pridružen/a: čet 08 srp, 2010 8:03 am Postovi: 5 Lokacija: Borg kocka Spol: Ženski Naj Serija: VOY Naj Film: First Contact Opis Stanja: U delta Kvadaratu Koje si vrste?: borg
|
.. nisam ni znala da imam stari , u zadnje dvije godine izdogađalo se puno toga , smetnula s uma .. ..sad imam malo više vremena za surfat .. ..hvala .. 
| pon 19 pro, 2011 10:18 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
Aha, sredit ću, zanemari komentar u prošlom topicu, išao sam pisati prije nego sam otvorio sve teme 
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| pon 19 pro, 2011 10:39 pm |
|
 |
|
Trekker
|
I will adapt...
| uto 20 pro, 2011 6:09 am |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 6:25 pm Postovi: 3541 Lokacija: Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: tempus fugit Koje si vrste?: wtf
|
 Ljudovi nekaj ne dela dobro možda s bazom, pomješali se avatari jučer je sve bilo ok browser ff ver 9.0.1  Uploaded with ImageShack.us
_________________ quote: "They say time is the fire in which we burn".
|
| sri 28 pro, 2011 8:30 pm |
|
 |
|
bubica
Pridružen/a: pon 13 lis, 2008 12:48 pm Postovi: 10381 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Opis Stanja: kujasto Koje si vrste?: govedo
|
El Zvonko je napisao/la: browser ff ver 9.0.1 Pod Operom - OK Pod Chromeom - OK bit će da je novi FF malo buggy. Kako se takvo što moglo dogoditi? 
|
| čet 29 pro, 2011 12:02 am |
|
 |
|
MINDFVCK
|
Zaš Zvonko više nije mod?
|
| čet 12 tra, 2012 11:44 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
|
Nije on mod još odavno.... (po vlastitoj želji) samo ja bio lijen to srediti. Tak će mi valjda i za Suikija trebati pol godine 
|
| pet 13 tra, 2012 12:12 am |
|
 |
|
MINDFVCK
|
Zaš nitko nije dovršio TAS anketu dok me nije bilo? 
|
| ned 15 tra, 2012 11:48 pm |
|
 |
|
PARTIJA
Pridružen/a: pon 11 sij, 2010 12:13 am Postovi: 1695 Spol: Muški Naj Serija: DS9 Opis Stanja: Dok život juri, ja ću lagano...
|
Zato što je bila popularna ko Vladine mjere.
|
| pon 16 tra, 2012 12:04 am |
|
 |
|
MINDFVCK
|
90-60-90? To je valjda Milankina. 60-90-60? To je valjda Radimirova. Dalje ne znam koga sve imaju.
|
| pon 16 tra, 2012 12:07 am |
|
 |
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|