| Autor/ica |
Poruka |
|
Častoljupka
Pridružen/a: uto 27 sij, 2009 1:19 pm Postovi: 6422 Lokacija: Cloud Ruler Temple Naj Serija: ENT Naj Film: ST: XI
|
 Re: Predstavite se
Dobrodošle Layla i Mrs. Tucker!  Ili kako bi to maher rekao...."CURE!". 
_________________ You mustn't be afraid to dream a little bigger, darling. This one appreciates the feeling of your human anus. Ant Nisam isprobavao tvoje tange, za ljubav Božju! _Oz Šta? Da budem glasniji? Jel ti ja ličim na surround sound? Sov
|
| pon 02 stu, 2009 7:02 pm |
|
 |
|
Number One
Pridružen/a: ned 07 lip, 2009 7:32 pm Postovi: 6198 Naj Serija: TOS Naj Film: ST: XI Koje si vrste?: Wraith
|
Welcome all newbies! Postajte dugo i ber  ... uspješno! 
| pet 06 stu, 2009 3:39 pm |
|
 |
|
Fire and Blood
Pridružen/a: sub 07 ožu, 2009 6:25 pm Postovi: 4100 Lokacija: On the lost moon of Poosh Opis Stanja: jet lagno.... Koje si vrste?: Time Lord
|
Mrs.Tucker... Wellcome... captain je napisao/la: Mrs. Tucker je napisao/la: bok ekipa......... ja sam mrs. tucker .......iz čapljine sam i imam 18!!!!!!!  Mimi ima susjeda  pozz  vidiš kako rade klikeri... 
_________________ It is smaller on the outside!
|
| pet 06 stu, 2009 3:59 pm |
|
 |
|
Cadet 4th year
Pridružen/a: sub 31 lis, 2009 6:35 pm Postovi: 40 Spol: Ženski Naj Serija: VOY Naj Film: ST: XI
|
da da.dobro došla 
| pet 06 stu, 2009 9:56 pm |
|
 |
|
Trekkie
Pridružen/a: sub 07 stu, 2009 4:47 pm Postovi: 1 Naj Serija: DS9
|
ej ljudovi,ja sam xena iz zagreba.studiram pravo,naj trek serija mi je TNG,to bi bilo za sad sve,bolje ćete me upoznat nakon što provedem neko vrijeme na forumu 
|
| pon 09 stu, 2009 5:44 pm |
|
 |
|
mindfrelling bloodsucker
Pridružen/a: sri 07 svi, 2008 8:02 pm Postovi: 6900 Lokacija: preselila kod Trapa u Dorne :D Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: manipulative and psychotic
|
Welcome xena 
_________________ "Dobar kršćanin se treba čuvati od matematičara i svih onih koji izriču prazna proročanstva. Opasnost već postoji da su matematičari sklopili ugovor s Nečastivim da potamane duh i sputaju čovjeka u okove Pakla."
Sv. Augustin (354-430)
|
| pon 09 stu, 2009 5:45 pm |
|
 |
|
Jedi Hamsta – Tribl v2.0.
Pridružen/a: pon 26 sij, 2009 7:16 pm Postovi: 7805 Spol: Ženski Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
bok xena 
_________________ She's got a date at midnight with Nosferatu.
|
| pon 09 stu, 2009 5:45 pm |
|
 |
|
Overlord
Pridružen/a: pet 23 sij, 2009 5:53 pm Postovi: 9995 Lokacija: Cardassia Prime, USS Dragonstar NX-80000 Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: First Contact Opis Stanja: Future planning and having fun Koje si vrste?: Lantean/Cardassian
|
Welcome Xena
_________________ “Truth is truth. How you deal with it is up to you.” – Camina Drummer

ST battles audio/video tribute!
|
| pon 09 stu, 2009 5:48 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
xena je napisao/la: ej ljudovi,ja sam xena iz zagreba.studiram pravo,naj trek serija mi je TNG,to bi bilo za sad sve,bolje ćete me upoznat nakon što provedem neko vrijeme na forumu  ...ho ho... WELCOME... ...nadam se da ćeš naći zanimljivih stvari i tema na forumu, uživaj... 
| pon 09 stu, 2009 6:25 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
Dobrodošla xena! Lijepo je vidjeti kako se, obično ujesen, dosta nove ekipe registrira 
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| pon 09 stu, 2009 6:34 pm |
|
 |
|
Captain
Pridružen/a: pon 27 tra, 2009 8:19 pm Postovi: 463 Lokacija: Zemlja-Europa-Hrvatska-Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TOS Naj Film: ST: I Opis Stanja: Space is cool and so am I
|
Cvicek je napisao/la: ...dosta nove ekipe registrira  I onda ne posta više od 5 postova... ikad 
| pon 09 stu, 2009 6:37 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: sub 05 ruj, 2009 10:29 pm Postovi: 1419 Opis Stanja: Oprosti mi Boze jer sam Dalmatinac
|
xena je napisao/la: ej ljudovi,ja sam xena iz zagreba.studiram pravo,naj trek serija mi je TNG,to bi bilo za sad sve,bolje ćete me upoznat nakon što provedem neko vrijeme na forumu  Pozdrav xena, dobro dosla. TNG naj trek serija? Lipo, lipo... samo ne znan zasto ti u profilu stoji DS9? 
_________________ How peaceful life would be without love, Adso. How safe, how tranquil... and how dull.
|
| uto 10 stu, 2009 12:01 am |
|
 |
|
Make it so
Pridružen/a: uto 08 sij, 2008 10:38 pm Postovi: 8181 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
xena je napisao/la: ej ljudovi,ja sam xena iz zagreba.studiram pravo,naj trek serija mi je TNG,to bi bilo za sad sve,bolje ćete me upoznat nakon što provedem neko vrijeme na forumu  Pozz xena princezo ratnice 
_________________ Surviving the new decade
|
| uto 10 stu, 2009 12:18 am |
|
 |
|
fluffy
Pridružen/a: sub 02 svi, 2009 8:37 pm Postovi: 6576 Lokacija: Rijeka Spol: Ženski Naj Serija: DS9 Opis Stanja: ---^^^^^------^^------^----------------- Koje si vrste?: fažol
|
pozdrav xena!!! 
| uto 10 stu, 2009 1:01 am |
|
 |
|
Number One
Pridružen/a: ned 07 lip, 2009 7:32 pm Postovi: 6198 Naj Serija: TOS Naj Film: ST: XI Koje si vrste?: Wraith
|
... i ode xena... pozdrav! 
| uto 10 stu, 2009 2:21 pm |
|
 |
|