|
Sada je: sub 22 kol, 2026 11:21 am.
|
Neodgovoreni postovi | Aktivne teme
| Autor/ica |
Poruka |
|
Kingslayer
Pridružen/a: sri 24 svi, 2006 7:39 pm Postovi: 5995 Lokacija: Dorne Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: Krivo neshvaćeno...
|
 Re: Svecana pretpremijera
Pa bila je ta slika i jučer još tamo u foto vijestima... 

|
| čet 07 svi, 2009 1:08 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
Bravo brick za stavljanje filmića na youtube i stavljanje slika Šteta šta nema linkova, kad će se za par mjeseci to htjeti naći na portalima, bit će teško... Ant, jesi li siguran da ti nisi čudak? Ma stara je priča da te na takvim intervjuima pitaju hrpu pitanja i onda na kraju izvuku samo par sekundi iz svega toga, tak da je još i dobro ispalo  Možda bi na drugom intervjuu mogao ko zarobljenik na svako pitanje odgovarati "Mi smo udruga ljubitelja ZS Usscroatia, nalazimo se četvrtkom na Opatijskom, web nam je na adresi..." 
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| čet 07 svi, 2009 1:09 pm |
|
 |
|
the Red Viper
Pridružen/a: sub 20 svi, 2006 1:38 am Postovi: 11340 Spol: Muški Naj Film: First Contact Opis Stanja: ε > 0
|
Cvicek je napisao/la: Možda bi na drugom intervjuu mogao ko zarobljenik na svako pitanje odgovarati "Mi smo udruga ljubitelja ZS Usscroatia, nalazimo se četvrtkom na Opatijskom, web nam je na adresi..."  e, definitivno, u buduce tako odgovaram! (ali ajde, dobro... bar nisu prikazali onaj dioo fetišima  )
_________________ "Pipci! Oni ulaze svuda!", Mirna.
|
| čet 07 svi, 2009 1:13 pm |
|
 |
|
mindfrelling bloodsucker
Pridružen/a: sri 07 svi, 2008 8:02 pm Postovi: 6900 Lokacija: preselila kod Trapa u Dorne :D Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: manipulative and psychotic
|
Ant je napisao/la: (ali ajde, dobro... bar nisu prikazali onaj dioo fetišima  ) kakav dio o fetišima? 
_________________ "Dobar kršćanin se treba čuvati od matematičara i svih onih koji izriču prazna proročanstva. Opasnost već postoji da su matematičari sklopili ugovor s Nečastivim da potamane duh i sputaju čovjeka u okove Pakla."
Sv. Augustin (354-430)
|
| čet 07 svi, 2009 1:15 pm |
|
 |
|
the Red Viper
Pridružen/a: sub 20 svi, 2006 1:38 am Postovi: 11340 Spol: Muški Naj Film: First Contact Opis Stanja: ε > 0
|
pa... ovoga... Teddea se raspricala o tome kako ima fetiše na star trek uniforme 
|
| čet 07 svi, 2009 1:19 pm |
|
 |
|
mindfrelling bloodsucker
Pridružen/a: sri 07 svi, 2008 8:02 pm Postovi: 6900 Lokacija: preselila kod Trapa u Dorne :D Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: manipulative and psychotic
|
_________________ "Dobar kršćanin se treba čuvati od matematičara i svih onih koji izriču prazna proročanstva. Opasnost već postoji da su matematičari sklopili ugovor s Nečastivim da potamane duh i sputaju čovjeka u okove Pakla."
Sv. Augustin (354-430)
|
| čet 07 svi, 2009 1:24 pm |
|
 |
|
the Red Viper
|
Dejanira je napisao/la: E sad mi je tek zao sto nisam bila s vama  ma biti ces danas. tako da vjerujem da ces i ti dobiti priliku da sa kamerom RTLa podjelis svoje fetiše 
|
| čet 07 svi, 2009 1:32 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
Mislim da ću uzeti fotić da malo poslikam, trebat će slika i za naš portal (A i mogao bih pohvatati sve te linkove sa drugih portala pa da se stavi u jedan post "udruga na pretpremijeri" i shadowmasteru da stavi na sajt, ali baš mi se ne da  )
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| čet 07 svi, 2009 1:38 pm |
|
 |
|
mindfrelling bloodsucker
|
Ant je napisao/la: ma biti ces danas. tako da vjerujem da ces i ti dobiti priliku da sa kamerom RTLa podjelis svoje fetiše  Ma nakon sto me mama jucer nazvala da mi zahvali sto se nisam pojavila na tv-u u uniformi s "tim mojim čudacima", cisto sumnjam da cu imat potrebu djelit svoje fetiše s RTL-om 
Sv. Augustin (354-430)
|
| čet 07 svi, 2009 1:42 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
LOOOOOOOOOOOOOOL
...ajme , trebaš još malo mamu nagovarati da je to jako dobro... ...da to nije ništa loše... 
...a na svim slikama TDA mi prva upada u oći...  ...svi ste ostali tak tak...
| čet 07 svi, 2009 1:49 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: sri 05 tra, 2006 4:14 pm Postovi: 4913 Lokacija: Maksimir, Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Koje si vrste?: BORG
|
| čet 07 svi, 2009 4:31 pm |
|
 |
|
So Say We All
Pridružen/a: pon 12 vel, 2007 9:20 am Postovi: 4808 Lokacija: Between the thighs of Helen Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: XI Opis Stanja: Neću više da mislim na ........
|
Kako su stavili veliku sliku, ne stane mi na monitor.
| čet 07 svi, 2009 4:32 pm |
|
 |
|
Kingslayer
Pridružen/a: sri 24 svi, 2006 7:39 pm Postovi: 5995 Lokacija: Dorne Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: Krivo neshvaćeno...
|
A vi ste priredili i impresivni light-laser show?

|
| čet 07 svi, 2009 4:33 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
|
Tako piše u Gloriji, tako da mora biti istina 
|
| čet 07 svi, 2009 4:46 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: sri 05 tra, 2006 4:14 pm Postovi: 4913 Lokacija: Maksimir, Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Koje si vrste?: BORG
|
Cvicek je napisao/la: Tako piše u Gloriji, tako da mora biti istina  Da lol... mozes si ga mislit... bile su i go go plesačice ofarbane u zeleno... 
| čet 07 svi, 2009 5:19 pm |
|
 |
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 3 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|