| Autor/ica |
Poruka |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
 Re: Predstavite se
Mr.Good je napisao/la: Zar se tu tako puno spama, mozda sam ipak krivi forum nasao?  Pa spameri se najviše okupljaju po Quarks playgroundu i kutcima, ali ostali djelovi su čisti od spama.... manje više  Tu i tamo spamere malo preplašim da ne spamaju previše  , ali ih se u načelu tolerira...  edit: kad god primjetiš spam, i smeta te, klikni na uskličnik dolje desno od posta i prijavi ga 
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| sub 05 ruj, 2009 10:58 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: sub 05 ruj, 2009 10:29 pm Postovi: 1419 Opis Stanja: Oprosti mi Boze jer sam Dalmatinac
|
Cvicek je napisao/la: Mr.Good je napisao/la: Zar se tu tako puno spama, mozda sam ipak krivi forum nasao?  Pa spameri se najviše okupljaju po Quarks playgroundu i kutcima, ali ostali djelovi su čisti od spama.... manje više  Tu i tamo spamere malo preplašim da ne spamaju previše  , ali ih se u načelu tolerira...  edit: kad god primjetiš spam, i smeta te, klikni na uskličnik dolje desno od posta i prijavi ga  E budem kada nadjem nesto. I hvala svima na dobrodoslici. 
_________________ How peaceful life would be without love, Adso. How safe, how tranquil... and how dull.
|
| sub 05 ruj, 2009 11:02 pm |
|
 |
|
Jedi Hamsta – Tribl v2.0.
Pridružen/a: pon 26 sij, 2009 7:16 pm Postovi: 7805 Spol: Ženski Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
Dobrodošao. 
_________________ She's got a date at midnight with Nosferatu.
|
| sub 05 ruj, 2009 11:06 pm |
|
 |
|
Founder
Pridružen/a: sri 07 sij, 2009 10:13 pm Postovi: 3683 Koje si vrste?: er
|
Hrčak je napisao/la: Dobrodošao.  Također, uživaj...
|
| sub 05 ruj, 2009 11:42 pm |
|
 |
|
Fiktorolog
Pridružen/a: sub 25 tra, 2009 10:11 pm Postovi: 1283 Lokacija: where the wild things are Spol: Ženski Naj Serija: TOS Naj Film: ST: IV Opis Stanja: andy warhol <3
|
welcome
|
| sub 05 ruj, 2009 11:43 pm |
|
 |
|
Make it so
Pridružen/a: uto 08 sij, 2008 10:38 pm Postovi: 8181 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
Mr.Good je napisao/la: Ja sam Mr.Good iz Zadra i mrzim spam.  Volim Star Trek, narocito Enterprise.  Dobrodosao Ti ko da si bobin blizanac , volis ent a bome odma si prvi dan skinija vise desetaka postova , ti i bobo sigurno niste u rodu ili tako nesto ? 
_________________ Surviving the new decade
|
| ned 06 ruj, 2009 12:51 am |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: sub 05 ruj, 2009 10:29 pm Postovi: 1419 Opis Stanja: Oprosti mi Boze jer sam Dalmatinac
|
Tko je taj bobo, stalno pricaju o njemu, a nema ga nigdje. 
_________________ How peaceful life would be without love, Adso. How safe, how tranquil... and how dull.
|
| ned 06 ruj, 2009 12:55 am |
|
 |
|
bubica
Pridružen/a: pon 13 lis, 2008 12:48 pm Postovi: 10381 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Opis Stanja: kujasto Koje si vrste?: govedo
|
Mr.Good je napisao/la: Tko je taj bobo, stalno pricaju o njemu, a nema ga nigdje.  Bobo je u Austriji. Kad se vrati, saznat ćeš pravo značenje pojma "SPAM" 
|
| ned 06 ruj, 2009 1:03 am |
|
 |
|
Make it so
Pridružen/a: uto 08 sij, 2008 10:38 pm Postovi: 8181 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
Mr.Good je napisao/la: Tko je taj bobo, stalno pricaju o njemu, a nema ga nigdje.  Pogledaj nick bobo , tj profil , najseriju , avatar i cinjenicu da je car prvi dan kad je dosao na forum napisao nekoliko desetaka postova 
|
| ned 06 ruj, 2009 1:09 am |
|
 |
|
Über Trekkie
|
_Oz je napisao/la: Mr.Good je napisao/la: Tko je taj bobo, stalno pricaju o njemu, a nema ga nigdje.  Bobo je u Austriji. Kad se vrati, saznat ćeš pravo značenje pojma "SPAM"  Nisam siguran da mi se svidja. No zivi bili pa vidjeli. 
|
| ned 06 ruj, 2009 1:11 am |
|
 |
|
bubica
Pridružen/a: pon 13 lis, 2008 12:48 pm Postovi: 10381 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Opis Stanja: kujasto Koje si vrste?: govedo
|
Mr.Good je napisao/la: Nisam siguran da mi se svidja. No zivi bili pa vidjeli.  SMISLENI SPAM! pogledaj malo njegove postove (njih 14 346  ) , vidjet ćeš da je legenda!
|
| ned 06 ruj, 2009 1:14 am |
|
 |
|
Über Trekkie
|
Meni ce tribat 14 godina za toliko postova. 
|
| ned 06 ruj, 2009 1:19 am |
|
 |
|
bubica
|
Mr.Good je napisao/la: Meni ce tribat 14 godina za toliko postova.  Kako si krenuo, mislim da ćeš ga sustić do Božića 
|
| ned 06 ruj, 2009 1:28 am |
|
 |
|
Make it so
|
e da 
|
| ned 06 ruj, 2009 1:35 am |
|
 |
|
Über Trekkie
|
_Oz je napisao/la: Mr.Good je napisao/la: Meni ce tribat 14 godina za toliko postova.  Kako si krenuo, mislim da ćeš ga sustić do Božića  A neznan bas. Tesko. Da je u svakom postu samo jedna rijec, to je 14000 rijeci. Impresivno!
|
| ned 06 ruj, 2009 1:56 am |
|
 |
|