|
Sada je: pon 17 kol, 2026 6:49 pm.
|
Neodgovoreni postovi | Aktivne teme
| Autor/ica |
Poruka |
|
mindfrelling bloodsucker
Pridružen/a: sri 07 svi, 2008 8:02 pm Postovi: 6900 Lokacija: preselila kod Trapa u Dorne :D Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: manipulative and psychotic
|
 Re: S forumašima na kavicu
Ajme bas mi je zao sto nisam mogla s vama Al eto, drago mi je sto je vama bilo super I definitivno se vidimo na sljedecoj kavici  Curke, nadam se da brzo dolazite u zagreb 
_________________ "Dobar kršćanin se treba čuvati od matematičara i svih onih koji izriču prazna proročanstva. Opasnost već postoji da su matematičari sklopili ugovor s Nečastivim da potamane duh i sputaju čovjeka u okove Pakla."
Sv. Augustin (354-430)
|
| ned 07 lip, 2009 9:55 pm |
|
 |
|
Valkyrie
Pridružen/a: čet 06 ožu, 2008 7:38 pm Postovi: 2711 Lokacija: mental asylum Spol: Ženski Naj Serija: TNG Naj Film: ST: XI Opis Stanja: foundation and empire
|
Dejanira je napisao/la: Ajme bas mi je zao sto nisam mogla s vama Al eto, drago mi je sto je vama bilo super I definitivno se vidimo na sljedecoj kavici  Curke, nadam se da brzo dolazite u zagreb   evo ja cu se potruditi doci krajem sedmog mjeseca, samo su onda svi na moru...a nis onda osmi mjesec 
_________________ No one ever creates anything great without a dash of madness. (Aristotle)
|
| ned 07 lip, 2009 9:56 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
Bio je dan pun nalaženja s forumašima uživo. 3 različita mjesta danas... rekord  Prvo sam se našao s Mr.bobom i Shadowmasterom. Shadowmaster je kao i uvijek imao raznorazne dogodovština a trenutačni video projekt mu je... dokumentarac o bobinom 2.mjestu na Državnom prvenstvu! U toku je montaža i uskoro će biti objavljen! Bobo je dosegao sam vrh u atletici (koliko ono ukupno medalja je osvojio?), veselo zbori o novim izazovima u online igricama i borba za prva mjesta tamo.... ali postcount mu trpi, ne vodi ovaj mjesec Bobo ako ti ponude WOW - just say NO!  Ternek je kao i uvijek veseo, popili pivu s njegovim frendovima, jedino mi je žao što se nećemo vidjet na moru. Ternek kad jednom bućne u more, ne izlazi iz njega satima... bar tako kaže. Kao i uvijek, legenda od čovjeka!  Zmajchek, stara pankerica .... imali smo za raspraviti par sitnica, koje su nas, vjerujem, oboje mučile. Ponekad je lijepo saznati i drugu stranu priče - kao u nekim serijama kad prikažu isti događaj iz perspektive nekog drugog lika...  Lijepo je konačno u potpunosti shvatiti radnju. Mislim da solo zmajček i ja do sada nikada još nismo bili solo na kavi. Kako to SM voli koji put naglasiti - odlazak s nekim na kavu znači stvarno nekoga upoznati Zadnjih sat vremena udrugu nam se više nije ni dalo spominjati, već smo trkeljali oko muzike, kompjuterskih igara, svijeta - recimo Zmajček još uvijek, koliko to od silnih obaveza stigne, polako završava sve misije u Falloutu 3. Morat ću ga i ja jednom pokrenuti i završiti I tako.... vrlo zanimljiv dan... Kraj sezone 2008/9009 No da ne dosađujem - da vas čujem s kime ste svi vi od forumaša danas bili na kavi? 
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| uto 30 lip, 2009 3:44 am |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: sri 05 tra, 2006 4:14 pm Postovi: 4913 Lokacija: Maksimir, Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Koje si vrste?: BORG
|
Mislim da si sve napisao... 
| uto 30 lip, 2009 6:18 am |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
...da, ja sam konačno bio kod Lea i vidio t njegovo carstvo... ...samo me začudilo da nema LCD monitor... 
...mislim nemam ni ja... ali to je Leo... 
...pa samo se spustili nešto popiti te sam saznao neke detalje koje sam propustio na forumu...
...trebao bi malo pospamati, ali moram na igrici vratiti frendu jos 37000 bodova... 
| uto 30 lip, 2009 10:26 am |
|
 |
|
Overlord
Pridružen/a: pet 23 sij, 2009 5:53 pm Postovi: 9995 Lokacija: Cardassia Prime, USS Dragonstar NX-80000 Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: First Contact Opis Stanja: Future planning and having fun Koje si vrste?: Lantean/Cardassian
|
_________________ “Truth is truth. How you deal with it is up to you.” – Camina Drummer

ST battles audio/video tribute!
|
| sri 01 srp, 2009 12:31 am |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
Danas sam se našao na pivi sa frenkyijem.... Cisco kid koji će jednom položiti i CCNP stupanj Nabavio sam od njega Voyager Popričali o svačemu.... fora je da je on iako je rođen kasnije, cijeni stare kompove (i one prastare analogne), 'staru' muziku, a okrenut je budućnosti grafičkih tehnologija i programiranju. Kad bude imao viška vremena, složit će program koji će automatizirati slaganje forumskih statistika  Poslije smo otišli na rođendanski biljar jednog našeg zajedničkog frenda  Ponovno biljar igram malo bolje  Možda to znaći to da smo nekad davno izlazili na slična mjesta i slušali punk? Joj moram ju jednom pitati da li je izlazila i u 'stari' Lap i Konkordiju 
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| sri 01 srp, 2009 1:46 am |
|
 |
|
Number One
Pridružen/a: ned 07 lip, 2009 7:32 pm Postovi: 6198 Naj Serija: TOS Naj Film: ST: XI Koje si vrste?: Wraith
|
Curke! i ovaj... dečki Dolazim sutra u Zg pa ako netko hoće da se svi okupimo (ili neki  ) na kavici... popodne... Javite se Cvičeku... 
| sub 25 ruj, 2010 3:21 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
...uf nadam se da će netko još doći... ...odabrala si nezgodan kišni dan...
| sub 25 ruj, 2010 5:15 pm |
|
 |
|
Overlord
Pridružen/a: pet 23 sij, 2009 5:53 pm Postovi: 9995 Lokacija: Cardassia Prime, USS Dragonstar NX-80000 Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: First Contact Opis Stanja: Future planning and having fun Koje si vrste?: Lantean/Cardassian
|
Ja bi mogao doć, ako ta kava nebude točno u vrijeme ručka
_________________ “Truth is truth. How you deal with it is up to you.” – Camina Drummer

|
| sub 25 ruj, 2010 6:03 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
|
Kad ti obično ručaš? 
|
| sub 25 ruj, 2010 6:42 pm |
|
 |
|
Overlord
|
Cvicek je napisao/la: Kad ti obično ručaš?  Između 2 i 3, pol 4

|
| sub 25 ruj, 2010 6:45 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
|
Sovereign X je napisao/la: Cvicek je napisao/la: Kad ti obično ručaš?  Između 2 i 3, pol 4 ...u nedjelju...
| sub 25 ruj, 2010 7:30 pm |
|
 |
|
Overlord
|
Mr.bobo je napisao/la: Sovereign X je napisao/la: Cvicek je napisao/la: Kad ti obično ručaš?  Između 2 i 3, pol 4 ...u nedjelju... Da i, kaj je tu čudno?

|
| sub 25 ruj, 2010 7:45 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
|
...pa ono sve... ...nedjeljom je obično ručak između 12 i 13h... ...ostale dane kako kad... uglavnom kad se s posla vrate... ...ali nedjeljom je uvijek tako...
...e da se ranije probudiš nakon haj laj i pomogneš mami malo u kuhinji bi bilo prije gotovo... 
| sub 25 ruj, 2010 8:28 pm |
|
 |
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|