| Autor/ica |
Poruka |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
 Re: UKINUTI KUTCI
| sri 02 tra, 2008 9:46 am |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: sri 05 tra, 2006 4:14 pm Postovi: 4913 Lokacija: Maksimir, Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Koje si vrste?: BORG
|
 Re: Prvoaprilska Adminska šala 2008. (ex UKINUTI KUTCI)
Daj Bobo ti si se skroz ufurao da je to bila istina... nigdje nisi napisao cekat cu do kraja dana pa vidjet jel je bila sala ili ne... trgo si se do zadnjeg daha za kutke... 
| sri 02 tra, 2008 11:03 am |
|
 |
|
the Red Viper
Pridružen/a: sub 20 svi, 2006 1:38 am Postovi: 11340 Spol: Muški Naj Film: First Contact Opis Stanja: ε > 0
|
Mr.bobo je napisao/la: ...kako se izvlačite... ...ajd priznajte da ste podlegli pritisku i vratili kutke... cuj... ovako... kad ti neko proda foru za prvi april onda ti je najbolje rjesenje nasmijati se samome sebi. mozes jos i duriti se na sve i tako par stvari ali one nisu zabavne. ono sto ti nikako nebih preporucio je da pokusavas uvjeriti kreatore same fore da su mislili ozbiljno. nekako... sorry, nece ici. 
_________________ "Pipci! Oni ulaze svuda!", Mirna.
|
| sri 02 tra, 2008 11:14 am |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
Bobo.. ti si od svih najvise popusio salu.... postavio si 55 komada "  " smajlica u dvije poruke Bilo ih je jos koji jesu.. npr. Brick koji me na drugim topicima zezao da sam uveo represiju i sl... Za Lilmu, Chakyja i jos ponekog nisam 100% siguran, ali svatko poslije moze reci da je odmah skuzio salu i nastavio se zezati.... na PM ja nisam dobio nikakvu poruku tipa "bravo za salu, idem se i ja prikljuciti" Neki su sumnjali, no ne vjerujem da je puno ljudi bilo 100% osigurno da je sala... bas se poklopilo sa Chakyjevim odlaskom 
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| sri 02 tra, 2008 12:03 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
... jedam , priznajem prvih 10 minuta... ...onda sam od modesty pročitao post, pa mi se zbistrili... ...i pokušao obrnuti postupak izazvati... ...i zafrkavat vas malo...
... @Shadowmaster, pa normalno da sam se trgao... ...kad nisu htjeli priznati... a bilo mi je i dosadno, pa sam malo dramio...
| sri 02 tra, 2008 12:40 pm |
|
 |
|
Fi'ta Gul
Pridružen/a: pet 19 svi, 2006 2:09 pm Postovi: 6485 Lokacija: Cardassia Prime
|
Mr.bobo je napisao/la: ... jedam , priznajem prvih 10 minuta... ...onda sam od modesty pročitao post, pa mi se zbistrili... ...i pokušao obrnuti postupak izazvati... ...i zafrkavat vas malo...
... @Shadowmaster, pa normalno da sam se trgao... ...kad nisu htjeli priznati... a bilo mi je i dosadno, pa sam malo dramio... Misliš li ti napredovati u svojoj atletskoj karijeri ili ne? Ako misliš, sjeti se da su u laži kratke noge. 
_________________ William T. Riker: "Fate. Protects fools, little children and ships named Enterprise."
|
| sri 02 tra, 2008 12:42 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
|
...hehhehehe... ...ne vjerujem da mi ne vjerujete...
| sri 02 tra, 2008 12:44 pm |
|
 |
|
Counselor
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 1:12 am Postovi: 3252 Lokacija: treći kamenčić od sunca :)
|
ja imam svjedoke da sam odma skužila ma svaka vam čast, baš je dobro bilo 
_________________ njanjanja
|
| sri 02 tra, 2008 1:36 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
|
...dobro su se izvlačili...
...imam i ja nekog tko može potvrditi ono što ja prićam 
| sri 02 tra, 2008 1:49 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
Mr.bobo je napisao/la: ...dobro su se izvlačili... ...imam i ja nekog tko može potvrditi ono što ja prićam  Ma naravno da se posumnjalo jer je bio 1.4., ali mnogi (ukljucujuci tebe  ) nisu bili sigurni jer se tak poklopilo 
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| sri 02 tra, 2008 3:19 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
|
...pa napomenuo sam na sam nasjeo neko kratko vrijeme... ...dakle uspjelo vam je... ...a i iz nekih privatnih poruka skužiuo sam da nešto ne štima u vašoj teoriji... 
| sri 02 tra, 2008 3:29 pm |
|
 |
|
Fi'ta Gul
Pridružen/a: pet 19 svi, 2006 2:09 pm Postovi: 6485 Lokacija: Cardassia Prime
|
Mr.bobo je napisao/la: ...a i iz nekih privatnih poruka skužio sam da nešto ne štima u vašoj teoriji...  Pa neki ljudi kažu da su posumnjali kad su vidjeli da nisu izgubili postcount, što nije neki razlog za sumnju. One stare ankete o serijama, epizodama i brodovima su u trashu, a ne izbrisane iz baze, upravo zato da se ne ruši postcount, što je moglo biti napravljeno i u ovom slučaju.
_________________ William T. Riker: "Fate. Protects fools, little children and ships named Enterprise."
|
| sri 02 tra, 2008 6:33 pm |
|
 |
|
the Red Viper
Pridružen/a: sub 20 svi, 2006 1:38 am Postovi: 11340 Spol: Muški Naj Film: First Contact Opis Stanja: ε > 0
|
je, je, sad su odjednom svi skuzili... hm... sad jos da ja kazem da sam odmah skuzio i onda je to to. 
_________________ "Pipci! Oni ulaze svuda!", Mirna.
|
| sri 02 tra, 2008 9:25 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
|
...e da, a tko se sjetio toga?? ...a bilo je logično poslje... ...jer u razgovoru s tobom kad si rekao da se stvari ne mogu vratiti, i kad sam vidio da je broj postova ostao isti ... već je bilo šuplje , zato jer se uvijek takve stvari spremaju u skriveni podforum... ...kao što je već spomenuto... 
| pet 04 tra, 2008 11:46 pm |
|
 |
|