| Autor/ica |
Poruka |
|
Overlord
Pridružen/a: pet 23 sij, 2009 5:53 pm Postovi: 9995 Lokacija: Cardassia Prime, USS Dragonstar NX-80000 Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: First Contact Opis Stanja: Future planning and having fun Koje si vrste?: Lantean/Cardassian
|
 Re: Predstavite se
Welcome Pahuljica Have a nice time
_________________ “Truth is truth. How you deal with it is up to you.” – Camina Drummer

ST battles audio/video tribute!
|
| ned 03 svi, 2009 2:51 pm |
|
 |
|
Fire and Blood
Pridružen/a: sub 07 ožu, 2009 6:25 pm Postovi: 4100 Lokacija: On the lost moon of Poosh Opis Stanja: jet lagno.... Koje si vrste?: Time Lord
|
welcome 
_________________ It is smaller on the outside!
|
| ned 03 svi, 2009 5:00 pm |
|
 |
|
fluffy
Pridružen/a: sub 02 svi, 2009 8:37 pm Postovi: 6576 Lokacija: Rijeka Spol: Ženski Naj Serija: DS9 Opis Stanja: ---^^^^^------^^------^----------------- Koje si vrste?: fažol
|
... 
| ned 03 svi, 2009 8:15 pm |
|
 |
|
Ensign
Pridružen/a: ned 03 svi, 2009 11:45 am Postovi: 61 Lokacija: Zagreb
|
Pozdrav svima  Dakle fzc137 je pridoslica na ovaj forum nakon sto predugo vremena nije shvacao da je Treki u dusi. Dakle prvo velika zahvala Dejaniri sto me uvjerila da moram doci na forum ali jos vise od toga uvjerila me da se moram uclaniti udrugu Neki me vec znate, jer se obicno se vrtim po konvencijama i nesto pricam 
_________________ And all I ask is a tall ship and a star to steer her by
|
| pon 04 svi, 2009 2:45 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
Dobrodošao fzc137 Od kuda ti ideja za takav nadimak? 
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| pon 04 svi, 2009 3:07 pm |
|
 |
|
Ensign
|
fzc ako fizicar a 137 je 1/ jacina EM vezanja u ovom svemiru  i svi fizicari se pale na taj broj ili na 128 ako govorimo o jacini vezanja na skali Z bozona  tako da imate maximalno 2 pokusaja da nam skuzite kombinaciju na koferima i sl ... 
|
| pon 04 svi, 2009 3:20 pm |
|
 |
|
Fire and Blood
Pridružen/a: sub 07 ožu, 2009 6:25 pm Postovi: 4100 Lokacija: On the lost moon of Poosh Opis Stanja: jet lagno.... Koje si vrste?: Time Lord
|
wellcome fzc137 ako mi bude trebala pomoć iz fizike, sad znam koga pitati 
_________________ It is smaller on the outside!
|
| pon 04 svi, 2009 3:22 pm |
|
 |
|
Make it so
Pridružen/a: uto 08 sij, 2008 10:38 pm Postovi: 8181 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
Pozdrav 
_________________ Surviving the new decade
|
| pon 04 svi, 2009 3:22 pm |
|
 |
|
mindfrelling bloodsucker
Pridružen/a: sri 07 svi, 2008 8:02 pm Postovi: 6900 Lokacija: preselila kod Trapa u Dorne :D Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: manipulative and psychotic
|
Hej fizicaru  Evo jos jednom, dobrodosao na forum  Uzivaj tu i puuuno nam postaj 
_________________ "Dobar kršćanin se treba čuvati od matematičara i svih onih koji izriču prazna proročanstva. Opasnost već postoji da su matematičari sklopili ugovor s Nečastivim da potamane duh i sputaju čovjeka u okove Pakla."
Sv. Augustin (354-430)
|
| pon 04 svi, 2009 3:59 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
fzc137 je napisao/la: Pozdrav svima  Dakle fzc137 je pridoslica na ovaj forum nakon sto predugo vremena nije shvacao da je Treki u dusi. Dakle prvo velika zahvala Dejaniri sto me uvjerila da moram doci na forum ali jos vise od toga uvjerila me da se moram uclaniti udrugu Neki me vec znate, jer se obicno se vrtim po konvencijama i nesto pricam  ...Welcome... ...hm... nakon što sam Dejaniru pitao... znam i tko si... sumnjao samo, ali nisam bio siguran  ...
| pon 04 svi, 2009 4:08 pm |
|
 |
|
dr.med.
Pridružen/a: pon 09 srp, 2007 11:31 pm Postovi: 2843 Lokacija: svemir, mlijecna staza, alfa kvadrant, sektor001, Zemlja, Europa, Hrvatska, Zagreb Spol: Muški Naj Serija: VOY Naj Film: ST: XI Opis Stanja: opis radnje XD Koje si vrste?: trill
|
aaaaaa došo nam dr.sc.....
_________________ "In that book which is my memory, on the first page of the chapter that is the day when I first met you, appear the words, 'Here begins a new life'."
|
| pon 04 svi, 2009 4:20 pm |
|
 |
|
Ensign
|
znao sam da je pitanje vremena kada ce me netko osloviti sa dr.sc nekako mi je to sudjeno na ovom forumu ne znam zasto sam smisljao drugaciji nick uopce 
|
| pon 04 svi, 2009 4:22 pm |
|
 |
|
mindfrelling bloodsucker
Pridružen/a: sri 07 svi, 2008 8:02 pm Postovi: 6900 Lokacija: preselila kod Trapa u Dorne :D Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: manipulative and psychotic
|
fzc137 je napisao/la: znao sam da je pitanje vremena kada ce me netko osloviti sa dr.sc nekako mi je to sudjeno na ovom forumu ne znam zasto sam smisljao drugaciji nick uopce  Ma bez problema ti Cvicek promjeni nick 
_________________ "Dobar kršćanin se treba čuvati od matematičara i svih onih koji izriču prazna proročanstva. Opasnost već postoji da su matematičari sklopili ugovor s Nečastivim da potamane duh i sputaju čovjeka u okove Pakla."
Sv. Augustin (354-430)
|
| pon 04 svi, 2009 4:26 pm |
|
 |
|
Kingslayer
Pridružen/a: sri 24 svi, 2006 7:39 pm Postovi: 5995 Lokacija: Dorne Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: Krivo neshvaćeno...
|
Dobro došao fzc137... 

|
| pon 04 svi, 2009 4:28 pm |
|
 |
|
Ensign
|
Cicek ako citas ovo znaci stavi mi nick dr.sc bez tockice na kraju zanci samo: dr.sc ne: dr.sc bez tockice na kraju 
|
| pon 04 svi, 2009 4:31 pm |
|
 |
|