|
Sada je: pon 24 kol, 2026 2:48 pm.
|
Neodgovoreni postovi | Aktivne teme
| Autor/ica |
Poruka |
|
Overlord
Pridružen/a: pet 23 sij, 2009 5:53 pm Postovi: 9995 Lokacija: Cardassia Prime, USS Dragonstar NX-80000 Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: First Contact Opis Stanja: Future planning and having fun Koje si vrste?: Lantean/Cardassian
|
 Re: Bojanje postova
Ja namjeravam ostavit svoju boju kojom pišem. Nije to nikakav inat , nego mi se i bolje vide slova, a i obična bijela boja mi je bezveze Prije dok sam u crveno bojao postove isto su mi prigovarali i oflučio sam bit solidaran i promjenit u ovu boju. Ovo je već drugi put da se netko žali , ali ovaj put ne mijenjam, jer je boja u redu.
_________________ “Truth is truth. How you deal with it is up to you.” – Camina Drummer

ST battles audio/video tribute!
|
| pon 09 ožu, 2009 10:08 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: pet 07 srp, 2006 6:44 pm Postovi: 1636 Lokacija: Zagreb
|
Cvicek je napisao/la: Prosilver je defaultni skin na phpbb forumima (a onda subsilver) Ali kod nas su glavni Trek skinovi  I samo 2 osobe koriste prosilver... ostalih 200 koristi trek skinove  I da, mene recimo smeta Macgyverova boja fonta u ovom topicu pa šta sad.... Ostalih 200 vjerojatno koristi Trek skinove jer kad se registriras, automatski dobijes neki od njih, vjerojatno ih dosta ni ne zna za proSilver
I ova boja nije samo u ovom topicu, sad pisem svugdje tako
_________________ "He learned to play it safe. And he never, ever got noticed by anyone."
|
| pon 09 ožu, 2009 10:09 pm |
|
 |
|
Goddess in green
Pridružen/a: pet 30 sij, 2009 3:37 am Postovi: 4415 Spol: Ženski Naj Serija: VOY Naj Film: Nemesis Opis Stanja: .........poslije VOY-a....TOS je najviše COOL..
|
Moj skin je ovaj koji sam dobila kad sam se prijavila. Tamno siva boja, sa zelenim obrubima. Gore na vrhu su slike romulanskih brodova.Ne na mjeravam mjenjati boju fonta, jer mi se sviđa ovako, i neću ni tražiti od drugih da mjenjaju, što se mene tiče nek svi pišu kako žele. 
|
| pon 09 ožu, 2009 10:13 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
RAI'TARA je napisao/la: Moj skin je ovaj koji sam dobila kad sam se prijavila. Tamno siva boja, sa zelenim obrubima. Gore na vrhu su slike romulanskih brodova.Ne na mjeravam mjenjati boju fonta, jer mi se sviđa ovako, i neću ni tražiti od drugih da mjenjaju, što se mene tiče nek svi pišu kako žele.  ...možeš si promijeniti skin... na klingonski, andorijanski... pa malo isprobaj u profilu... 
| uto 10 ožu, 2009 1:26 am |
|
 |
|
Über Trekkie
|
Tamne, odnosno hladne, boje smiruju (plava, crna, zelena, ljubicasta...). I sad, netko dodje na normalni forum gdje je svjetli skin i tamne boje slova i kaze "Ah, tu je ugodna atmosfera, osjecam se opusteno, bas mi se svidja ovdje". I ostane. A onda, netko dodje na ovaj forum i vidi: Raitarine kricave-muslimanskozelene-flourescentne-svijetle-u-mraku-radioaktivne postove, Bobo-zutog-nicka i njegove kricavo-pederski-plave postove, Sovereignove zute postove, PrincMatiasove ultra-kricavo-zute postove i kaze "OMFG WTF ovi nisu normalni, svatko pise svojom bojom, ne znas ko pije ko placa, bjezim ja odavde dok nisu i mene zarazili!!!!!!1111one. I ne ostane.
_________________ "He learned to play it safe. And he never, ever got noticed by anyone."
|
| uto 10 ožu, 2009 1:33 am |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
...pa koliko vidimo , već si zaražen...
| uto 10 ožu, 2009 1:34 am |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
Pa na svim Trek skinovima se večina tih fontova sasvim ok vidi, uz poneku iznimku... Dobije se malo šarenila... alii to je fora  .... (Je li tako Dejanira  )
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| uto 10 ožu, 2009 1:40 am |
|
 |
|
Fi'ta Gul
Pridružen/a: pet 19 svi, 2006 2:09 pm Postovi: 6485 Lokacija: Cardassia Prime
|
 Re: 5x01 - Apocalypse Rising
MacGyver je napisao/la: Dobro vam je rekao TerNek, nemojte bit egoisticni i mislit samo na svoju ruznu facu nego pisite default bojom koja svima pase i nece biti problema. Možeš i ti dati altruistični primjer. Svi smo shvatili tvoj prosvjed bojanjem slova do nečitljivosti. Shvatili smo što želiš reći, ali nemoj pretjerivati, da opet ne kreneš ekstremnije pa napraviš nekakvu štetu, kao što se znalo dogoditi.
_________________ William T. Riker: "Fate. Protects fools, little children and ships named Enterprise."
|
| uto 10 ožu, 2009 2:38 am |
|
 |
|
Valkyrie
Pridružen/a: čet 06 ožu, 2008 7:38 pm Postovi: 2711 Lokacija: mental asylum Spol: Ženski Naj Serija: TNG Naj Film: ST: XI Opis Stanja: foundation and empire
|
inace ja sam upravo na tren isprobala prosilver skin i sve odlicno vidim procitati,i bobinu i raitarinu i sovereignovu boju tak da ne kuzim u cem je problem  ?
_________________ No one ever creates anything great without a dash of madness. (Aristotle)
|
| uto 10 ožu, 2009 11:45 am |
|
 |
|
Über Trekkie
|
TerNek je napisao/la: MacGyver je napisao/la: Dobro vam je rekao TerNek, nemojte bit egoisticni i mislit samo na svoju ruznu facu nego pisite default bojom koja svima pase i nece biti problema. Možeš i ti dati altruistični primjer. Svi smo shvatili tvoj prosvjed bojanjem slova do nečitljivosti. Shvatili smo što želiš reći, ali nemoj pretjerivati, da opet ne kreneš ekstremnije pa napraviš nekakvu štetu, kao što se znalo dogoditi. Hm, ne kuzim kakva se steta moze dogoditi? A ako ste shvatili sta zelim reci, onda prestanite pisat svjetlim bojama (oni koji to rade). Ako ne prestanu, onda ocito nisu shvatili, ili ih nije briga
alien she je napisao/la: inace ja sam upravo na tren isprobala prosilver skin i sve odlicno vidim procitati,i bobinu i raitarinu i sovereignovu boju tak da ne kuzim u cem je problem  ? Problem je u tom sta se ne vidi odlicno procitati. Vidi se procitat ako jako napregnes oci, sta nije zdravo za njih
|
| uto 10 ožu, 2009 12:12 pm |
|
 |
|
Goddess in green
Pridružen/a: pet 30 sij, 2009 3:37 am Postovi: 4415 Spol: Ženski Naj Serija: VOY Naj Film: Nemesis Opis Stanja: .........poslije VOY-a....TOS je najviše COOL..
|
Ja ne vidim u čemu je problem. Na tamno sivoj podlozi ( koja smiruje, za razliku od svijetlih podloga ), sve boje protiv kojih se ti buniš savršeno se vide, jedino se tvoja tamna boja ne vidi. Ne moguće je udovoljiti svima.
Ja volim boje kojima pišem i sa njima ću nastavit pisati i većini su vidljive. Ti želiš da se zapravo svi prilagode tebi. Kako ti tvrdiš da ne vidiš moguće je da imaš problema sa vidom što se tiče boja ( ovo nije šala, ni uvreda, već samo zamjećujem ), evo dolje ću ti stavit link gdje možeš provjerit jesi li djelomično slijep na boje. Ako ne vidiš dobro kontrast između zelene i sive, moguće je da ne vidiš zelenu boju kako treba. Evo link ti je dolje, imaš dole testove gdje možeš provjerit jesi li djelomično slijep za boje.http://en.wikipedia.org/wiki/Colour_Blindness
|
| uto 10 ožu, 2009 1:24 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| uto 10 ožu, 2009 3:11 pm |
|
 |
|
Founder
Pridružen/a: sri 07 sij, 2009 10:13 pm Postovi: 3683 Koje si vrste?: er
|
|
| uto 10 ožu, 2009 4:40 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
|
RAI'TARA je napisao/la: Ti želiš da se zapravo svi prilagode tebi.  Ne zelim da se svi prilagode meni nego da se svi prilaogde onom sto je normalno i pristojno, u ovom slucaju pisanje default bojom. Istina, u ovom slucaju sam to samo ja, ali to nije bitno. I ne trebaju se svi prilagoditi, nego samo vas par neprilagodjenih.
Pisanje nedefault bojom se smatra nepristojnim kao i npr. pisanje s capsom
|
| uto 10 ožu, 2009 8:04 pm |
|
 |
|
Valkyrie
Pridružen/a: čet 06 ožu, 2008 7:38 pm Postovi: 2711 Lokacija: mental asylum Spol: Ženski Naj Serija: TNG Naj Film: ST: XI Opis Stanja: foundation and empire
|
MacGyver je napisao/la: Problem je u tom sta se ne vidi odlicno procitati. Vidi se procitat ako jako napregnes oci, sta nije zdravo za njih
ja nisam ni pol posto trebala naprezati oci,tak da ne kuzim.
_________________ No one ever creates anything great without a dash of madness. (Aristotle)
|
| uto 10 ožu, 2009 10:47 pm |
|
 |
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|