|
Sada je: ned 16 kol, 2026 10:42 pm.
|
Neodgovoreni postovi | Aktivne teme
| Autor/ica |
Poruka |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
 Re: novi admini
buco je napisao/la: Procitaj post na početku i vidjet ćeš da se najzahjevnije funkcije bila prihvatila jedna osoba o kojoj ovdije uopće nema riječi i to kao tehnički admin . Za to sam vec napisao da je bila greska u komunikaciji (valjda?) Ja, Chaky i ostali koji smo dobili samo tu informaciju koja je napisana u prvom postu smo to shvatili bas tako kako pise. Ostatak tadasnjeg predsjednistva (MaX, El Zvonko) je mislio da ce on biti admin SAMO u slucaju da ce trebati seliti board na drugi (privatan) server... Ni meni sve to skupa jos uvijek nije skroz jasno,... volio bih da El Zvonko ili MaX pojasne sta su se u stvari tada bili dogovorili...
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| sri 09 srp, 2008 11:46 am |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: pet 07 srp, 2006 6:44 pm Postovi: 1636 Lokacija: Zagreb
|
T'Grel je napisao/la: frenky je napisao/la: pa kalibriraraj si monitor.... ne znam tko koristi koju boju... i ne zelim im ju oduzeti... ponudi neku koju nitko jos ne koristi???? i ja ju mijenjam... moja boja je nesto sto zelim da oznacafa postove.... btw - crvena ne moze.... tu koristim prilikom moderiranja samo....
sta cemo... zeleno??? zuto??? plavo??? samo da netko drugi ne koristi.... Ma kakva kalibracija monitora... kakvi bakrači. Gledaj koju boju nemaju drugi pa takvu koristi, a da nije iritantna i da se može pročitat. Evo, predlažem ti ovu: Šta ova nije dobra? Čitljiva je, nije neka tamo... a posluži i na crnoj i na sivoj podlozi. ili možda ovu: eto, ova je isto zgodna, a zelena: npr. ova zelena bi bila skoz ok..... Ovu koju ti koristiš: možda je ova, nije dobra...To ti je zato jer imas tamni skin. Stavi si svjetli skin pa ces vidjet bez problema meni je ova iritantna i ne vidim jeTrebali bi svi pisati default bojom, koja je crna na svjetloj podlozi, a bijela na tamnoj
_________________ "He learned to play it safe. And he never, ever got noticed by anyone."
|
| sri 09 srp, 2008 12:29 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
Kao sto ste mogli procitati, od danas je na Forumu šef Frenky, tako smo dogovorili jucer dok sam se sastao s Izvrsnim odborom. Ja sam cak razmisljao i da odem s mjesta pomocnog admina,... ali mislim da necu, pogotovo jer je Frenky rekao da bi htio da ostanem u timu. Tu sam ukoliko bi frenky trebao pomoc, ili on ne bi bio u blizini (putovanja i sl) ako je neka frka, ili za sredjivanje sitnica i sl. I have transfered command codes. Captain Frenky, you have the bridge! Frenky, zelim ti dovoljno slobodnog vremena i jos vise zivaca... (a ja odoh nadoknadjivati epizode TNGa )
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| sri 30 srp, 2008 6:20 pm |
|
 |
|
Historiotrekolog
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 12:30 am Postovi: 6010 Lokacija: Budrovačka Republika Pemija Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Koje si vrste?: Vulcan
|
Sretno novom adminu i neka ne bude nikakvih dvostrukih mjerila na forusu.
_________________ "Slušajte čovjeka. Stručnjak je za povijest, pogotovo velikih civilizacija, kao što je bio Rim..." Al' šta? ZECOVI SPAVAJU!
|
| sri 30 srp, 2008 6:43 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
|
T'Grel je napisao/la: Sretno novom adminu i neka ne bude nikakvih dvostrukih mjerila na forusu. Hoces reci da ih je ikada i bilo? 
|
| sri 30 srp, 2008 6:44 pm |
|
 |
|
Historiotrekolog
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 12:30 am Postovi: 6010 Lokacija: Budrovačka Republika Pemija Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Koje si vrste?: Vulcan
|
Cvicek je napisao/la: T'Grel je napisao/la: Sretno novom adminu i neka ne bude nikakvih dvostrukih mjerila na forusu. Hoces reci da ih je ikada i bilo?  Ne. Nemoj vadit moje riječi iz konteksta. Kaže ubuduće neka ne bude dvostrukih mjerila, a to ne znači da ih je bilo.
_________________ "Slušajte čovjeka. Stručnjak je za povijest, pogotovo velikih civilizacija, kao što je bio Rim..." Al' šta? ZECOVI SPAVAJU!
|
| sri 30 srp, 2008 6:46 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
|
T'Grel je napisao/la: Ne. Nemoj vadit moje riječi iz konteksta. Kaže ubuduće neka ne bude dvostrukih mjerila, a to ne znači da ih je bilo. Onda dobro.... mozemo u Quarks baru nazdraviti u ime jednakih kriterija 
|
| sri 30 srp, 2008 6:55 pm |
|
 |
|
Historiotrekolog
|
Cvicek je napisao/la: T'Grel je napisao/la: Ne. Nemoj vadit moje riječi iz konteksta. Kaže ubuduće neka ne bude dvostrukih mjerila, a to ne znači da ih je bilo. Onda dobro.... mozemo u Quarks baru nazdraviti u ime jednakih kriterija  Možemo! Vrlo rado. Samo, vidjet ćemo kako će se nova pravila primjenjivati.
|
| sri 30 srp, 2008 8:04 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
...pozdrav novom šefu...
...frenky, sad ćeš ti morati slušati i žvakati svakakve ludosti koje mi padnu na pamet vezano uz forum...
...no , vjeruje da ti to neće biti problem... 
| uto 05 kol, 2008 12:44 am |
|
 |
|
Dai-zvizda
Pridružen/a: čet 08 vel, 2007 4:44 pm Postovi: 3972 Lokacija: U polju kukuruza Naj Serija: ENT Opis Stanja: Sranje
|
Mr.B je napisao/la: ...pozdrav novom šefu... Pa jel se ti bobo moraš baš svakon šefu odma uvlačit !? Ajme...! frenky je napisao/la: svi znaju da imam nultu toleranciju prema glupostima Hmmmm....to ovisi kako se definira glupost ..i tko je definira !? Pazi da ne pomiješaš osobne želje sa stvarnošću kad budeš uvodio red , da tebe "ne urede" kasnije . To ti je savjet nedobronamjerni , naravno ! Pozdrav Zmaja od papira 2

Tehnika Pucanstvu !
|
| uto 05 kol, 2008 10:33 am |
|
 |
|
Dai-zvizda
Pridružen/a: čet 08 vel, 2007 4:44 pm Postovi: 3972 Lokacija: U polju kukuruza Naj Serija: ENT Opis Stanja: Sranje
|
Znači "čuda" su moguća i nakon što budu uvedena nova pravila ! I kad više izlaze ta "nova čudna pravila " ?! Jel itko zna dan "P" kad bu prihajal ?! Pozdrav Hamlet iz Mrduše gornje

Tehnika Pucanstvu !
|
| uto 05 kol, 2008 4:28 pm |
|
 |
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|