|
Sada je: pet 28 kol, 2026 1:57 pm.
|
Neodgovoreni postovi | Aktivne teme
Pitaj osoblje, osoblje odgovara
| Autor/ica |
Poruka |
|
Make it so
Pridružen/a: uto 08 sij, 2008 10:38 pm Postovi: 8181 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
 Re: Pitaj osoblje
Pa mimi mogu ja rec da su moderatori mogli promijenit naslov teme ili mene upozorit da vec slicna tema postoji . ..iako istina bolji bi naslov bio Propusti Voyagera ..nego "Sto je sve voyager unistio" 
_________________ Surviving the new decade
|
| čet 11 vel, 2010 3:41 pm |
|
 |
|
Fire and Blood
Pridružen/a: sub 07 ožu, 2009 6:25 pm Postovi: 4100 Lokacija: On the lost moon of Poosh Opis Stanja: jet lagno.... Koje si vrste?: Time Lord
|
ili si ti mogao proveriti prije nego što si postao... Ako hoćeš otvori temu Najveće mane Voyagera, iako mislim da je ova sasvim blizu: viewtopic.php?f=28&t=4606
_________________ It is smaller on the outside!
|
| čet 11 vel, 2010 3:50 pm |
|
 |
|
Kingslayer
Pridružen/a: sri 24 svi, 2006 7:39 pm Postovi: 5995 Lokacija: Dorne Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: Krivo neshvaćeno...
|
Glede zaključavanja kutaka... šta kada netko ode na more pa ne posta mjesec dana ništa jer nema pristup internetu?

|
| pet 12 vel, 2010 1:38 am |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
Kod: Članak 6.09 Prethodna tri pravila moguće je poništiti, odnosno zamrznuti, za svakog pojedinog korisnika koji je ujedno i vlasnik kutka, ukoliko on(a) dostavi za to valjanji razlog (procjena na osoblju foruma). Dakle, samo javi da ide na more (ili gdje već) i sve 5. Za takve slučajeve ne mislim raditi komplikacije pod "procjena na osoblju foruma") 
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| pet 12 vel, 2010 1:45 am |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: uto 09 pro, 2008 11:31 pm Postovi: 2424 Lokacija: OSIJEK Spol: Muški Naj Serija: ENT Opis Stanja: Asimiliran !
|
 Re: Podrijetlo Hrvata...
Pa zasto mi je sad obrisan post ? WF?
| uto 02 ožu, 2010 11:40 pm |
|
 |
|
bubica
Pridružen/a: pon 13 lis, 2008 12:48 pm Postovi: 10381 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Opis Stanja: kujasto Koje si vrste?: govedo
|
4 od 1 je napisao/la: Pa zasto mi je sad obrisan post ? WF? Pa totalno si promašio i temu i poantu. Osim toga, predlagati pobačaj u bilo kakvim okolnostima može izazvati brdo pizdarija.
|
| uto 02 ožu, 2010 11:48 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: uto 09 pro, 2008 11:31 pm Postovi: 2424 Lokacija: OSIJEK Spol: Muški Naj Serija: ENT Opis Stanja: Asimiliran !
|
_Oz je napisao/la: 4 od 1 je napisao/la: Pa zasto mi je sad obrisan post ? WF? Pa totalno si promašio i temu i poantu. Osim toga, predlagati pobačaj u bilo kakvim okolnostima može izazvati brdo pizdarija. Mada vecina zena u takvim slucajevima pobaci ,ako ne pobace daju djecu na posvajanje . U Katolickim zemlja sto su Italija i Irska gdje su zabrenjeni pobacaji ,sudovi dopustaju pobacaj u takvom slucaju ... Koliko ja znam to je pobacaj je legalnan u R. Hrvatskoj Ali kontam da je razlog puno jednostavniji .... Ne nego kontam da sa te ugasio ... 
| uto 02 ožu, 2010 11:57 pm |
|
 |
|
bubica
Pridružen/a: pon 13 lis, 2008 12:48 pm Postovi: 10381 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Opis Stanja: kujasto Koje si vrste?: govedo
|
Ma u redu, ja ni sam nisam kontra pobačaja, iako mi se sama ideja pobačaja nikako ne sviđa... Sve se svodi na pitanje je li pobačaj ubojstvo ili nije, a ako se ni kvalificirani ljudi ne mogu složit oko toga, tko smo mi da uopće formiramo mišljenje?
No dobro, o toj temi zaista ne bih raspravljao, moja poanta je bila da su svi ljudi jednaki i da im se ne smije sudit po genima, jednom kad su već došla na ovaj svijet, jel tako? Pa šta je jadno dijete krivo? Inače, djece začete silovanjem u svijetu ima jako puno, Vukovar sam samo izvukao za primjer, možda nisam trebao...
|
| sri 03 ožu, 2010 12:13 am |
|
 |
|
Kingslayer
Pridružen/a: sri 24 svi, 2006 7:39 pm Postovi: 5995 Lokacija: Dorne Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: Krivo neshvaćeno...
|
Zašto tražilica na ovom forumu tako očajno radi?

|
| čet 04 ožu, 2010 1:35 am |
|
 |
|
Number One
Pridružen/a: ned 07 lip, 2009 7:32 pm Postovi: 6198 Naj Serija: TOS Naj Film: ST: XI Koje si vrste?: Wraith
|
Istina... to ti je zato što većina tema ima takav naziv po kojem ti nikad ne znaš što se točno nalazi u njoj ili još bolje, ne možeš zapamtit što se nalazi u kojoj temi niti kako se ona zove, jer u tome nema nikakve logike, i onda u pretražniku tražiš pojam i ne možeš ga naći...
| čet 04 ožu, 2010 1:46 am |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
T'Rapavi je napisao/la: Zašto tražilica na ovom forumu tako očajno radi? Hm, to je defaultna tražilica... neki puta mi je okej, neki puta se zbilja teško može nešto pronaći... Od ponuđenih se može birati između Fulltext mysql i Fulltext native od kojih mi koristimo ovu prvu... Da li predlažeš da se doda neka naprednija? Koju konkretno? Mogu dodati bolju nakon sljedećeg apdejtanja foruma, ukoliko defaultna i dalje ne bude dovoljno dobro radila (ako je nisu unaprijedili, a mislim da nisu) Također se može dodati i "vanjska" tražilica u stilu "search forum with google" ali ta recimo neće pretraživati kutke koji nisu vidljivi gostima... Inače ti indeksi pretraživanja su baš zločesti... zduplaju veličinu baze  Ako nam jednom ponestane prostora za bazu, bit će biranje da li pobrisati hrpu starih tema (stare poruke u quarks playground i sl) ili izbrisati indekse... 
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| čet 04 ožu, 2010 1:52 am |
|
 |
|
Number One
Pridružen/a: ned 07 lip, 2009 7:32 pm Postovi: 6198 Naj Serija: TOS Naj Film: ST: XI Koje si vrste?: Wraith
|
Cvicek je napisao/la: Inače ti indeksi pretraživanja su baš zločesti... zduplaju veličinu baze  Ako nam jednom ponestane prostora za bazu, bit će biranje da li pobrisati hrpu starih tema (stare poruke u quarks playground i sl) ili izbrisati indekse...  Stare poruke! Lako mi postamo nove! 
| čet 04 ožu, 2010 1:56 am |
|
 |
|
the Red Viper
Pridružen/a: sub 20 svi, 2006 1:38 am Postovi: 11340 Spol: Muški Naj Film: First Contact Opis Stanja: ε > 0
|
Cvicek je napisao/la: Inače ti indeksi pretraživanja su baš zločesti... zduplaju veličinu baze  Ako nam jednom ponestane prostora za bazu, bit će biranje da li pobrisati hrpu starih tema (stare poruke u quarks playground i sl) ili izbrisati indekse...  Indekse! Ionako ne koristim search! 
_________________ "Pipci! Oni ulaze svuda!", Mirna.
|
| čet 04 ožu, 2010 1:57 am |
|
 |
|
Kingslayer
|
Ma ne znam, mislim nemam neš pametno za predložit. Znam i neke druge forume na kojima je tražilica banana. Ali uglavnom na svima funkcionira odlično. Ovdje nekad uopće ne da nikakve rezultate, nego javi neki error nakon dužeg vremena. No dobro, nije to toliko bitno. Da se naći nešto što baš treba...

|
| čet 04 ožu, 2010 2:14 am |
|
 |
|
the Red Viper
Pridružen/a: sub 20 svi, 2006 1:38 am Postovi: 11340 Spol: Muški Naj Film: First Contact Opis Stanja: ε > 0
|
nije li selidba postova u zakljucani podforum malo neprakticna? ( viewtopic.php?p=202217#p202217 )
_________________ "Pipci! Oni ulaze svuda!", Mirna.
|
| čet 11 ožu, 2010 9:14 pm |
|
 |
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|