| Autor/ica |
Poruka |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
 Re: Smajlići
Mislim da je najbolje da se ostave i stari kodovi, a onda dodaj koje god želiš dodatne Izgleda da će se novi i ispisivati kad klikneš na njih..
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| sub 04 ruj, 2010 9:09 pm |
|
 |
|
Number One
Pridružen/a: ned 07 lip, 2009 7:32 pm Postovi: 6198 Naj Serija: TOS Naj Film: ST: XI Koje si vrste?: Wraith
|
ja sam zato da se dodaju neki novi smajlići... malo veći i okruglasti... vid me već dugo vremena loše služi... 
| ned 05 ruj, 2010 9:14 am |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
...pa možeš predložiti neke u ovoj temi... ...za koje bi željela da se koriste... 
| ned 05 ruj, 2010 9:44 am |
|
 |
|
Number One
Pridružen/a: ned 07 lip, 2009 7:32 pm Postovi: 6198 Naj Serija: TOS Naj Film: ST: XI Koje si vrste?: Wraith
|
| ned 05 ruj, 2010 10:25 am |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
Spet je napisao/la: ajme super.... ...prvog imamo... ...drugi mi nije nešto... ...štrumpf uje čudan... ...Picard možda ovaj drugi ali imamo već jednog Picarda... ...cool je ok... ...aleni baš i ne... ...borgove imamo bolje... ...i kad si vidjela da se Vulkanac smije... ?(osim ako nije pod nekim utjecajem)
| ned 05 ruj, 2010 11:13 am |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
"Cool" smajlić je okej, vulkanac koji se smije - zašto ne  Ove druge uglavnom imamo slične, a onog s kavom čak i imamo na popisu smajlića  A ono od Hrčke i Oza - mogao bi se staviti poneki... ali nbe sve, jer ionako smajlića imamo i više nego dovoljno...
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| pon 06 ruj, 2010 4:00 pm |
|
 |
|
Number One
|
to je romulanac!!! ](./images/smilies/eusa_wall.gif)
| uto 07 ruj, 2010 12:32 pm |
|
 |
|
Overlord
Pridružen/a: pet 23 sij, 2009 5:53 pm Postovi: 9995 Lokacija: Cardassia Prime, USS Dragonstar NX-80000 Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: First Contact Opis Stanja: Future planning and having fun Koje si vrste?: Lantean/Cardassian
|
_________________ “Truth is truth. How you deal with it is up to you.” – Camina Drummer

ST battles audio/video tribute!
|
| uto 07 ruj, 2010 12:40 pm |
|
 |
|
MINDFVCK
Pridružen/a: sri 08 tra, 2009 6:22 pm Postovi: 7444 Koje si vrste?: Sprdator
|
:facepalm: VRATI NA STARO!!! 
|
| uto 07 ruj, 2010 9:51 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
|
Miki je napisao/la: :facepalm: VRATI NA STARO!!!  ...ako objasniš zašto je to jednostavnije napisati nego... : joj :

| uto 07 ruj, 2010 10:10 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
|
Bobo, ja sam mislio si me shvatio glede dodatnih kodova. A ako nisi, možeš li mi objasniti što je točno krivo u mom prijedlogu? 
|
| uto 07 ruj, 2010 10:11 pm |
|
 |
|
Kingslayer
Pridružen/a: sri 24 svi, 2006 7:39 pm Postovi: 5995 Lokacija: Dorne Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: Krivo neshvaćeno...
|
Bobo, da ti ja pojednostavim... Cvicek ti je sam napisao da vratis na stare kodove, da mozes dodati i te nove svoje. Jedan smajlic - dva koda, kuis? Edit: vidim da je i Cvicek ponovio isto u medjuvremenu. 

|
| uto 07 ruj, 2010 10:14 pm |
|
 |
|
MINDFVCK
Pridružen/a: sri 08 tra, 2009 6:22 pm Postovi: 7444 Koje si vrste?: Sprdator
|
Teško je to njemu shvatit 
|
| uto 07 ruj, 2010 10:15 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
|
Cvicek je napisao/la: Bobo, ja sam mislio si me shvatio glede dodatnih kodova. A ako nisi, možeš li mi objasniti što je točno krivo u mom prijedlogu?  ...kako je moguće imati dva koda za isti smajlij... ?
...Miki ne pravi se pametan...
| uto 07 ruj, 2010 11:06 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
|
Mr.bobo je napisao/la: ...kako je moguće imati dva koda za isti smajlij... ? Je li sljedeće pitanje i kako je moguće imati 2 topica koja imaju isto ime? Ili te zanimaju tehnička rješenja baze smajlića u phpbbu?  Uglavnom... nadam se da si nakon 2 stranice teme o tome shvatio da JE moguće i shvatio što ljudi žele? Ovaj post sad išao tipkati zbog extra smajlića koji se sad prikazuju na stranici postanja... Što se mene tiče, na stranici postanja bi trebali biti samo osnovni (defaultni) smalići, i tek nekoliko onih koji se najćešće koriste. Ne vidim neku svrhu stavljati smajliće koji se gotovo i ne koriste (pogotovo velike) poput zzz, spam i ygrite..... koji ku**c je uopće ygritte?! 
|
| uto 14 ruj, 2010 2:19 pm |
|
 |
|