|
Sada je: čet 27 kol, 2026 4:28 pm.
|
Neodgovoreni postovi | Aktivne teme
Treći rođendan foruma - 17.4. u 20h u Medvedgradu, Adžijina
| Autor/ica |
Poruka |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: sri 05 tra, 2006 4:14 pm Postovi: 4913 Lokacija: Maksimir, Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Koje si vrste?: BORG
|
 Re: Treći rođendan foruma - 17.4. u 20h u Medvedgradu, Adžijina
Kad je bio moj rođendan bili smo do pola 1 samo smo morali biti tihi isjediti u mraku jer ljudi koji zive u toj kuci spavaju gore...
| sri 15 tra, 2009 10:45 am |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
Na stranicama piše da rade do 24h, tako da ćemo poprilično sigurno ostati barem do tada (pa nakon toga kuda koji...  )
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| sri 15 tra, 2009 4:26 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 6:25 pm Postovi: 3541 Lokacija: Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: tempus fugit Koje si vrste?: wtf
|
Do kad ja trebam doći-da dam ljudima potvrdu za kartu  Jel sam dobio info. da će se i tada skupljat lova za film, tko ne može sutra u klub stići.
_________________ quote: "They say time is the fire in which we burn".
|
| sri 15 tra, 2009 10:34 pm |
|
 |
|
Founder
Pridružen/a: sri 07 sij, 2009 10:13 pm Postovi: 3683 Koje si vrste?: er
|
I kako je prošla proslava ........
|
| ned 19 tra, 2009 9:16 pm |
|
 |
|
So Say We All
Pridružen/a: pon 12 vel, 2007 9:20 am Postovi: 4808 Lokacija: Between the thighs of Helen Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: XI Opis Stanja: Neću više da mislim na ........
|
PrincMatias je napisao/la: I kako je prošla proslava ........ Super, skupilo nas se desetak, lagani razgovori i zezancije su trajali skoro do 1 poslje ponoći, piva je bilo u izobilju i tako je proslavljena 3. godišnjica foruma. Šteta što nije bilo novih ljudi koji su čak najavili svoj dolazak.
| ned 19 tra, 2009 10:45 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
Da, šteta što nije bilo novih lica.... ispalo je kao uobičajeno druženje, samo ne na biljaru nego u pivnici 
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| pon 20 tra, 2009 2:33 am |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: sri 05 tra, 2006 4:14 pm Postovi: 4913 Lokacija: Maksimir, Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Koje si vrste?: BORG
|
Ovo je bio pivnica week.. 
| pon 20 tra, 2009 2:51 am |
|
 |
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|