|
Sada je: pon 24 kol, 2026 2:48 pm.
|
Neodgovoreni postovi | Aktivne teme
STAR TREK TULUM - 17.01.2009 Sv. Nedjelja - najava dolaska
STAR TREK TULUM - 17.01.2009 Sv. Nedjelja - najava dolaska
| Autor/ica |
Poruka |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: sri 05 tra, 2006 4:14 pm Postovi: 4913 Lokacija: Maksimir, Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Koje si vrste?: BORG
|
 Re: STAR TREK TULUM - 17.01.2009 Sv. Nedjelja - najava dolaska
Tulum je bio ok, osim kaj Zvonko i Tgrel nisu dosli, da sam znao i njih bi pokupio makar mi je auto bio u bani naime otkazao je poslusnost jos kad smo u novom zg bili pa sam morao zvati pomoc na cesti. Kad smo konacno stigli kao da se sve urotilo protiv nas, mikrofon se nije dao postimati u visti, karaoke se nisu dale izvesti bez mikrofona, predsjednicu je pogodila neka prehlada, Anta je onesposobio kanar, a Cviceka romulansko pivo, Masu i Teddeu zgodni decki na tulumu, Dašu - Maša, Terneka prazna flaša, Švendu drugi Švenda, Jastuk Cvicekovo svjetlo u crvenoj sobi, Pere - četkica za zube.... itd da neidem u detalje sve ostalo je bilo ok... 
| ned 18 sij, 2009 6:30 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: sri 05 tra, 2006 4:14 pm Postovi: 4913 Lokacija: Maksimir, Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Koje si vrste?: BORG
|
Uspio sam rijesiti problem sa "čujnosti" mikrofona u Visti, mislim koja kompliciranost:
1. Stisnete desni gumb na ikonicu zvuka desno dolje i odaberete "playback devices"
2. U prvoj kartici kliknete na "Speakers"
3. Odaberete drugu karticu "Levels" i tamo cete moci pojacati zvuk da vam se cuje mikrofon za karaoke.
Ne pitajte zasto je to tako debilno no eto, da sam ovo prije znao mozda bi i imali karaoke, no cini mi se da ako te kartice nema kao sto mi se cini da na laptopu nije bilo, najprije je najbolje reistalirati nove drivere za zvucnu karticu.
| pon 19 sij, 2009 2:02 am |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| pon 19 sij, 2009 9:41 am |
|
 |
|
Admiral
Pridružen/a: pon 10 tra, 2006 9:00 am Postovi: 581 Lokacija: Zagreb
|
Svi koji su bili na tulumu, a nisu još platili svojih 50kn, a nisu donijeli niti hrane, molim da čim prije donesu novce Zvonku, Antu ili meni. Dogovor je bio da se plaća u subotu, ali kolko čujem dosta ljudi nije platilo, a nije baš da su svi donijeli hranu (cuga se ne računa, samo hrana, jer smo cugu unaprijed nabavili i niste morali pridonijeti). Napravit ćemo popis i evidenciju, tko je platio i tko nije platio a trebao je, a i tko nije trebao platiti, pa ćemo vas u skorije vrijeme poceti vuci za rukav  Mislim da je 50kn zbilja nije puno i da tolko možete izdvojiti... A tulum je super počeo, iako sam ja bila u komi, i još jesam. Uglavnom nisam prehlađena, grlo i nos su mi ok, samo imam temperaturu i nevjerojatno sam krepana zbog toga  Najgora kombinacija ak mene pitate... Uglavnom ja sam otišla doma skroz rano  Doduše kolko čujem nije baš sretno i završilo... Možda se ne vidimo u Zlatnom Medi, možda navratim, a možda mi bude i bolje 
_________________ - žena u bijeloj kutiji TM Thei'khaiell ssuin hw'aenevha
|
| pon 19 sij, 2009 7:59 pm |
|
 |
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|