|
Sada je: sri 19 kol, 2026 1:19 am.
|
Neodgovoreni postovi | Aktivne teme
Prvoaprilska Adminska šala 2008. (ex UKINUTI KUTCI)
| Autor/ica |
Poruka |
|
the Red Viper
Pridružen/a: sub 20 svi, 2006 1:38 am Postovi: 11340 Spol: Muški Naj Film: First Contact Opis Stanja: ε > 0
|
 Re: UKINUTI KUTCI
Nightshoot je napisao/la: I konacno, argumenti su vam smjesni....ovo je forum za ljubitelje star treka, gdje se fanovi druze i komuniciraju, a ne iskljucivo raspravljaju o ST. O ST bi se trebalo raspravljati na sastancima. A meni se cini da su u USS CROATI sastanci i forum zamjenili uloge, i pokusava se forum uciniti ozbiljnijim od sastanaka. ma nije toliko stvar u nekakvoj "ozbiljnosti" ili raspravljanju iskljucivo o treku (ili sfu opcenito) stver je u tome, kako sam i napisao u prvom postu ovoga topica, da kutci naprosto vise nisu prolazili. taj koncept bio je osuđen na propast jos od samoga pocetka, dugo su i izdrzali. a sto se tice ozbiljnosti na forumu, imati ces i dalje zoff i slicne podforume za "slobodne" rasprave nevezano uz trek ili sf tematiku. tako da nemislim da ce forum postati "preozbiljan". inace, nemislim ni da je svaki topic koji govori o treku "ozbiljan", pa pogledaj kolko zahebancskih topica ima u trek podforumu.
_________________ "Pipci! Oni ulaze svuda!", Mirna.
|
| uto 01 tra, 2008 11:36 am |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: sri 05 tra, 2006 4:14 pm Postovi: 4913 Lokacija: Maksimir, Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Koje si vrste?: BORG
|
Nightshoot je napisao/la: Po meni osobno, kutci su postali trash od trenutka kada ih je svatko mogao dobiti! Kako pa kutke su dobijali samo clanovi udruge? 
| uto 01 tra, 2008 11:37 am |
|
 |
|
the Red Viper
Pridružen/a: sub 20 svi, 2006 1:38 am Postovi: 11340 Spol: Muški Naj Film: First Contact Opis Stanja: ε > 0
|
Shadowmaster je napisao/la: Kako pa kutke su dobijali samo clanovi udruge?  ma i to je vec previse. kolko udruga ima clanova? i sad da i svaki deseti otvori kutak. opet ti dođena previse.
_________________ "Pipci! Oni ulaze svuda!", Mirna.
|
| uto 01 tra, 2008 11:41 am |
|
 |
|
Counselor
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 1:12 am Postovi: 3252 Lokacija: treći kamenčić od sunca :)
|
izgubit ćete promet definitivno...mene prvu  vidim da ovo postaje diktatorski forum koji se uopće ne obazire na želje korisnika..i to nikako nije dobro
_________________ njanjanja
|
| uto 01 tra, 2008 11:47 am |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: sri 05 tra, 2006 4:14 pm Postovi: 4913 Lokacija: Maksimir, Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Koje si vrste?: BORG
|
Bolje si pogledajte novu epizodu losta... otkrije se puno novih stvari... 
| uto 01 tra, 2008 1:30 pm |
|
 |
|
luda baba
Pridružen/a: čet 30 kol, 2007 11:53 pm Postovi: 1471 Lokacija: Middle-Earth
|
ako je ovo prvi april: odlicno, svaka cast... ako nije: je**te se i banajte me odma sad.
| uto 01 tra, 2008 4:40 pm |
|
 |
|
Inquisitor
Pridružen/a: čet 06 tra, 2006 11:54 am Postovi: 7828 Lokacija: R. Trešnjevka, Zagreb
|
Lucrezia BORGia je napisao/la: ako je ovo prvi april: odlicno, svaka cast... ako nije: je**te se i banajte me odma sad. wow... koja ljubav prema kutcima... ne mogu a da se ne osjecam ponosno 
_________________ Cptn. Picard: Mutiny!? On a Federation starship? That's... that's shocking, it's... it's unthinkable.

|
| uto 01 tra, 2008 5:57 pm |
|
 |
|
luda baba
Pridružen/a: čet 30 kol, 2007 11:53 pm Postovi: 1471 Lokacija: Middle-Earth
|
A-HA!!! ZNAM ZASTO SU UKINUTI KUTCI!!! DA ANT NE BI MORAO ODGOVORIT NA MOJE PITANJE I NA JOS 857 PITANJA SLICNOG TIPA KOJA BI SLIJEDILA OD LJUDI KOJI SU BILI NA ISTRAKONU!!! ANT, PRIZNAJ!!! 
| uto 01 tra, 2008 6:12 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
|
Ma daj Luce, trebalo ti je samo 24 sata da pozdravis mene i Dariu...  Bas me zanimaju ta tvoja skakljiva pitanja... 
| uto 01 tra, 2008 6:19 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: pet 07 srp, 2006 6:44 pm Postovi: 1636 Lokacija: Zagreb
|
Cvicek je napisao/la: Trenutacno imamo 20ak clanova koji nesto aktivnije pisu.. zasto ih za godinu dana ne bi imali 100 ili vise?
Zato jer to ne valja... Ako za godinu dana imate 100 ili vise clanova, imat cete jednog manje, mene (znam da to nikog nije briga), al hocu reci da forumi s previse korisnika ne valjaju zbog previse aktivnih topica... Prestao sam ici na forum SF centra zato jer mi se nije dalo svaki dan gledati 150 topica s novim porukama (od kojih je mene mozda 30ak zanimalo, ali i to je bilo previse)... tu lijepo dodjem, za par minuta pogledam topice koji me zanimaju i odem, a ne moram citati nekakve enciklopedije. Jedini podforum di bi nam dobro doslo vise clanova je anketa, a to bi mogli rjesiti tak da dopustite gostima da glasuju na tom podforumu i onda stavite obavijest na hrpu drugih foruma... ljudi se nece registrirat samo zbog ankete, al da mogu glasat kao gosti, vjerojatno bi, a to bi i nama bilo bolje jer bi imali veci reprezentativni uzorak A sto se tice kutaka, istina da ih je bilo puno koji su skupljali prasinu, ali bilo je i nekoliko dobrih (npr. Bobin, a ako se ne varam, njegov je bio drugi, odmah poslije Teddeinog), pa ste mogli bar tih par ostaviti
_________________ "He learned to play it safe. And he never, ever got noticed by anyone."
|
| uto 01 tra, 2008 7:17 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: pet 07 srp, 2006 6:44 pm Postovi: 1636 Lokacija: Zagreb
|
i da... ako ovo je prvoaprilska sala, onda vise nije smjesno jer ste trebali priznat kad su ljudi posumnjali
_________________ "He learned to play it safe. And he never, ever got noticed by anyone."
|
| uto 01 tra, 2008 7:18 pm |
|
 |
|
Inquisitor
Pridružen/a: čet 06 tra, 2006 11:54 am Postovi: 7828 Lokacija: R. Trešnjevka, Zagreb
|
MacGyver je napisao/la: Jedini podforum di bi nam dobro doslo vise clanova je anketa, a to bi mogli rjesiti tak da dopustite gostima da glasuju na tom podforumu i onda stavite obavijest na hrpu drugih foruma... ljudi se nece registrirat samo zbog ankete, al da mogu glasat kao gosti, vjerojatno bi, a to bi i nama bilo bolje jer bi imali veci reprezentativni uzorak eh da... to sam htio prije napraviti za vrijeme prve velike male ankete no to nije bilo moguce na staroj verziji foruma... ali sad se moze omoguciti gostima da glasuju na anketama pa da sam ja admin omogucio bi to... i krenuo u veliku akciju oglasavanja tng ankete  ali sad o tome odlucuje nova ekipa...
_________________ Cptn. Picard: Mutiny!? On a Federation starship? That's... that's shocking, it's... it's unthinkable.

|
| uto 01 tra, 2008 7:31 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: čet 06 tra, 2006 9:40 pm Postovi: 1166 Lokacija: Zg
|
I ja se bunim na ovo ukidanje kutaka. Ako je ovo 1. aprilska sala, uspjela je , ako nije vidit cete me , tj citat puno puno rijedje. Jos ako su mi opali postcount , onda ste me totalno ubili u pojam. Edit: No dobro , bar mi je ostalo >800 postova. Dakle nadam se da je sala. 
_________________ Hvala Daso : “Shvatio sam da čovjek drugoga čovjeka smije gledati s visine samo kada mu pomaže da se pridigne.”
|
| uto 01 tra, 2008 8:58 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
Svima koji sumnjaju na prvoaprilsku salu, da pogodili ste: PRVI APRILILILILILILILI! Nadam se da je vama bilo upola toliko zabavno koliko nama to napraviti (zahtjevalo je mrvicu truda) Zanimljivo je da su neki i povjerovali da bi isao sakatiti Forum nakon sto sam bio cak i protiv Chakyjevog prijedloga brisanja xx stranica "person above" i "sto se slusa" i sl A sad mozete dalje komentirati.... NHF I hope 
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| uto 01 tra, 2008 9:49 pm |
|
 |
|
Valkyrie
Pridružen/a: čet 06 ožu, 2008 7:38 pm Postovi: 2711 Lokacija: mental asylum Spol: Ženski Naj Serija: TNG Naj Film: ST: XI Opis Stanja: foundation and empire
|
Cvicek je napisao/la: Svima koji sumnjaju na prvoaprilsku salu, da pogodili ste: PRVI APRILILILILILILILI! Nadam se da je vama bilo upola toliko zabavno koliko nama to napraviti (zahtjevalo je mrvicu truda) Zanimljivo je da su neki i povjerovali da bi isao sakatiti Forum nakon sto sam bio cak i protiv Chakyjevog prijedloga brisanja xx stranica "person above" i "sto se slusa" i sl A sad mozete dalje komentirati.... NHF I hope  ajme predobro,svaka čast  ljudi su već počeli gubiti živce,stvarno ste se potrudili i sigurno dobro nasmijali  ,same pohvale
_________________ No one ever creates anything great without a dash of madness. (Aristotle)
|
| uto 01 tra, 2008 9:57 pm |
|
 |
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|