|
Sada je: uto 18 kol, 2026 6:40 pm.
|
Neodgovoreni postovi | Aktivne teme
| Autor/ica |
Poruka |
|
Fire and Blood
Pridružen/a: sub 07 ožu, 2009 6:25 pm Postovi: 4100 Lokacija: On the lost moon of Poosh Opis Stanja: jet lagno.... Koje si vrste?: Time Lord
|
 Re: Smajlići
ma ovaj emoticon nam treba... 
_________________ It is smaller on the outside!
|
| sub 13 vel, 2010 12:27 am |
|
 |
|
Kingslayer
Pridružen/a: sri 24 svi, 2006 7:39 pm Postovi: 5995 Lokacija: Dorne Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: Krivo neshvaćeno...
|
Jok, ovaj je mnogo bolji... 

|
| sub 13 vel, 2010 12:38 am |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
... ... ...kako je genijalan... exterminate, exterminate...
| sub 13 vel, 2010 3:30 am |
|
 |
|
Fire and Blood
Pridružen/a: sub 07 ožu, 2009 6:25 pm Postovi: 4100 Lokacija: On the lost moon of Poosh Opis Stanja: jet lagno.... Koje si vrste?: Time Lord
|
ajme... taj je fantastičan...
|
| sub 13 vel, 2010 2:35 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
Ajd... (nije da nemamo sličnih ali neka bude  ) OK, priznajem, kad sam vidio da je ovaj predložen odmah bez čekanja sam krenuo uploadati  .... mislim da će se koristiti  (ehm, prije nego sam stigao dovršiti post, već se počeo koristiti  ... Ona velika Dr Who kutija je ... prevelika... a za onu malu, malo je dugačka... radije bi da je neki manji... ali ako baš inzistirate, stavim ga 
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| ned 14 vel, 2010 12:29 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
Cvicek je napisao/la: Ona velika Dr Who kutija je ... prevelika... a za onu malu, malo je dugačka... radije bi da je neki manji... ali ako baš inzistirate, stavim ga  ...ova malena je sasvim ok... ...već se vidim u primjeni uloge Daleka...
| ned 14 vel, 2010 1:03 pm |
|
 |
|
Fire and Blood
|
me tooo.... 
|
| pon 15 vel, 2010 5:02 pm |
|
 |
|
Admiral
Pridružen/a: uto 25 kol, 2009 8:47 pm Postovi: 919 Lokacija: oh no I frakked it up again... Spol: Ženski
|
T'Rapavi je napisao/la: Jok, ovaj je mnogo bolji...  da ovaj smajlić je cool sviđa mi se totalno 
Cal Lightman: Nobody can tell the whole truth, it's subjective, and passes through our own filters. Judge Quinn: How about you promise to be honest to the best of your ability? Cal Lightman: Now you're talking!
|
| uto 16 vel, 2010 7:56 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
Mimi Sky je napisao/la: ...kako je genijalan... [/color] yanna je napisao/la: da ovaj smajlić je cool sviđa mi se totalno  OK, eto ga onda 
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| sri 17 vel, 2010 1:13 am |
|
 |
|
Make it so
Pridružen/a: uto 08 sij, 2008 10:38 pm Postovi: 8181 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
 Moze ovaj smajli ..pleeease 
_________________ Surviving the new decade
|
| pet 12 ožu, 2010 8:10 pm |
|
 |
|
Jedi Hamsta – Tribl v2.0.
Pridružen/a: pon 26 sij, 2009 7:16 pm Postovi: 7805 Spol: Ženski Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
_________________ She's got a date at midnight with Nosferatu.
|
| sri 07 tra, 2010 5:37 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
|
...prvi, treći i četvrti su COOOOL !! ...bobo approve...
| čet 08 tra, 2010 11:38 am |
|
 |
|
bubica
Pridružen/a: pon 13 lis, 2008 12:48 pm Postovi: 10381 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Opis Stanja: kujasto Koje si vrste?: govedo
|
Ovaj nam treba obavezno: 
|
| čet 08 tra, 2010 11:59 am |
|
 |
|
Overlord
Pridružen/a: pet 23 sij, 2009 5:53 pm Postovi: 9995 Lokacija: Cardassia Prime, USS Dragonstar NX-80000 Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: First Contact Opis Stanja: Future planning and having fun Koje si vrste?: Lantean/Cardassian
|
Prilikom pregledavanja Trek smajlića uočio sam neke nepravilnosti pa ću ih tu obrazložit:
- opis bi trebalo promijenit u ''TNG komunikator'', a kod u :komunikator1:
- opis bi trebao bit ''VOY komunikator'' (kod je uredu)
- kod bi trebalo promijenit u :tricoder: (opis je uredu)
- kod treba promijenit u :batleth: (opis je ok)
- opis je uredu, a kod bi trebalo promijenit u :phaser:
- opis je ok, al kod bi trebalo promijenit u :isochip:
- tu je opis također ok, al kod bi trebalo promijet u S9:
- opis bi se mogao promijenit u ''Spacedock'', al nije ni ovak loše.
- opis je uredu, a kod bi trebalo promijenit u :defiant:
- opis je ok, al kod bi se mogao promijenit u :constitution: ili :enta:
- opis valja, ali bi se kod mogao zvati :galaxy: ili :entd:
- opis bi se trebao zamijenit u ''Enterprise B'' ili ''Excelsior class'' , a kod u :excelsior: ili :entb:
- kod bi se mogao zvati i :intrepid: , ali je ok i ovak.
- kod bi se također mogao zvati i :sovereign: , ali i ovak nije loše.
- ovo nije običan shuttle već Danube runabout. Njegov opis bi trebao glasit ''Danube runabout'', a kod :runabout:
- to kao prvo nije Delta flyer, već šatl tipa 9 (klase 2). Znači za njega bi opis trebao glasit ''Shuttle type 9'' (shuttle class 2), a kod može bit :shuttle9: (:shuttle2:)
- ovo iako jest klingonski brod bi trebalo imat opis ''Vor'Cha class'', a kod bi mogao bit :vorcha:
- opis ---> ''K'Tinga class'' , kod ---> :ktinga:
- opis ---> ''Negh'Var class'' , kod ---> :neghvar:
- opis ---> ''Jem'Hadar attack ship'' ili ''Jem'Hadar bug'', a može i ''Dominion attack ship'' , kod ---> :bugship:
- opis je ok, al kod bi trebao bit :warbird: ili :dderidex:
- opis promijenit u ''Bird Of Prey'' , a kod u :brel:
- kod promijenit u :cube: (opis je ok)
- opis bi trebalo promijenit u ''Ferengi marauder'', a kod u :marauder: ili :dkora:
- opis bi trebao glasit ''Galor class'' , a kod :galor:
- u opisu je izostavljeno n te to treba ispravit.
Evo, nadam se da ovo neće bit prevelik problem te se unaprijed zahvaljujem na uvažavanju mojih prijedloga
_________________ “Truth is truth. How you deal with it is up to you.” – Camina Drummer

ST battles audio/video tribute!
|
| sri 09 lip, 2010 12:46 am |
|
 |
|
Egzobiolog
|
...evo, kad postanem admin... ja ću to sredit... 
...i meni su neki kodovi nebulozni...
| sri 09 lip, 2010 12:57 am |
|
 |
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|