| Autor/ica |
Poruka |
|
Valkyrie
Pridružen/a: čet 06 ožu, 2008 7:38 pm Postovi: 2711 Lokacija: mental asylum Spol: Ženski Naj Serija: TNG Naj Film: ST: XI Opis Stanja: foundation and empire
|
 Re: Predstavite se
budi pozdravljen 
_________________ No one ever creates anything great without a dash of madness. (Aristotle)
|
| sub 28 vel, 2009 6:44 pm |
|
 |
|
Cadet 4th year
|
hvala puno..
| sub 28 vel, 2009 6:44 pm |
|
 |
|
Fi'ta Gul
Pridružen/a: pet 19 svi, 2006 2:09 pm Postovi: 6485 Lokacija: Cardassia Prime
|
Suikotreki je napisao/la: Benjamin_Sisko je napisao/la: ... btw kak to da se niko ne zove benjamin_sisko ^^, A očito nikome do sad nije bio tolko dobar da ga izabere. Il su ga svi zaboravili. Tko će ga znati.  Ja sam jedan od velikih fanova Siskovog lika i djela, ali nisam izabrao taj nick zato jer je na tematskim forumima bolje imati vlastiti nick, nego koristiti imena likova da ne bi došlo do zabuna. Usput, pozdrav novom suštovatelju Bena Siska. 
_________________ William T. Riker: "Fate. Protects fools, little children and ships named Enterprise."
|
| sub 28 vel, 2009 9:18 pm |
|
 |
|
nešt po svom izboru
Pridružen/a: ned 08 vel, 2009 12:42 pm Postovi: 1210 Lokacija: Sector001 Spol: Muški Naj Serija: ENT Naj Film: First Contact Opis Stanja: Dezurni krivac za sve
|
Zdravo Dobro na došao, lijepo je imat nove članove pozdrav....

Citat: 25. Archer je osnovao federaciju....zato svi jezik za zube kad krenete nest srat po ENT.u i Archeru
|
| ned 01 ožu, 2009 1:29 am |
|
 |
|
Cadet 3rd year
Pridružen/a: pon 02 ožu, 2009 9:05 pm Postovi: 36 Lokacija: Kašina
|
Pozdrav svima! Ja sam Locutus Of Borg iliti Kristijan Gajšak. Za Star Trek se zanimam već jako dugo, pratim serije i filmove. Te čak veliku večinu imam na DVD-ima. "Nažalost" sam se tek sada prijavio na ovaj forum i poslao pristupnicu za udrugu. Jedva čekam iskaznicu, te da počne uživancija sa ekipom iz udruge koja kako vidim je stvarno odlična. Nadam se da će i biti ok... Osobno su mi najbolji likovi Picard, Data, Worf, Odo i Sedma od devet
Svima veliki pozdrav i LIVE LONG AND PROSPER!:) uzivajte
_________________ We are the Borg. Lower your shields. Your biological and technological distinctivness will be added to our own. Resistance if futile!
|
| pon 02 ožu, 2009 9:14 pm |
|
 |
|
Valkyrie
Pridružen/a: čet 06 ožu, 2008 7:38 pm Postovi: 2711 Lokacija: mental asylum Spol: Ženski Naj Serija: TNG Naj Film: ST: XI Opis Stanja: foundation and empire
|
dobrodosao locutus udomaci se i uzivaj na forumu 
_________________ No one ever creates anything great without a dash of madness. (Aristotle)
|
| pon 02 ožu, 2009 9:25 pm |
|
 |
|
dr.med.
Pridružen/a: pon 09 srp, 2007 11:31 pm Postovi: 2843 Lokacija: svemir, mlijecna staza, alfa kvadrant, sektor001, Zemlja, Europa, Hrvatska, Zagreb Spol: Muški Naj Serija: VOY Naj Film: ST: XI Opis Stanja: opis radnje XD Koje si vrste?: trill
|
a jesi iz zg-a... dobro došo...
_________________ "In that book which is my memory, on the first page of the chapter that is the day when I first met you, appear the words, 'Here begins a new life'."
|
| pon 02 ožu, 2009 9:28 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
locutusofborg je napisao/la: Pozdrav svima! Ja sam Locutus Of Borg iliti Kristijan Gajšak. Za Star Trek se zanimam već jako dugo, pratim serije i filmove. Te čak veliku večinu imam na DVD-ima. "Nažalost" sam se tek sada prijavio na ovaj forum i poslao pristupnicu za udrugu. Jedva čekam iskaznicu, te da počne uživancija sa ekipom iz udruge koja kako vidim je stvarno odlična. Nadam se da će i biti ok... Osobno su mi najbolji likovi Picard, Data, Worf, Odo i Sedma od devet
Svima veliki pozdrav i LIVE LONG AND PROSPER!:) uzivajte Welcome... ! ...da, malo si se kasnije uključio, no to ne znaći da svojim doprinosom ne možeš ućiniti forum još boljim...
| pon 02 ožu, 2009 9:41 pm |
|
 |
|
Jedi Hamsta – Tribl v2.0.
Pridružen/a: pon 26 sij, 2009 7:16 pm Postovi: 7805 Spol: Ženski Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
locutusofborg je napisao/la: Osobno su mi najbolji likovi Picard, Data, Worf, Odo i Sedma od devet Moj čovjek  Dobrodošao 
_________________ She's got a date at midnight with Nosferatu.
|
| pon 02 ožu, 2009 10:03 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 6:25 pm Postovi: 3541 Lokacija: Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: tempus fugit Koje si vrste?: wtf
|
@locutusofborg, nisam ni skužio da si se regao na forum...Evo poslao sam ti mail pa ak imaš pitanja pm-aj me tu. uživaj 
_________________ quote: "They say time is the fire in which we burn".
|
| pon 02 ožu, 2009 10:31 pm |
|
 |
|
Kingslayer
Pridružen/a: sri 24 svi, 2006 7:39 pm Postovi: 5995 Lokacija: Dorne Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: Krivo neshvaćeno...
|
Hrčak je napisao/la: locutusofborg je napisao/la: Osobno su mi najbolji likovi Picard, Data, Worf, Odo i Sedma od devet Moj čovjek  Dobrodošao  Naš čovjek...  Dobro došao locutuse, asimiliraj forum... 

|
| pon 02 ožu, 2009 10:52 pm |
|
 |
|
mindfrelling bloodsucker
Pridružen/a: sri 07 svi, 2008 8:02 pm Postovi: 6900 Lokacija: preselila kod Trapa u Dorne :D Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: manipulative and psychotic
|
Dobrodosao locutus  Nadam se da se uskoro vidimo i u udruzi 
_________________ "Dobar kršćanin se treba čuvati od matematičara i svih onih koji izriču prazna proročanstva. Opasnost već postoji da su matematičari sklopili ugovor s Nečastivim da potamane duh i sputaju čovjeka u okove Pakla."
Sv. Augustin (354-430)
|
| pon 02 ožu, 2009 10:56 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: sri 05 tra, 2006 4:14 pm Postovi: 4913 Lokacija: Maksimir, Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Koje si vrste?: BORG
|
locutusofborg je napisao/la: Pozdrav svima! Ja sam Locutus Of Borg iliti Kristijan Gajšak. Za Star Trek se zanimam već jako dugo, pratim serije i filmove. Te čak veliku večinu imam na DVD-ima. "Nažalost" sam se tek sada prijavio na ovaj forum i poslao pristupnicu za udrugu. Jedva čekam iskaznicu, te da počne uživancija sa ekipom iz udruge koja kako vidim je stvarno odlična. Nadam se da će i biti ok... Osobno su mi najbolji likovi Picard, Data, Worf, Odo i Sedma od devet
Svima veliki pozdrav i LIVE LONG AND PROSPER!:) uzivajte Pozdrav, jel si ti taj koji mi je uletio u chat pa ti nije radio ni mikrofon ni kamera...  Inace dobrodosao na forum! 
| uto 03 ožu, 2009 1:09 am |
|
 |
|
Cadet 3rd year
Pridružen/a: pon 02 ožu, 2009 9:05 pm Postovi: 36 Lokacija: Kašina
|
We are the Borg. Lower your shields. Your biological and technological distinctivness will be added to our own. Resistance if futile! Hvala svima na dobrodošlici, a vidimo se i u udruzi... 
_________________ We are the Borg. Lower your shields. Your biological and technological distinctivness will be added to our own. Resistance if futile!
|
| uto 03 ožu, 2009 2:07 pm |
|
 |
|
Defender of Earth
Pridružen/a: sub 10 stu, 2007 1:20 am Postovi: 3611 Lokacija: Trešnjevka,Zagreb Spol: Muški Naj Serija: ENT Naj Film: First Contact Opis Stanja: Ponfo miran Koje si vrste?: Andorian
|
locutusofborg je napisao/la: We are the Borg. Lower your shields. Your biological and technological distinctivness will be added to our own. Resistance if futile! Hvala svima na dobrodošlici, a vidimo se i u udruzi...  Kaj si postao član udruge? Nema šta uopče negubiš vrijeme. 
| uto 03 ožu, 2009 2:17 pm |
|
 |
|