| Autor/ica |
Poruka |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
 Re: Predstavite se
Benjamin_Sisko je napisao/la: Pozdrav svima. Drago mi je da ima hrvata koji vole star trek. I ja cu vam se pridruzit  Ja sam Vito, imam 18, iz Zagreba sam. Idem u xv.gimnaziju. I sto jos treba znat... Cilj mi je nabaviti cijelu kolekciju ST-a i dozivjeti novu sezonu zvjezdanih staza  ...Welcome!! ...ima nas više nego što misliš...  ...ovo ja smao mali kutak gdje se družimo... pa se i ti pridruži trekkerima... 
| sub 28 vel, 2009 12:05 am |
|
 |
|
Cadet 4th year
|
Ak nas je tolko zasto su mi makli zvjezdane staze na tako kasni termin  (
| sub 28 vel, 2009 12:06 am |
|
 |
|
Defender of Earth
Pridružen/a: sub 10 stu, 2007 1:20 am Postovi: 3611 Lokacija: Trešnjevka,Zagreb Spol: Muški Naj Serija: ENT Naj Film: First Contact Opis Stanja: Ponfo miran Koje si vrste?: Andorian
|
Benjamin_Sisko je napisao/la: Pozdrav svima. Drago mi je da ima hrvata koji vole star trek. I ja cu vam se pridruzit  Ja sam Vito, imam 18, iz Zagreba sam. Idem u xv.gimnaziju. I sto jos treba znat... Cilj mi je nabaviti cijelu kolekciju ST-a i dozivjeti novu sezonu zvjezdanih staza  Pa Vito dobrodošao...što se tiče ovog prvog taj cilj možeš lako ostvarit. Mnogi ovdje ti imaju St filmove. A sad što se tiče novih serijala Zvijezdanih staza... tome se nažalost nemoj previše nadat. Šire gledateljstvo je ipak prezašičeno dosadašnjim ST-ovima tako da je mala vjerojatnost da će se išta novo snimit u bližoj budućnosti. 
| sub 28 vel, 2009 12:07 am |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
Benjamin_Sisko je napisao/la: Ak nas je tolko zasto su mi makli zvjezdane staze na tako kasni termin  ( ...a izgleda da DS9 nije imao toliku gledanost ko TNG, pa su ga premjestili... ...bilo je već upita o tome na TV-u, pa se nadamo da će se to promijeniti...  (iako meni osobno ovaj termin više paše... )
| sub 28 vel, 2009 12:07 am |
|
 |
|
Defender of Earth
Pridružen/a: sub 10 stu, 2007 1:20 am Postovi: 3611 Lokacija: Trešnjevka,Zagreb Spol: Muški Naj Serija: ENT Naj Film: First Contact Opis Stanja: Ponfo miran Koje si vrste?: Andorian
|
Mr.bobo je napisao/la: Benjamin_Sisko je napisao/la: Ak nas je tolko zasto su mi makli zvjezdane staze na tako kasni termin  ( ...a izgleda da DS9 nije imao toliku gledanost ko TNG, pa su ga premjestili... ...bilo je već upita o tome na TV-u, pa se nadamo da će se to promijeniti...  (iako meni osobno ovaj termin više paše... )
Ja bi prije rekao da je to tako zbog prezasičenosti gledateljstva Star Trekom. Pa su ga zato pomaknuli tolko kasno da ne smeta puku... A ko voli nek gleda. 
| sub 28 vel, 2009 12:10 am |
|
 |
|
Kingslayer
Pridružen/a: sri 24 svi, 2006 7:39 pm Postovi: 5995 Lokacija: Dorne Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: Krivo neshvaćeno...
|
Pozdrav Benjamine! 

|
| sub 28 vel, 2009 12:12 am |
|
 |
|
Cadet 4th year
|
Da cini se da je tako.. :S U nedjelju cu imat flat pa cu se bacit na download  ... btw kak to da se niko ne zove benjamin_sisko ^^,
| sub 28 vel, 2009 12:17 am |
|
 |
|
Defender of Earth
|
Benjamin_Sisko je napisao/la: Da cini se da je tako.. :S U nedjelju cu imat flat pa cu se bacit na download  ... btw kak to da se niko ne zove benjamin_sisko ^^, A očito nikome do sad nije bio tolko dobar da ga izabere. Il su ga svi zaboravili. Tko će ga znati. 
| sub 28 vel, 2009 12:22 am |
|
 |
|
Cadet 4th year
|
ma daj! lik je car 
| sub 28 vel, 2009 12:24 am |
|
 |
|
Make it so
Pridružen/a: uto 08 sij, 2008 10:38 pm Postovi: 8181 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
Ma da , kolega kapetan benjamin 
_________________ Surviving the new decade
|
| sub 28 vel, 2009 12:33 am |
|
 |
|
Egzobiolog
|
Benjamin_Sisko je napisao/la: ma daj! lik je car  ...otvori topic u DS9 podforumu, pa tamo možeš raspravljati o liku i djeli kapetana Siska... ...ovo nije topc za to... !
| sub 28 vel, 2009 1:02 am |
|
 |
|
dr.med.
Pridružen/a: pon 09 srp, 2007 11:31 pm Postovi: 2843 Lokacija: svemir, mlijecna staza, alfa kvadrant, sektor001, Zemlja, Europa, Hrvatska, Zagreb Spol: Muški Naj Serija: VOY Naj Film: ST: XI Opis Stanja: opis radnje XD Koje si vrste?: trill
|
Pozdrav....hhhh.... super sto nam se povećava članstvo na forumu.... još da hoće i u udruzi....
_________________ "In that book which is my memory, on the first page of the chapter that is the day when I first met you, appear the words, 'Here begins a new life'."
|
| sub 28 vel, 2009 11:22 am |
|
 |
|
Jedi Hamsta – Tribl v2.0.
Pridružen/a: pon 26 sij, 2009 7:16 pm Postovi: 7805 Spol: Ženski Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
Dobrodošao benjamin_sisko(Vito) 
_________________ She's got a date at midnight with Nosferatu.
|
| sub 28 vel, 2009 1:41 pm |
|
 |
|
Captain
Pridružen/a: pon 22 lis, 2007 2:12 pm Postovi: 476 Lokacija: Đakovo Spol: Muški Naj Serija: ENT Naj Film: First Contact Opis Stanja: Biti će bolje!!!
|
| sub 28 vel, 2009 3:42 pm |
|
 |
|
Overlord
Pridružen/a: pet 23 sij, 2009 5:53 pm Postovi: 9995 Lokacija: Cardassia Prime, USS Dragonstar NX-80000 Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: First Contact Opis Stanja: Future planning and having fun Koje si vrste?: Lantean/Cardassian
|
Bok Benjamin_Sisko Have fun
_________________ “Truth is truth. How you deal with it is up to you.” – Camina Drummer

ST battles audio/video tribute!
|
| sub 28 vel, 2009 5:26 pm |
|
 |
|