|
Sada je: ned 23 kol, 2026 11:33 pm.
|
Neodgovoreni postovi | Aktivne teme
Komentari na slike forumaša
| Autor/ica |
Poruka |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
 Re: Komentari na slike forumaša
redhair je napisao/la: moja je slika samo je miš nutra izmanipuliran a mačku i dotičnog miša sam ja fotkala pa sam spojila te dve fotke Ah, znao sam ja da je to predobra slika da bude prirodno uslikana Nego, je li i druge slike kasnije digitalno obrađuješ (mislim na pravo obrađivanje, ne na promjenu rezolucije i sl) Naime, imam ja nešto slika koje smo ja i bobo snimali na moru... čekao sam za objavljivanje da se vratiš  Naše će biti sve 100% Prirodne 
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| sri 12 kol, 2009 6:25 pm |
|
 |
|
Fiktorolog
Pridružen/a: sub 25 tra, 2009 10:11 pm Postovi: 1283 Lokacija: where the wild things are Spol: Ženski Naj Serija: TOS Naj Film: ST: IV Opis Stanja: andy warhol <3
|
Cvicek je napisao/la: redhair je napisao/la: moja je slika samo je miš nutra izmanipuliran a mačku i dotičnog miša sam ja fotkala pa sam spojila te dve fotke Ah, znao sam ja da je to predobra slika da bude prirodno uslikana Nego, je li i druge slike kasnije digitalno obrađuješ (mislim na pravo obrađivanje, ne na promjenu rezolucije i sl) Naime, imam ja nešto slika koje smo ja i bobo snimali na moru... čekao sam za objavljivanje da se vratiš  Naše će biti sve 100% Prirodne  pa izmjena boja,postavke kontrasta i oštrine to su sve male izmjene ja ne kužim šta si ti tolko zapeo za taj photoshop ,svaki fotograf kojeg poznam koristi photoshop....nije photoshop čudo ako fotka isprva nije bila baš nešto neće sad tu fotku pretvoriti u ne znam šta...
|
| pet 14 kol, 2009 9:39 am |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
Više volim kad netko dođe i uslika pravi prizor... spajanje 2 slike u jednu bi bila fotomontaža Nisam nešto posebno zapeo za to - samo ja osobno volim saznati da li je netko nor. (osim tog s mačkom i mišem) zaista uspio tako potrefiti one kapi kiše ispred face, ili je to efekt koji je dodan naknadno. Prirodno je prirodno  , i više se divim nekome tko uspije uslikati nešto, a ne izfotošopirati nešto  BTW, sebe ni u kojem smislu ne smatram nekakvim fotografom osim što ponekad pokušam nešto zanimljivo uslikati - pa ako uspije - uspije  Ali mogu bar komentirati 
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| pet 14 kol, 2009 4:44 pm |
|
 |
|
Fiktorolog
Pridružen/a: sub 25 tra, 2009 10:11 pm Postovi: 1283 Lokacija: where the wild things are Spol: Ženski Naj Serija: TOS Naj Film: ST: IV Opis Stanja: andy warhol <3
|
Cvicek je napisao/la: Više volim kad netko dođe i uslika pravi prizor... spajanje 2 slike u jednu bi bila fotomontaža Nisam nešto posebno zapeo za to - samo ja osobno volim saznati da li je netko nor. (osim tog s mačkom i mišem) zaista uspio tako potrefiti one kapi kiše ispred face, ili je to efekt koji je dodan naknadno. Prirodno je prirodno  , i više se divim nekome tko uspije uslikati nešto, a ne izfotošopirati nešto  BTW, sebe ni u kojem smislu ne smatram nekakvim fotografom osim što ponekad pokušam nešto zanimljivo uslikati - pa ako uspije - uspije  Ali mogu bar komentirati  niti jedna druga slika osim one s mačkom nije izmanipulirana ..pogotovo ne ona s kapima ta slika nije niti imala ikakve izmjene u photoshopu samo promjena rezolucije
|
| pet 14 kol, 2009 4:53 pm |
|
 |
|
mindfrelling bloodsucker
Pridružen/a: sri 07 svi, 2008 8:02 pm Postovi: 6900 Lokacija: preselila kod Trapa u Dorne :D Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: manipulative and psychotic
|
Ajme alienka preslatko si ispala... I super ti stoje naocale 
_________________ "Dobar kršćanin se treba čuvati od matematičara i svih onih koji izriču prazna proročanstva. Opasnost već postoji da su matematičari sklopili ugovor s Nečastivim da potamane duh i sputaju čovjeka u okove Pakla."
Sv. Augustin (354-430)
|
| sub 05 ruj, 2009 8:38 pm |
|
 |
|
Valkyrie
Pridružen/a: čet 06 ožu, 2008 7:38 pm Postovi: 2711 Lokacija: mental asylum Spol: Ženski Naj Serija: TNG Naj Film: ST: XI Opis Stanja: foundation and empire
|
Dejanira [Bot] je napisao/la: Ajme alienka preslatko si ispala... I super ti stoje naocale  zahvaljujem 
_________________ No one ever creates anything great without a dash of madness. (Aristotle)
|
| sub 05 ruj, 2009 8:39 pm |
|
 |
|
Overlord
Pridružen/a: pet 23 sij, 2009 5:53 pm Postovi: 9995 Lokacija: Cardassia Prime, USS Dragonstar NX-80000 Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: First Contact Opis Stanja: Future planning and having fun Koje si vrste?: Lantean/Cardassian
|
Dejanira [Bot] je napisao/la: Ajme alienka preslatko si ispala... I super ti stoje naocale  Definitivno se slažem
_________________ “Truth is truth. How you deal with it is up to you.” – Camina Drummer

ST battles audio/video tribute!
|
| ned 06 ruj, 2009 5:37 pm |
|
 |
|
Valkyrie
Pridružen/a: čet 06 ožu, 2008 7:38 pm Postovi: 2711 Lokacija: mental asylum Spol: Ženski Naj Serija: TNG Naj Film: ST: XI Opis Stanja: foundation and empire
|
Ajme red(dobro više nisi red ) super ti stoji i kako su ti lijepe na slici oči
_________________ No one ever creates anything great without a dash of madness. (Aristotle)
|
| ned 06 ruj, 2009 7:20 pm |
|
 |
|
Fiktorolog
|
Zahvaljujem 
|
| ned 06 ruj, 2009 7:21 pm |
|
 |
|
Overlord
Pridružen/a: pet 23 sij, 2009 5:53 pm Postovi: 9995 Lokacija: Cardassia Prime, USS Dragonstar NX-80000 Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: First Contact Opis Stanja: Future planning and having fun Koje si vrste?: Lantean/Cardassian
|
@Redhair: Super je slika , al ja jedva čekam onu sa svijetlijom bojom kose
_________________ “Truth is truth. How you deal with it is up to you.” – Camina Drummer

ST battles audio/video tribute!
|
| ned 06 ruj, 2009 7:25 pm |
|
 |
|
bubica
Pridružen/a: pon 13 lis, 2008 12:48 pm Postovi: 10381 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Opis Stanja: kujasto Koje si vrste?: govedo
|
E crvena, BTW, zašto imaš otvorena usta na svakoj slici?
|
| ned 06 ruj, 2009 7:26 pm |
|
 |
|
Fiktorolog
|
_Oz je napisao/la: E crvena, BTW, zašto imaš otvorena usta na svakoj slici? Zato što prirodno imam takve usne a i imam sužene sinuse pa ne dišem kroz nos baš nešto često xD pa imam uvijek blago otvorena usta
|
| ned 06 ruj, 2009 7:28 pm |
|
 |
|
bubica
Pridružen/a: pon 13 lis, 2008 12:48 pm Postovi: 10381 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Opis Stanja: kujasto Koje si vrste?: govedo
|
redhair je napisao/la: _Oz je napisao/la: E crvena, BTW, zašto imaš otvorena usta na svakoj slici? Zato što prirodno imam takve usne a i imam sužene sinuse pa ne dišem kroz nos baš nešto često xD pa imam uvijek blago otvorena ustaZnam kako ti je, i ja imam problema sa sinusima.
|
| ned 06 ruj, 2009 7:30 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: sub 05 ruj, 2009 10:29 pm Postovi: 1419 Opis Stanja: Oprosti mi Boze jer sam Dalmatinac
|
 Re: Slike forumaša!
Odlicna ti je slika. Podloga i boja ociju se izvrsno poklapaju. 
_________________ How peaceful life would be without love, Adso. How safe, how tranquil... and how dull.
|
| ned 06 ruj, 2009 8:53 pm |
|
 |
|
Captain
Pridružen/a: pon 22 lis, 2007 2:12 pm Postovi: 476 Lokacija: Đakovo Spol: Muški Naj Serija: ENT Naj Film: First Contact Opis Stanja: Biti će bolje!!!
|
 Re: Slike forumaša!
Strašna provalija... 
| uto 13 lis, 2009 11:40 pm |
|
 |
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|