| Autor/ica |
Poruka |
|
Overlord
Pridružen/a: pet 23 sij, 2009 5:53 pm Postovi: 9995 Lokacija: Cardassia Prime, USS Dragonstar NX-80000 Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: First Contact Opis Stanja: Future planning and having fun Koje si vrste?: Lantean/Cardassian
|
 Re: Predstavite se
captain je napisao/la: Mir'Na Riker je napisao/la: Bok ljudi, evo na nagovor Hrčkoline svratih ovdje,vidjet da vam je lijepo da sam se odlučila regati XD  20 mi je godina, iz Zagreba sam i obožavam star trek  Pozdrav cure  , svaka vam čast Have a nice time here 
_________________ “Truth is truth. How you deal with it is up to you.” – Camina Drummer

ST battles audio/video tribute!
|
| pet 30 sij, 2009 3:22 pm |
|
 |
|
Overlord
Pridružen/a: pet 23 sij, 2009 5:53 pm Postovi: 9995 Lokacija: Cardassia Prime, USS Dragonstar NX-80000 Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: First Contact Opis Stanja: Future planning and having fun Koje si vrste?: Lantean/Cardassian
|
 Dobro došla RAI'TARA, have a nice time on our magnificent forum 
_________________ “Truth is truth. How you deal with it is up to you.” – Camina Drummer

ST battles audio/video tribute!
|
| pet 30 sij, 2009 3:27 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
| pet 30 sij, 2009 4:04 pm |
|
 |
|
Goddess in green
Pridružen/a: pet 30 sij, 2009 3:37 am Postovi: 4415 Spol: Ženski Naj Serija: VOY Naj Film: Nemesis Opis Stanja: .........poslije VOY-a....TOS je najviše COOL..
|
Da, se predstavim. Ja sam RAI'TARA. Volim st, a posebno volim Voyager, seriju koja me uvela u taj lijepi svemir.
Inače volim sf, ali opet ne gledam sve, pogladam ako imam vremena.
Inače studiram, a u slobodno vrijeme se bavim manekenstvom. No to je malo na čekanju, zbog faksa. Ipak je završiti nešto, najvažnije.
Inače volim prirodu volim, životinje. Pa stoga studiram, Biologiju. Premda me zanima općenito jako puno stvari.
Volim se zabavljati, isto tako možda ste već primjetili volim, rspravljati. Posebno o nekoj zanimljivoj temi. Ne znam što bi više pisala, ako vas što zanima pitajte.
|
| ned 01 vel, 2009 5:20 am |
|
 |
|
dr.med.
Pridružen/a: pon 09 srp, 2007 11:31 pm Postovi: 2843 Lokacija: svemir, mlijecna staza, alfa kvadrant, sektor001, Zemlja, Europa, Hrvatska, Zagreb Spol: Muški Naj Serija: VOY Naj Film: ST: XI Opis Stanja: opis radnje XD Koje si vrste?: trill
|
a slika....
_________________ "In that book which is my memory, on the first page of the chapter that is the day when I first met you, appear the words, 'Here begins a new life'."
|
| ned 01 vel, 2009 3:50 pm |
|
 |
|
So Say We All
Pridružen/a: pon 12 vel, 2007 9:20 am Postovi: 4808 Lokacija: Between the thighs of Helen Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: XI Opis Stanja: Neću više da mislim na ........
|
dašo je napisao/la: a slika.... slike idu u posebnu temu
| ned 01 vel, 2009 3:54 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
Dobrodošli nam svi novi koje još nisam pozdravio! Dolazak toliko novih forumašica u tako kratkom vremenu nam se još nikada nije dogodio 
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| pon 02 vel, 2009 12:49 am |
|
 |
|
Kingslayer
Pridružen/a: sri 24 svi, 2006 7:39 pm Postovi: 5995 Lokacija: Dorne Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: Krivo neshvaćeno...
|
Cvicek je napisao/la: Dobrodošli nam svi novi koje još nisam pozdravio! Dolazak toliko novih forumašica u tako kratkom vremenu nam se još nikada nije dogodio  Ma to je sad kada sam ja tu... RAI'TARA - odakle si?

|
| pon 02 vel, 2009 1:26 am |
|
 |
|
Goddess in green
Pridružen/a: pet 30 sij, 2009 3:37 am Postovi: 4415 Spol: Ženski Naj Serija: VOY Naj Film: Nemesis Opis Stanja: .........poslije VOY-a....TOS je najviše COOL..
|
Živim u Splitu, zbog Faksa, a inače sam iz Dubrovnika.
|
| pon 02 vel, 2009 1:44 am |
|
 |
|
Lieutenant
|
dobro došla... 
_________________ "Danas su oružja utihnula. Velika je tragedija došla kraju. Spoznali smo gorčinu poraza i ushit trijumfa. Iz obojeg smo naučili da nema povratka. Moramo kročiti naprijed, da u miru očuvamo ono što smo stekli u ratu"
|
| pon 02 vel, 2009 1:46 pm |
|
 |
|
Trekkie
|
 SHADER
Pozz svima.... Ja sam Alen, inace iz Zenice BiH.... S obzirom da u BiH nema normalnih ljudi a pogotovo startrek udruzenja... Eto mene u Zagreb na ljeto... hahahaha 
|
| sub 07 vel, 2009 10:45 am |
|
 |
|
mindfrelling bloodsucker
Pridružen/a: sri 07 svi, 2008 8:02 pm Postovi: 6900 Lokacija: preselila kod Trapa u Dorne :D Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: manipulative and psychotic
|
Welcome Shader!!! 
_________________ "Dobar kršćanin se treba čuvati od matematičara i svih onih koji izriču prazna proročanstva. Opasnost već postoji da su matematičari sklopili ugovor s Nečastivim da potamane duh i sputaju čovjeka u okove Pakla."
Sv. Augustin (354-430)
|
| sub 07 vel, 2009 12:02 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
 Re: SHADER
SHADER je napisao/la: Pozz svima.... Ja sam Alen, inace iz Zenice BiH.... S obzirom da u BiH nema normalnih ljudi a pogotovo startrek udruzenja... Eto mene u Zagreb na ljeto... hahahaha  Welcome Alen! ...kaj doći ćeš na studij ili nešto? ...ima nekoliko ljudi iz BiH na forumu... 
| sub 07 vel, 2009 1:37 pm |
|
 |
|
Valkyrie
Pridružen/a: čet 06 ožu, 2008 7:38 pm Postovi: 2711 Lokacija: mental asylum Spol: Ženski Naj Serija: TNG Naj Film: ST: XI Opis Stanja: foundation and empire
|
pozdrav svima novima 
_________________ No one ever creates anything great without a dash of madness. (Aristotle)
|
| sub 07 vel, 2009 2:38 pm |
|
 |
|
Make it so
Pridružen/a: uto 08 sij, 2008 10:38 pm Postovi: 8181 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
 Re: SHADER
SHADER je napisao/la: Pozz svima.... Ja sam Alen, inace iz Zenice BiH.... S obzirom da u BiH nema normalnih ljudi a pogotovo startrek udruzenja... Eto mene u Zagreb na ljeto... hahahaha  Pozdrav alene Aj , aj vjerojatno i nije bas tako 
_________________ Surviving the new decade
|
| sub 07 vel, 2009 3:59 pm |
|
 |
|