|
Sada je: uto 18 kol, 2026 7:19 pm.
|
Neodgovoreni postovi | Aktivne teme
Koga ste sve upoznali uživo s foruma?
| Autor/ica |
Poruka |
|
Jedi Hamsta – Tribl v2.0.
Pridružen/a: pon 26 sij, 2009 7:16 pm Postovi: 7805 Spol: Ženski Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
 Re: Koga ste sve upoznali uživo s foruma?
Mir'Na Riker alien-she redhair Teddea Dejanira Ant MAHER Cvicek El Zvonko Sovereign Suikotreki -fallen-one- Mr.Bobo dašo BrickTop T'Rapavi Shadowmaster Barbie Asimov T'Grel Točkica zmajchek ernesto
_________________ She's got a date at midnight with Nosferatu.
|
| uto 17 stu, 2009 12:08 am |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
Shadowmaster Tom'caT Chaky nenadg T'Grel Katiru Lil'Mee Mislav El Zvonko maX Simba @zr@ Darth Vallo lavica zmajchek Gul Remal Teilani G'Kar Ire Krvoje General Chang Dr. Jones Admiral Aral Vamak Ted;DeA Borg.Queen Mr.bobo TerNek Ant talos T'Rapavi Nightshoot D3R KQM@HdANT -fallen-one- Borg_Drone Naga Sadow BrickTop Homo Cyberneticus modesty blaise Pax dašo Ezri Liburnicon PR Lucrezia BORGia Locutus DM Barbie Magister Brlja ČAROBNJAK marina Suikotreki Lela Picard frances Black_Raven alien she informerica Arien Feannara Izitpajn 3rd Ribar Alekks ukee Dejanira Točkica _Oz 4 od 1 Kai Eddy ..smooth operator.. Sovereign X Hrčak Mir'Na Riker trnjko MAHER anna_sg1 strawberry blonde Asimov pahuljica dr.sc marq khan ernesto The Boz Frodo Zefram Cochrane = 83 Moguće je da sam na ponekog zaboravio, a ima i nekih kogje možda jesam upoznao, poput gogo_st-a, Dj.Pekara, sffilipa... ali nisam 100% siguran pa neka za sada ne budu na listi.
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| pon 29 ožu, 2010 5:21 pm |
|
 |
|
Kingslayer
Pridružen/a: sri 24 svi, 2006 7:39 pm Postovi: 5995 Lokacija: Dorne Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: Krivo neshvaćeno...
|
Cvicek, you dog... kada si to upoznao RAI'TARU?  Ništa se ne hvališ... 

|
| pon 29 ožu, 2010 5:54 pm |
|
 |
|
Pridružen/a: pon 26 sij, 2009 7:16 pm Postovi: 7805 Spol: Ženski Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
Da stvarno 
|
| pon 29 ožu, 2010 5:55 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
Jao Maknuo sam ju s popisa.... Stvarno ne znam kako je na popisu završila... žurio sam se da završim post prije ručka i eto... Nije bilo namjerno... provjerio sam popis još jednom i mislim da nema grešaka... (sad me možete dalje ismijavati  )
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| pon 29 ožu, 2010 6:03 pm |
|
 |
|
bubica
Pridružen/a: pon 13 lis, 2008 12:48 pm Postovi: 10381 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Opis Stanja: kujasto Koje si vrste?: govedo
|
Cvicek je napisao/la: Stvarno ne znam kako je na popisu završila... Nije bed, naši prsti nekad lupaju po tipkama bez kontrole... OnTopic... _Oz je napisao/la: Ant Bobo Cviček Teddea Zmajček Pahuljica Dašo Frenky MAHER Sovereign Barbie Sujko Shadowmaster Zvonko + Trapavi Dejanira Mirna Chrisette Hm, jel to sve... 
|
| pon 29 ožu, 2010 6:10 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
|
_Oz je napisao/la: Hm, jel to sve...  Možda si se na zadnjem Istrakonu upoznao i s frodom, cijelo vrijeme bio na našem štandu zajedno sa svojom curom (osim ako nije ispalo kao samnom i chrisette  ) I možda i sa MaXom i još ponekim...
|
| pon 29 ožu, 2010 7:22 pm |
|
 |
|
Kingslayer
Pridružen/a: sri 24 svi, 2006 7:39 pm Postovi: 5995 Lokacija: Dorne Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: Krivo neshvaćeno...
|
S maxom se i grlio... 

|
| pon 29 ožu, 2010 7:40 pm |
|
 |
|
|
grlio? tko? šta? explain 
|
| pon 29 ožu, 2010 7:41 pm |
|
 |
|
bubica
Pridružen/a: pon 13 lis, 2008 12:48 pm Postovi: 10381 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Opis Stanja: kujasto Koje si vrste?: govedo
|
T'Rapavi je napisao/la: S maxom se i grlio...  Oh, da, indeed! 
|
| pon 29 ožu, 2010 7:46 pm |
|
 |
|
fluffy
Pridružen/a: sub 02 svi, 2009 8:37 pm Postovi: 6576 Lokacija: Rijeka Spol: Ženski Naj Serija: DS9 Opis Stanja: ---^^^^^------^^------^----------------- Koje si vrste?: fažol
|
pa idemo Cvicek Shadowmaster El Zvonko zmajchek Ted;DeA Mr.bobo Ant talos T'Rapavi dašo -fallen-one- Suikotreki Dejanira _Oz Sovereign X Mir'Na Riker MAHER anna_sg1 ernesto The Boz Frodo ninianne Naga Sadow Chrisette Miroslav Princ Matias i ja mislim da je to to 
| pon 29 ožu, 2010 9:43 pm |
|
 |
|
mindfrelling bloodsucker
Pridružen/a: sri 07 svi, 2008 8:02 pm Postovi: 6900 Lokacija: preselila kod Trapa u Dorne :D Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: manipulative and psychotic
|
Dejanira [Bot] je napisao/la: Shadowmaster Tom'caT Chaky T'Grel TerNek Lil'Mee Mislav Zvonko max Simba cvicek General Chang Ted;DeA frenky Ant Talos T'rapavi -fallen-one- Nenadg Borg_drone (ovo je Leo hercegovac, jel?) dr.Jones Lucrezia Borgia Barbie Homo Cyberneticus zmajchek čarobnjak BrickTop modesty blaise Bobo daso ana-SG1 Mir'Na Riker alien she redhair Hrčak dr.sc Sovereign marq khan Suikotreki Smeg head Maher Mislim da je to to...  41 zasad  + Oz (ustvari, nisam bas sigurna jel on treba na popis, ja sam upoznala Oza bez crtice, njega nema na forumu  ) pahuljica zefram cochrane ernesto the boz darth vallo (ako je to onaj tomislav, nisam sigurna  ) točkica ...smooth operator... asimov frodo = 51 
_________________ "Dobar kršćanin se treba čuvati od matematičara i svih onih koji izriču prazna proročanstva. Opasnost već postoji da su matematičari sklopili ugovor s Nečastivim da potamane duh i sputaju čovjeka u okove Pakla."
Sv. Augustin (354-430)
|
| uto 30 ožu, 2010 12:35 pm |
|
 |
|
Fire and Blood
Pridružen/a: sub 07 ožu, 2009 6:25 pm Postovi: 4100 Lokacija: On the lost moon of Poosh Opis Stanja: jet lagno.... Koje si vrste?: Time Lord
|
ma... moj rekord nitko ne može oboriti: 0  ispravka pogrešnog navoda... znam Mrs. Tucker 
_________________ It is smaller on the outside!
|
| uto 30 ožu, 2010 1:23 pm |
|
 |
|
Make it so
Pridružen/a: uto 08 sij, 2008 10:38 pm Postovi: 8181 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
Mimi Sky je napisao/la: ma... moj rekord nitko ne može oboriti: 0  ispravka pogrešnog navoda... znam Mrs. Tucker  Mogu ja 
_________________ Surviving the new decade
|
| uto 30 ožu, 2010 1:48 pm |
|
 |
|
Fire and Blood
Pridružen/a: sub 07 ožu, 2009 6:25 pm Postovi: 4100 Lokacija: On the lost moon of Poosh Opis Stanja: jet lagno.... Koje si vrste?: Time Lord
|
al dolaziš u mtk... 
_________________ It is smaller on the outside!
|
| uto 30 ožu, 2010 1:49 pm |
|
 |
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|