| Autor/ica |
Poruka |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
 Re: Predstavite se
Dobrodošao! 
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| pon 17 ruj, 2012 1:44 pm |
|
 |
|
Lieutenant Junior Grade
Pridružen/a: pet 25 pro, 2009 10:32 pm Postovi: 147 Lokacija: Zagreb Spol: Muški
|
Eto vidite gdje se sve naleze fanovi ST sasvim slucajno upoznao našeg novog člana i to za šankom u lokalnoj Bertiji 
|
| pon 17 ruj, 2012 6:08 pm |
|
 |
|
Cadet 4th year
Pridružen/a: ned 16 ruj, 2012 10:28 pm Postovi: 42 Spol: Muški Naj Serija: VOY Opis Stanja: Hladan Koje si vrste?: Kronos
|
Još je zanimljivo to što smo se i prije viđali ali nismo se registrirali sve dok nismo betmena gledali!
|
| pon 17 ruj, 2012 6:44 pm |
|
 |
|
Cadet 3rd year
Pridružen/a: čet 27 ruj, 2012 10:41 pm Postovi: 35 Lokacija: @Borg CUBE Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: Generations Opis Stanja: Asimiliram Koje si vrste?: Borg
|
Pozdrav svima, nakon što se news grupe ispalile i niko ih ne prati ostao sam bez društva na temu star treka , sve do sada , dok vas nisam našao Šta reći dolazim iz Splita i naravno kao i vi obožavam ST , kući sam uzeo 1 TB externi disk , skinio sve filmove u blurayu 1080p i serijale najveće rezolucije koje internet nudi , sve to posložio ubacio titlove i omote i što je najbitnije sve pogledao 2 puta  trebalo mi je dosta ali evo baš završavam voyager drugi put
_________________ We are the BORG resistance is futile!!!
|
| čet 27 ruj, 2012 10:50 pm |
|
 |
|
Častoljupka
Pridružen/a: uto 27 sij, 2009 1:19 pm Postovi: 6422 Lokacija: Cloud Ruler Temple Naj Serija: ENT Naj Film: ST: XI
|
7OF9 je napisao/la: Pozdrav svima, nakon što se news grupe ispalile i niko ih ne prati Začudio bi se kolko su neke druge news grupe žive. Dobrodošao! 
_________________ You mustn't be afraid to dream a little bigger, darling. This one appreciates the feeling of your human anus. Ant Nisam isprobavao tvoje tange, za ljubav Božju! _Oz Šta? Da budem glasniji? Jel ti ja ličim na surround sound? Sov
|
| čet 27 ruj, 2012 10:53 pm |
|
 |
|
Make it so
Pridružen/a: uto 08 sij, 2008 10:38 pm Postovi: 8181 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
7OF9 je napisao/la: Pozdrav svima, nakon što se news grupe ispalile i niko ih ne prati ostao sam bez društva na temu star treka , sve do sada , dok vas nisam našao Šta reći dolazim iz Splita i naravno kao i vi obožavam ST , kući sam uzeo 1 TB externi disk , skinio sve filmove u blurayu 1080p i serijale najveće rezolucije koje internet nudi , sve to posložio ubacio titlove i omote i što je najbitnije sve pogledao 2 puta  trebalo mi je dosta ali evo baš završavam voyager drugi put Dobrodošao Još jedan dalmatinac ..vrime je da asimiliramo ostatak foruma 
_________________ Surviving the new decade
|
| čet 27 ruj, 2012 10:56 pm |
|
 |
|
Cadet 3rd year
Pridružen/a: čet 27 ruj, 2012 10:41 pm Postovi: 35 Lokacija: @Borg CUBE Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: Generations Opis Stanja: Asimiliram Koje si vrste?: Borg
|
captain je napisao/la: 7OF9 je napisao/la: Pozdrav svima, nakon što se news grupe ispalile i niko ih ne prati ostao sam bez društva na temu star treka , sve do sada , dok vas nisam našao Šta reći dolazim iz Splita i naravno kao i vi obožavam ST , kući sam uzeo 1 TB externi disk , skinio sve filmove u blurayu 1080p i serijale najveće rezolucije koje internet nudi , sve to posložio ubacio titlove i omote i što je najbitnije sve pogledao 2 puta  trebalo mi je dosta ali evo baš završavam voyager drugi put Dobrodošao Još jedan dalmatinac ..vrime je da asimiliramo ostatak foruma  Asimilrat ćemo cijeli forum otpor je uzaludan 
|
| čet 27 ruj, 2012 10:58 pm |
|
 |
|
Cadet 3rd year
|
Mir'Na Riker je napisao/la: 7OF9 je napisao/la: Pozdrav svima, nakon što se news grupe ispalile i niko ih ne prati Začudio bi se kolko su neke druge news grupe žive. Dobrodošao!  ja sam pratio star trek bio aktivan i mp3 grupe , pojavom foruma , facebooka itd... otišao sam sa newsa
|
| čet 27 ruj, 2012 10:58 pm |
|
 |
|
Overlord
Pridružen/a: pet 23 sij, 2009 5:53 pm Postovi: 9995 Lokacija: Cardassia Prime, USS Dragonstar NX-80000 Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: First Contact Opis Stanja: Future planning and having fun Koje si vrste?: Lantean/Cardassian
|
Dobrodošao 7OF9 Samo nemoj pokušavat asimilirat nas purgere
_________________ “Truth is truth. How you deal with it is up to you.” – Camina Drummer

ST battles audio/video tribute!
|
| čet 27 ruj, 2012 11:06 pm |
|
 |
|
Make it so
Pridružen/a: uto 08 sij, 2008 10:38 pm Postovi: 8181 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
Purgeri su prvi na redu 
|
| čet 27 ruj, 2012 11:10 pm |
|
 |
|
Cadet 3rd year
|
Sovereign X je napisao/la: Dobrodošao 7OF9 Samo nemoj pokušavat asimilirat nas purgere purger , nebitno, vaše tehnološke značajke biti će dodane našima, otpor je uzaludan 
|
| čet 27 ruj, 2012 11:16 pm |
|
 |
|
Overlord
Pridružen/a: pet 23 sij, 2009 5:53 pm Postovi: 9995 Lokacija: Cardassia Prime, USS Dragonstar NX-80000 Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: First Contact Opis Stanja: Future planning and having fun Koje si vrste?: Lantean/Cardassian
|
7OF9 je napisao/la: Sovereign X je napisao/la: Dobrodošao 7OF9 Samo nemoj pokušavat asimilirat nas purgere purger , nebitno, vaše tehnološke značajke biti će dodane našima, otpor je uzaludan  For Cardassia! *10 000 Keldona i 40 000 Galora izlijeće iz obližnje maglice*
_________________ “Truth is truth. How you deal with it is up to you.” – Camina Drummer

|
| čet 27 ruj, 2012 11:18 pm |
|
 |
|
Make it so
|
Ništa to ..jedna kocka je dosta za satrat kardassiance 
|
| čet 27 ruj, 2012 11:20 pm |
|
 |
|
Cadet 3rd year
|
Sovereign X je napisao/la: 7OF9 je napisao/la: Sovereign X je napisao/la: Dobrodošao 7OF9 Samo nemoj pokušavat asimilirat nas purgere purger , nebitno, vaše tehnološke značajke biti će dodane našima, otpor je uzaludan  For Cardassia! *10 000 Keldona i 40 000 Galora izlijeće iz obližnje maglice* Kocka mete kardasijance kao od šale
|
| čet 27 ruj, 2012 11:25 pm |
|
 |
|
Overlord
|
Not in my universe! Engage!

|
| čet 27 ruj, 2012 11:36 pm |
|
 |
|