| Autor/ica |
Poruka |
|
So Say We All
Pridružen/a: pon 12 vel, 2007 9:20 am Postovi: 4808 Lokacija: Between the thighs of Helen Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: XI Opis Stanja: Neću više da mislim na ........
|
 Re: Svecana pretpremijera
To sam riješio, samo me zanima tko još ide. Ovako ako ja i Ant budemo sami, bit će mi teže da ga pitam dali ide na Plitvice.
| pon 04 svi, 2009 11:22 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
Zar ne idu Teddea, Naz.... dašo možda? Nitko drugi?! Za plitvice - 
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| pon 04 svi, 2009 11:27 pm |
|
 |
|
mindfrelling bloodsucker
Pridružen/a: sri 07 svi, 2008 8:02 pm Postovi: 6900 Lokacija: preselila kod Trapa u Dorne :D Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: manipulative and psychotic
|
_________________ "Dobar kršćanin se treba čuvati od matematičara i svih onih koji izriču prazna proročanstva. Opasnost već postoji da su matematičari sklopili ugovor s Nečastivim da potamane duh i sputaju čovjeka u okove Pakla."
Sv. Augustin (354-430)
|
| uto 05 svi, 2009 5:09 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
Dejanira je napisao/la: I obavezno nam javite jel novi film rusi kanon  NE! Kad smo prošli četvrtak pričali o tome i osoblje foruma i izvršni odbor su jednoglasno rekli da se prije 8.5. serija NE smije spoilati. Vi koji idete na pretpremijeru danas, ili ćete na drugi način pogledati film prije službene premijere, suzdržite se od komentiranja još tih par dana!
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| uto 05 svi, 2009 5:31 pm |
|
 |
|
So Say We All
Pridružen/a: pon 12 vel, 2007 9:20 am Postovi: 4808 Lokacija: Between the thighs of Helen Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: XI Opis Stanja: Neću više da mislim na ........
|
Jedino službeno što ću vam reći nakon filma je to da li Ant stvarno ide na Plitvice! Sada, dali je to kanon ili ne, morati ću da pitam RAI'TARU.
| uto 05 svi, 2009 5:33 pm |
|
 |
|
mindfrelling bloodsucker
Pridružen/a: sri 07 svi, 2008 8:02 pm Postovi: 6900 Lokacija: preselila kod Trapa u Dorne :D Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: manipulative and psychotic
|
Dobro, onda samo meni javite jel rusi kanon Nije da mi je to neki spojler, ak mi je film dobar, bit ce mi dobar neovisno o kanonu 
_________________ "Dobar kršćanin se treba čuvati od matematičara i svih onih koji izriču prazna proročanstva. Opasnost već postoji da su matematičari sklopili ugovor s Nečastivim da potamane duh i sputaju čovjeka u okove Pakla."
Sv. Augustin (354-430)
|
| uto 05 svi, 2009 5:34 pm |
|
 |
|
Kingslayer
Pridružen/a: sri 24 svi, 2006 7:39 pm Postovi: 5995 Lokacija: Dorne Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: Krivo neshvaćeno...
|
BrickTop je napisao/la: Sada, dali je to kanon ili ne, morati ću da pitam RAI'TARU. Ako netko počne vrištati za vrijeme filma i derati platno... pozdravite ju. 

|
| uto 05 svi, 2009 5:35 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
|
Dejanira je napisao/la: Dobro, onda samo meni javite jel rusi kanon A znaš kako bi to ispalo - kaže netko "da ruši kanon" (ili ne) i onda bi krenula lavina pitanja "da li se događa u alternativnom svemiru?" "da li se radi o timetravel paradoksu" itd.... Jedan od razloga zašto ne idem danas je i to da bi i meni bilo teško šutiti još 3 dana.... 
|
| uto 05 svi, 2009 6:00 pm |
|
 |
|
So Say We All
|
Večeras idem, pa spavam dva dana u Hibernaciji i onda opet idem u Četvrtak. Od mene nebudete ništa saznali.
| uto 05 svi, 2009 6:01 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
...ali meni možete reći... ...ako se netko ima potrebu izjadati i govoriti komentare... ...na msn-u me može naći...
| uto 05 svi, 2009 6:07 pm |
|
 |
|
Fire and Blood
Pridružen/a: sub 07 ožu, 2009 6:25 pm Postovi: 4100 Lokacija: On the lost moon of Poosh Opis Stanja: jet lagno.... Koje si vrste?: Time Lord
|
možete i meni reći... i uživajte večeras...
_________________ It is smaller on the outside!
|
| uto 05 svi, 2009 6:18 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
|
Lešinari jedni Šta vam je tako teško strpiti se bez spoilera još ta 2 dana? 
|
| uto 05 svi, 2009 6:21 pm |
|
 |
|
Kingslayer
Pridružen/a: sri 24 svi, 2006 7:39 pm Postovi: 5995 Lokacija: Dorne Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: Krivo neshvaćeno...
|
Baš, ako sam čekao tako dugo, mogu se strpit još dva dana... 

|
| uto 05 svi, 2009 6:30 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
Cvicek je napisao/la: Lešinari jedni Šta vam je tako teško strpiti se bez spoilera još ta 2 dana?  LOL... mi smo tu za one koji neće moći izdržati pritisak... ...a i mi ne idemo gledati isti dan kao i vi...
| uto 05 svi, 2009 6:30 pm |
|
 |
|
So Say We All
|
bump
| uto 05 svi, 2009 11:53 pm |
|
 |
|