| Autor/ica |
Poruka |
|
Overlord
Pridružen/a: pet 23 sij, 2009 5:53 pm Postovi: 9995 Lokacija: Cardassia Prime, USS Dragonstar NX-80000 Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: First Contact Opis Stanja: Future planning and having fun Koje si vrste?: Lantean/Cardassian
|
 Re: 5x01 - Apocalypse Rising
MacGyver je napisao/la: Tebi je dobra zato jer imas taman skin. Ja imam svijetli skin i zato ne mogu procitati prije nego zacrnim tvoj post Onda se prebaci na tamni skin i problem je riješen
_________________ “Truth is truth. How you deal with it is up to you.” – Camina Drummer

ST battles audio/video tribute!
|
| pon 09 ožu, 2009 12:12 am |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: pet 07 srp, 2006 6:44 pm Postovi: 1636 Lokacija: Zagreb
|
Sovereign je napisao/la: MacGyver je napisao/la: Tebi je dobra zato jer imas taman skin. Ja imam svijetli skin i zato ne mogu procitati prije nego zacrnim tvoj post Onda se prebaci na tamni skin i problem je riješen Necu, mrzim tamne skinove
_________________ "He learned to play it safe. And he never, ever got noticed by anyone."
|
| pon 09 ožu, 2009 1:24 am |
|
 |
|
Make it so
Pridružen/a: uto 08 sij, 2008 10:38 pm Postovi: 8181 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
 Re: Bojanje postova
Ovo izgleda kao hladni rat bojama 
_________________ Surviving the new decade
|
| pon 09 ožu, 2009 1:27 am |
|
 |
|
Defender of Earth
Pridružen/a: sub 10 stu, 2007 1:20 am Postovi: 3611 Lokacija: Trešnjevka,Zagreb Spol: Muški Naj Serija: ENT Naj Film: First Contact Opis Stanja: Ponfo miran Koje si vrste?: Andorian
|
captain je napisao/la: Ovo izgleda kao hladni rat bojama  Da, i definitivno ubojstvo za oči. 
| pon 09 ožu, 2009 1:48 am |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
I šta bi sad trebali napraviti? Zabraniti bojanje postova? Isključiti taj 1 svijetli skin? Bilo kako bilo samo zamolbom teško da ćeš ikoga pridobiti da piše default bojom fonta...
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| pon 09 ožu, 2009 2:02 am |
|
 |
|
Defender of Earth
Pridružen/a: sub 10 stu, 2007 1:20 am Postovi: 3611 Lokacija: Trešnjevka,Zagreb Spol: Muški Naj Serija: ENT Naj Film: First Contact Opis Stanja: Ponfo miran Koje si vrste?: Andorian
|
Cvicek je napisao/la: I šta bi sad trebali napraviti? Zabraniti bojanje postova? Isključiti taj 1 svijetli skin? Bilo kako bilo samo zamolbom teško da ćeš ikoga pridobiti da piše default bojom fonta... Ma ne žalim se... i ne želim nikome oduzeti to pravo... već samo komentiram.
| pon 09 ožu, 2009 2:04 am |
|
 |
|
Über Trekkie
|
Cvicek je napisao/la: Zabraniti bojanje postova? Da, osim ako nece nesto bas naglasiti ili tako nesta 
A ako iskljucujes skinove, bolje iskljuciti sve tamne jer su svijetli zdraviji za oci
_________________ "He learned to play it safe. And he never, ever got noticed by anyone."
|
| pon 09 ožu, 2009 12:45 pm |
|
 |
|
Overlord
Pridružen/a: pet 23 sij, 2009 5:53 pm Postovi: 9995 Lokacija: Cardassia Prime, USS Dragonstar NX-80000 Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: First Contact Opis Stanja: Future planning and having fun Koje si vrste?: Lantean/Cardassian
|
MacGyver je napisao/la: Cvicek je napisao/la: Zabraniti bojanje postova? Da, osim ako nece nesto bas naglasiti ili tako nesta 
A ako iskljucujes skinove, bolje iskljuciti sve tamne jer su svijetli zdraviji za oci Ako je skin presvijetli onda baš zato ne valja za oči, jer presvijetla boja iritira oči, a ja i inače volim crnu boju i tamne boje
_________________ “Truth is truth. How you deal with it is up to you.” – Camina Drummer

|
| pon 09 ožu, 2009 12:49 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
|
Sovereign je napisao/la: MacGyver je napisao/la: Cvicek je napisao/la: Zabraniti bojanje postova? Da, osim ako nece nesto bas naglasiti ili tako nesta 
A ako iskljucujes skinove, bolje iskljuciti sve tamne jer su svijetli zdraviji za oci Ako je skin presvijetli onda baš zato ne valja za oči, jer presvijetla boja iritira oči, a ja i inače volim crnu boju i tamne boje Smeta presvjetla boja tipa kricavo zuta kao Bobin nick, ali boja skina je neka neutralna svijetlo plava koja ne smeta za oci. Uostalom, kad citas knjigu, novine, vecinu casopisa... sve ima svjetlu pozadinu i crna slova
|
| pon 09 ožu, 2009 12:51 pm |
|
 |
|
Overlord
|
MacGyver je napisao/la: Smeta presvjetla boja tipa kricavo zuta kao Bobin nick, ali boja skina je neka neutralna svijetlo plava koja ne smeta za oci. Uostalom, kad citas knjigu, novine, vecinu casopisa... sve ima svjetlu pozadinu i crna slova Sve to stoji, ali ako je tamna podloga onda je logično da ću pisat svjetlim slovima i obrnuto. Ajmo napravit da svi skinovi budu tamni tj. crni

|
| pon 09 ožu, 2009 12:55 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
|
Sovereign je napisao/la: MacGyver je napisao/la: Smeta presvjetla boja tipa kricavo zuta kao Bobin nick, ali boja skina je neka neutralna svijetlo plava koja ne smeta za oci. Uostalom, kad citas knjigu, novine, vecinu casopisa... sve ima svjetlu pozadinu i crna slova Sve to stoji, ali ako je tamna podloga onda je logično da ću pisat svjetlim slovima i obrnuto. Ajmo napravit da svi skinovi budu tamni tj. crni Pa pisi default bojom, tebi ce biti svjetlo, meni crno i nema problema
|
| pon 09 ožu, 2009 1:59 pm |
|
 |
|
Overlord
|
MacGyver je napisao/la: Sovereign je napisao/la: MacGyver je napisao/la: Smeta presvjetla boja tipa kricavo zuta kao Bobin nick, ali boja skina je neka neutralna svijetlo plava koja ne smeta za oci. Uostalom, kad citas knjigu, novine, vecinu casopisa... sve ima svjetlu pozadinu i crna slova Sve to stoji, ali ako je tamna podloga onda je logično da ću pisat svjetlim slovima i obrnuto. Ajmo napravit da svi skinovi budu tamni tj. crni Pa pisi default bojom, tebi ce biti svjetlo, meni crno i nema problema Meni je bezveze pisat tako, ako već imam izbor, a i to nebi bilo u Kardasijanskom duhu

|
| pon 09 ožu, 2009 2:16 pm |
|
 |
|
Goddess in green
Pridružen/a: pet 30 sij, 2009 3:37 am Postovi: 4415 Spol: Ženski Naj Serija: VOY Naj Film: Nemesis Opis Stanja: .........poslije VOY-a....TOS je najviše COOL..
|
MacGyver je napisao/la: PrincMatias je napisao/la: Misliš na moje postove?  Ne samo na tvoje, vise na Bobine, Raitarine, Sovereignove... Ima ih jos nekoliko al se ne mogu sjetiti sad Moje boje se dobro vide. Ljudi koji slabije razaznaju boje imaju tih problema. Jesi li provjeravao vid, ima ti onaj test sa bojama i brojem. http://en.wikipedia.org/wiki/Color_blindness
|
| pon 09 ožu, 2009 2:37 pm |
|
 |
|
So Say We All
Pridružen/a: pon 12 vel, 2007 9:20 am Postovi: 4808 Lokacija: Between the thighs of Helen Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: XI Opis Stanja: Neću više da mislim na ........
|
OK je kada netko kao RAI'TARA oboji text nekom vedrom bojom koja je u dobrom kontrastu sa skinom foruma, ali kada netko taj kontrast svede na minimum onda je to čisto mučenje ostalih korisnika foruma. Takve postove obavezno obilazimu širokom luku.
| pon 09 ožu, 2009 2:37 pm |
|
 |
|
Founder
Pridružen/a: sri 07 sij, 2009 10:13 pm Postovi: 3683 Koje si vrste?: er
|
MacGyver je napisao/la: Sovereign je napisao/la: MacGyver je napisao/la: Tebi je dobra zato jer imas taman skin. Ja imam svijetli skin i zato ne mogu procitati prije nego zacrnim tvoj post Onda se prebaci na tamni skin i problem je riješen Necu, mrzim tamne skinove AKO TI SMETAJU SLOVA OSJENČAJ IH POMOĆU MIŠA ILI SI PROMIJENI SKIN ILI ČITAJ OVAKO KAKO JEST, VJEŽBAJ MALO OČI
|
| pon 09 ožu, 2009 4:26 pm |
|
 |
|