|
Sada je: ned 23 kol, 2026 3:42 am.
|
Neodgovoreni postovi | Aktivne teme
| Autor/ica |
Poruka |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
 Re: Sportski semafor
OK, onda jos pricekam da-dva da vidim da li ce netko staviti "veto"  a ako ne - onda Bobo za Novu godinu dobiva Sportski semafor 
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| uto 30 pro, 2008 1:00 am |
|
 |
|
Fi'ta Gul
Pridružen/a: pet 19 svi, 2006 2:09 pm Postovi: 6485 Lokacija: Cardassia Prime
|
Cvicek je napisao/la: OK, onda jos pricekam da-dva da vidim da li ce netko staviti "veto"  a ako ne - onda Bobo za Novu godinu dobiva Sportski semafor  Joj, što si naporan, samo zato što si totalni antisportaš. 
_________________ William T. Riker: "Fate. Protects fools, little children and ships named Enterprise."
|
| uto 30 pro, 2008 1:02 am |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
TerNek je napisao/la: Joj, što si naporan, samo zato što si totalni antisportaš.  Joj... trudim se drzati se nekakve procedure.... zar ne mislis da je korektno pricekati koji dan da vidimo sto ce Frenky reci? Mislim ak smo ja i SM za, to je sluzbeno dovoljno,.. ali nije li okej vidjeti hoce li se i on izjasniti (i bilo tko drugi), jer prosli put se u odluci odnosio na moje misljenje da nema dovoljno sportskih tema...
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| uto 30 pro, 2008 2:09 am |
|
 |
|
Environmentalist
Pridružen/a: pon 09 tra, 2007 12:50 am Postovi: 2488 Lokacija: Zagreb, Croatia
|
mislim da bi trebao sportski podforum jer ima već dosta topica na tu temu pa sve tamo prebacite, a neka se otvore i novi. moj glas je 
_________________ Dif-tor heh smusma!
|
| uto 30 pro, 2008 2:35 am |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
Cvicek je napisao/la: TerNek je napisao/la: Joj, što si naporan, samo zato što si totalni antisportaš.  Joj... trudim se drzati se nekakve procedure.... zar ne mislis da je korektno pricekati koji dan da vidimo sto ce Frenky reci? Mislim ak smo ja i SM za, to je sluzbeno dovoljno,.. ali nije li okej vidjeti hoce li se i on izjasniti (i bilo tko drugi), jer prosli put se u odluci odnosio na moje misljenje da nema dovoljno sportskih tema... ...to je tako jadan izgovor... ...iz razloga jer je znam koiko tema ima i gdje su smještene... ...prvo nek se pita nekog tko prati cijeli forum, a onda prosuditi kako ti puhne... ...ako sam ja začetnik prijekta, onda sam ja odgovoran za njega... ...a za teme se fakat ne trebate brinuti...
...i dva od tri glasa su dovoljna... ...amen...
| uto 30 pro, 2008 2:40 am |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: sri 05 tra, 2006 4:14 pm Postovi: 4913 Lokacija: Maksimir, Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Koje si vrste?: BORG
|
Meni se ne svidja ima tog semafora... ideja mi se cini ok...
| uto 30 pro, 2008 3:20 am |
|
 |
|
anarho trekkie
|
Ok... i tako je otvoren sportski semaforar... 
|
| uto 30 pro, 2008 4:14 am |
|
 |
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|