|
Sada je: ned 23 kol, 2026 12:26 pm.
|
Neodgovoreni postovi | Aktivne teme
Prvoaprilska Adminska šala 2008. (ex UKINUTI KUTCI)
| Autor/ica |
Poruka |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
 Re: UKINUTI KUTCI
...grrrr... znate li vi da mene ljutite??
...napravit ću pobunu...
...aiko vam ne možemo ništa... naš glas će se čuti... !!
| uto 01 tra, 2008 2:00 am |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: sri 05 tra, 2006 4:14 pm Postovi: 4913 Lokacija: Maksimir, Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Koje si vrste?: BORG
|
Ma daj Bobo ne nervaj se svi mozemo otvorit blogove i tracati o ovome jos puno godina... 
| uto 01 tra, 2008 2:02 am |
|
 |
|
the Red Viper
Pridružen/a: sub 20 svi, 2006 1:38 am Postovi: 11340 Spol: Muški Naj Film: First Contact Opis Stanja: ε > 0
|
izgleda da je Q ostao jediniglas razuma ovdje. svi ostali se "pobucili". a za Chakya sam ocekivao vise, on se bar nalazio u ovoj (ili barem slicnoj) poziciji toliko puta. a sad cim je ponarancastio vec je spreman ispaliti kritiku protiv novih admina.
a zasto? zato sto zelimo poboljsati forum? ljepo je cvicek sve obrazlozio u svom postu. zasto nebi imali kvalitetan SF forum? zasto nebi imali najkvalitetniji?
a vecina sadrzaja kutaka je ionako prikladnija blogu nego forumu.
_________________ "Pipci! Oni ulaze svuda!", Mirna.
|
| uto 01 tra, 2008 2:08 am |
|
 |
|
Make it so
Pridružen/a: uto 08 sij, 2008 10:38 pm Postovi: 8181 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
Koliko uopce ima SF foruma u regiji ?
_________________ Surviving the new decade
|
| uto 01 tra, 2008 2:11 am |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: sri 05 tra, 2006 4:14 pm Postovi: 4913 Lokacija: Maksimir, Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Koje si vrste?: BORG
|
Vrijeme je da prestanemo koristiti "jeftine trikove" za privlacenje ljudi na forum nego da se posvetimo ozbiljnijim stvarima poput TNG ankete koju sam konacno poceo popunjavati... 
| uto 01 tra, 2008 2:13 am |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
...teško da možeš popraviti kvalitetu da dođe iznad SFC-a...  ...a tu samzato jer ste mi dragi...
...a di ste bili kad sam ja predlagao da nek svatko smisli neku trek temu... ...i potiće se trek rasprava... ???????
| uto 01 tra, 2008 2:15 am |
|
 |
|
the Red Viper
Pridružen/a: sub 20 svi, 2006 1:38 am Postovi: 11340 Spol: Muški Naj Film: First Contact Opis Stanja: ε > 0
|
Shadowmaster je napisao/la: Vrijeme je da prestanemo koristiti "jeftine trikove" za privlacenje ljudi na forum nego da se posvetimo ozbiljnijim stvarima poput TNG ankete koju sam konacno poceo popunjavati...  e, upravo tako! TNG anketa je jedan od boljih podforuma. i cilj nam je da napravimo jos takvih podforuma. gdje se kvalitetno diskutira o treku i SFu opcenito. ako jedna UFPcroatia moze imati i podforume o ostalim vecim SF serijama zasto nebi imali i mi? (pa odaziva bi bilo, siguran sam. pogledajte samo koliko postova ima u onom jednom jedinom topicu o stargateu) a sto se tice dostizanja "krvalitete SFCa", to sigurno necemo postici ako stojimo na mjestu. treba ici u naprijed, treba se razvijati. ni SFC se nije stvorio preko noci (a niti ce trajati vjecno)
_________________ "Pipci! Oni ulaze svuda!", Mirna.
|
| uto 01 tra, 2008 2:16 am |
|
 |
|
Über Trekkie
|
Jedino mi Zoff ne dirajte... sve drugo moze... 
| uto 01 tra, 2008 2:17 am |
|
 |
|
Egzobiolog
|
...ja sam već prije bio za to da svaka serija dobi svoj podforum... ...no dobio sam odgovor da smo mi star trek forum, te da previše isticanja ostalog gubi smisao...
...a i bez aktivnih forumaša, nećete postići neki preveliki uspjeh...
| uto 01 tra, 2008 2:21 am |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
Samo bih dodati, for the record... da sam se ja DOBRANO neckao glede toga... Nije to bila odluka koja je donesena olako.... Pomogao i razgovor s forumasima jednog drugog foruma na Istrakonu o hrvatskoj forumskoj SF sceni koju iskreno govoreci, do prije koji dan nisam ni pratio previse... Ponekad je potrebno napraviti malo zlo da bi se stvorilo veliko dobro... i Hrvatska SF Forumska scena neka nam "sudi" Chaky mi je danas rekao da ga navecer razvlastim ovlasti jer je proslo prijelazno razdoblje i snasli smo se, on je u svom postu odlaska napisao da ne zeli ni adminovat ni moderirati... tak da se nema sta buniti... Max mi je kao predsjednik dao ovlasti da napravim Forum onakvim kakvim smatram da bi trebao biti i napravio sam to po njegovim napucima- predsjednistvo ce dobiti nase detaljno obrazlozenje, i vjerujem da MaX nece imati nista protiv promjene postojece situacije - klupski podforum ce nastaviti biti isti kao i do sada, ali ce se prosiriti ostatak foruma. Takodjer uskoro mozete ocekivati nove mogucnosti na forumu! @Bobo - otvori si BakulaRuleZ.com ili tak nesto... pa tamo mozes tipkati do milje volje kak je Ent, Quantum leap i Bakula zakon... poseban podforum o njegovom liku i djelu, poseban o zelenjavi i sl... javi mi kad to napravis pa vas dodjem posjetiti 
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| uto 01 tra, 2008 2:21 am |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
Shadowmaster je napisao/la: Jedino mi Zoff ne dirajte... sve drugo moze...  Zoff ostaje.... "Quarks playground" i teme koje su tome slicne i sluze samo za nabijanje postova ce isto najvjerojatnije biti ukinute... ali to se jos trebamo dogovoriti. Meni nekak zao pobrisati "sto se slusa @ d moment" i person above"
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| uto 01 tra, 2008 2:25 am |
|
 |
|
Inquisitor
Pridružen/a: čet 06 tra, 2006 11:54 am Postovi: 7828 Lokacija: R. Trešnjevka, Zagreb
|
Ant je napisao/la: a za Chakya sam ocekivao vise, on se bar nalazio u ovoj (ili barem slicnoj) poziciji toliko puta. a sad cim je ponarancastio vec je spreman ispaliti kritiku protiv novih admina.
eh... welcome to my (ex) world to sto sam bio admin ne znaci da mi se mora svidjati odluka sadasnjih admina... 
_________________ Cptn. Picard: Mutiny!? On a Federation starship? That's... that's shocking, it's... it's unthinkable.

|
| uto 01 tra, 2008 3:16 am |
|
 |
|
Captain
Pridružen/a: ned 20 sij, 2008 11:49 pm Postovi: 426 Lokacija: Mrachni i skroviti kutak...
|
samo ste si time smanjili promet. nista drugo. a ako mislite da ste time eliminirali "nekvalitetno" postanje, ne niste. samo ste ga "prolili" na druge podforume sada. losa odluka, no cekat cu drugi april, da se mogu nasmijati ovoj sali 
| uto 01 tra, 2008 7:28 am |
|
 |
|
So Say We All
Pridružen/a: pon 12 vel, 2007 9:20 am Postovi: 4808 Lokacija: Between the thighs of Helen Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: XI Opis Stanja: Neću više da mislim na ........
|
Čim je otišla stara vlast, nova vlast je uvela represiju. Tako treba, red se mora znati.  BTW Hoće li biti sačuvane neke korisne teme iz kutaka?
| uto 01 tra, 2008 7:49 am |
|
 |
|
Über Trekker
Pridružen/a: čet 22 lip, 2006 11:50 pm Postovi: 3227 Lokacija: Zagreb
|
Podrzavam ovu ideju. ALi moram priznati da me iznenadilo da ste ih maknuli tek tako, bez obavijesti, bez icega. samo ih jedan dan vise nema!
MOzda je netko trebao nesto iz kutaka, ili ga je nesto stvarno zanimalo, a nije stigao pogledati!
Mogli ste dat bar dva dana vremena i najaviti ljudima, otvoriti neku raspravu (a kutke, ako ste bas cvrsto odlucili, zatvoriti i bez obzira na podjeljenost puka u misljenju)
Po meni osobno, kutci su postali trash od trenutka kada ih je svatko mogao dobiti! Neki kriteriji su ipak trebali ostati. Ako ne ukupan broj postova, onda barem broj postova po danu i sl. Ali ovako!
I konacno, argumenti su vam smjesni....ovo je forum za ljubitelje star treka, gdje se fanovi druze i komuniciraju, a ne iskljucivo raspravljaju o ST. O ST bi se trebalo raspravljati na sastancima. A meni se cini da su u USS CROATI sastanci i forum zamjenili uloge, i pokusava se forum uciniti ozbiljnijim od sastanaka.
| uto 01 tra, 2008 10:58 am |
|
 |
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 3 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|