Re: Stereotipi: Trekkiji / Trekkeri
ako ne nosiš odoru javno nitko ne zna da si trekker i ne pričaš sa svima koje poznaješ o star treku, pa onda tko će znati? ne doživljavam baš ljude koji su poklonici star treka kao jehovine svjedoke koji idu od vrata do vrata i promiču svoju vjeru.

mislim da za mene ne zna nitko osim ukućana i bliskih osoba koji su također poklonici.
a, što se tiče ezri...ezri je sad u tim godinama kad je to pati. ezri, ljudi se ne dijele na šminkere i alternativce, nego na dobre i loše ljude. većina mojih poznanika i prijatelja ne sluša ono što ja slušam, ne gleda ono što ja gledam, ne čita što ja čitam. većina su ih na fakultetima koji nemaju veze s mojim fakultetom...pa se ipak družimo i slažemo. meni je to jednako tome da se prestanem družiti s ljudima zato jer vole sladoled od punča, a ja baš nisam obožavatelj.
svima nam je otvorena mogućnost da budemo svoje osobe. ne treba tražiti paravan za svoju osobnost unutar neke subkulture i slijepo slijediti njene trendove i pravila. treba samo malo tolerancije prema drugima. lako ti je kad si klinac. klinci to ispoljavaju svojim nezadovoljstvom i kažu ti u facu. kad budeš starija to ti se više neće na taj način pokazivati.