| Autor/ica |
Poruka |
|
Lieutenant
Pridružen/a: sri 10 svi, 2006 11:05 pm Postovi: 168 Lokacija: Maribor, Slovenija
|
 Re: Dobrodosli na novi forum
Nemojte se ljutit, ali meni je prijašnji skin bio bolji. A šta se može, ja sam nostalgičar. 
| čet 05 srp, 2007 12:36 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: sri 05 tra, 2006 4:14 pm Postovi: 4913 Lokacija: Maksimir, Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Koje si vrste?: BORG
|
Ako netko u svijetu napravi lcars skin za novi forum mi cemo biti prvi koji ce ga koristiti vjeruj mi. 
| čet 05 srp, 2007 12:38 pm |
|
 |
|
Inquisitor
Pridružen/a: čet 06 tra, 2006 11:54 am Postovi: 7828 Lokacija: R. Trešnjevka, Zagreb
|
Shadowmaster je napisao/la: Ako netko u svijetu napravi lcars skin za novi forum mi cemo biti prvi koji ce ga koristiti vjeruj mi.  indeed... no ostavit cemo i ovaj jer vidim da se mnogima svidio
_________________ Cptn. Picard: Mutiny!? On a Federation starship? That's... that's shocking, it's... it's unthinkable.

|
| čet 05 srp, 2007 2:44 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: sri 05 tra, 2006 4:14 pm Postovi: 4913 Lokacija: Maksimir, Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Koje si vrste?: BORG
|
Istina korisnici mogu sami birati skin... 
| čet 05 srp, 2007 2:54 pm |
|
 |
|
Trekkie
Pridružen/a: sri 12 tra, 2006 12:51 am Postovi: 2 Lokacija: Odjel 31 Spol: Muški Naj Serija: TOS Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Besvjesno
|
Shadowmaster je napisao/la: Dobrodošao, vidim da te stvarno dugo nije bilo na forumu.  I fala još jednom svima na pozitivnim kritikama.  Zapravo, nisam uopće bio na forumu, što mi je u neku ruku i žao, ali imam relativno dobar razlog: web-forumi su mediji kojima bolje 'paše' dsl nego dial-up i isdn veza, koje su klade valjali dok je, sada već pomalo zaboravljena, domicilna news grupa bila naše okupljalište. Potrudit ću se da to ispravim, mada neće to biti obimno brojem postova kao na newsima.
_________________ Klingonac srcem, Ferengi umom...
|
| čet 05 srp, 2007 11:39 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
...ne brini... nakon godinu dana , skupit će se... 
btw... Welcome... !
| pet 06 srp, 2007 12:14 pm |
|
 |
|
Captain
|
Ne znam gdje ovo spada, no: Mislim da sam vec predlozio kad je "preuredjen" forum - s obzirom da postoje podforumi o serijama, da se stavi jedan o filmovima?
_________________ I had a life once, but I lost URL.
|
| pon 01 lis, 2007 2:22 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
Krešo je napisao/la: Ne znam gdje ovo spada, no: Mislim da sam vec predlozio kad je "preuredjen" forum - s obzirom da postoje podforumi o serijama, da se stavi jedan o filmovima? ...taj prijedlog sam već bio predložio... ...pa nije prošao... nažalost...
...no evo, sad smo već dvojica koji isto mislimo... pa... ...možda se može uzeti u obzir prijedlog...
| pon 01 lis, 2007 2:32 pm |
|
 |
|
Inquisitor
Pridružen/a: čet 06 tra, 2006 11:54 am Postovi: 7828 Lokacija: R. Trešnjevka, Zagreb
|
mogli bi umjesto podfforuma ST brodova (koji je full neaktivan) stavit ST filmovi i tako 2 muhe jednim udarcem budem popricao o tome sa Q-om
_________________ Cptn. Picard: Mutiny!? On a Federation starship? That's... that's shocking, it's... it's unthinkable.

|
| pon 01 lis, 2007 3:39 pm |
|
 |
|
Captain
|
Chaky je napisao/la: mogli bi umjesto podfforuma ST brodova (koji je full neaktivan) stavit ST filmovi Paaa... IMO taj podforum ionako nema smisla  Nego, mislio sam da se uz ent, tos, tng, ds9 i voy podforume stavi i jedan za filmove. Mozda je malo previse cijeli podforum a la dobrodosli, off topic i sl.
|
| pon 01 lis, 2007 3:43 pm |
|
 |
|
Inquisitor
|
nisi ti ni lud... sto se mene tice... moze... jos ako q kaze ok onda neka ti to bude rodjendanski poklon od kluba 

|
| pon 01 lis, 2007 3:49 pm |
|
 |
|
Captain
|
That's just cheap 
|
| pon 01 lis, 2007 5:19 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
|
Krešo je napisao/la: That's just cheap  ...slati tortu poštom je malo nezgodno...
| uto 02 lis, 2007 2:50 pm |
|
 |
|
Admiral
Pridružen/a: čet 27 srp, 2006 5:16 pm Postovi: 706 Lokacija: Sl.Brod
|
Ma vidim pise topic "Dobrodosli na novi forum" , ali izgleda da je topic star stotinu godina XD pozdrav svima EDIT-ko god da je radio onu sliku gore gdje pise "FORUM" nije dobro napravio... Kod onog broda lijevo se vidi crno (svemir) ali koga briga 
| uto 30 lis, 2007 12:11 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
|
Pogledaj topic novi skin foruma i prikljuci se izradi novog skina za forum...
| uto 30 lis, 2007 12:36 pm |
|
 |
|