|
Sada je: sri 24 lip, 2026 6:56 pm.
|
Neodgovoreni postovi | Aktivne teme
| Autor/ica |
Poruka |
|
MINDFVCK
Pridružen/a: sri 08 tra, 2009 6:22 pm Postovi: 7444 Koje si vrste?: Sprdator
|
 Re: Predstavite se
Zašto uvaženi korisnik Elim Garak nema Elima Garaka na avataru? 
|
| ned 08 tra, 2012 5:47 pm |
|
 |
|
Lieutenant Commander
Pridružen/a: sri 28 pro, 2011 4:30 pm Postovi: 248 Lokacija: Osijek Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: Scruffy-looking nerf-herder Koje si vrste?: Hewmon
|
 Nemam Garaka na avataru jer mi se čini da sam već vidio nekoga s takvim, čini mi se baš na ovom forumu, znam da je glup razlog ali eto, volim biti poseban. Uostalom knjige o Dini su mi jako drage, i nedavno sam ih opet čitao, pa sam eto stavio Muad'Diba iz mini serije.

Peace is a lie, there is only passion. Through passion, I gain strength. Through strength, I gain power. Through power, I gain victory. Through victory, my chains are broken. The Force shall free me.
|
| uto 10 tra, 2012 7:56 pm |
|
 |
|
Overlord
Pridružen/a: pet 23 sij, 2009 5:53 pm Postovi: 9995 Lokacija: Cardassia Prime, USS Dragonstar NX-80000 Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: First Contact Opis Stanja: Future planning and having fun Koje si vrste?: Lantean/Cardassian
|
Pozdrav ekipa!
Evo mene napokon natrag nakon duljeg vremena provedenog bez kompa. 5 mjeseci sam bio ''odsječen'' od virtualnog svijeta, ali je došao i tome kraj. Sad imam puno bolju pilu od one stare kante koja me iznevjerila, ali kao što rekoh to će joj bit zadnji put i tako i jest.
Uglavnom drago mi je da sam ponovno s vama i nadam se da me niste zaboravili
I btw drago mi je da mi niste skinuli ovlasti, jer još uvijek namjeravam pomagat u moderiranju i održavanju foruma.
_________________ “Truth is truth. How you deal with it is up to you.” – Camina Drummer

ST battles audio/video tribute!
|
| pet 13 tra, 2012 6:57 pm |
|
 |
|
fluffy
Pridružen/a: sub 02 svi, 2009 8:37 pm Postovi: 6576 Lokacija: Rijeka Spol: Ženski Naj Serija: DS9 Opis Stanja: ---^^^^^------^^------^----------------- Koje si vrste?: fažol
|
a baš te se spominjalo jučer na fejsu 
| pet 13 tra, 2012 6:58 pm |
|
 |
|
Overlord
Pridružen/a: pet 23 sij, 2009 5:53 pm Postovi: 9995 Lokacija: Cardassia Prime, USS Dragonstar NX-80000 Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: First Contact Opis Stanja: Future planning and having fun Koje si vrste?: Lantean/Cardassian
|
pahuljica je napisao/la: a baš te se spominjalo jučer na fejsu A jel? A tko me to spominjao? Jel možda kakva slatka mala u pitanju
_________________ “Truth is truth. How you deal with it is up to you.” – Camina Drummer

|
| pet 13 tra, 2012 6:59 pm |
|
 |
|
fluffy
Pridružen/a: sub 02 svi, 2009 8:37 pm Postovi: 6576 Lokacija: Rijeka Spol: Ženski Naj Serija: DS9 Opis Stanja: ---^^^^^------^^------^----------------- Koje si vrste?: fažol
|
nego, brzo na fejs!!!!!! 
| pet 13 tra, 2012 7:00 pm |
|
 |
|
Overlord
|
pahuljica je napisao/la: nego, brzo na fejs!!!!!!  Ok evo, već letim

|
| pet 13 tra, 2012 7:13 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
Dobodošao nazad! I sad trkom na neku PC temu i pohvali se s konfiguracijom! 
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| pet 13 tra, 2012 9:10 pm |
|
 |
|
MINDFVCK
|
|
| ned 15 tra, 2012 11:47 pm |
|
 |
|
Cadet 1st year
Pridružen/a: pon 30 srp, 2012 11:13 pm Postovi: 13 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: II Koje si vrste?: Human
|
Da se i ja predstavim... Daklem, Mravac Kid, dugogodisnji ljubitelj svega SF, sa posebnim fokusom na Enterprise u svim njegovim iteracijama, od nosaca aviona do Sovereigna  Zivim u Opatiji, gdje glumim predsjednika udruge Kulturni front i sudjelujem u organizaciji najveceg hrvatskog ljetnog kona, Liburnicona  Ne volim nista sto vole mladi, meni je sve uzbrdo u dva smjera otkad znam za sebe, i u moje vrijeme je sve bilo bolje. :p
|
| pet 03 kol, 2012 12:47 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
Dobrodošao! I baš nemaš sreće, taman nam ovih par tjedana bili problemi s emailom za aktivaciju.... sory na komplikacijama.
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| pet 03 kol, 2012 1:05 pm |
|
 |
|
fluffy
|
ohoho pa dobro nam došao  još jedan iz ovog naš primorskog kraja 
| pet 03 kol, 2012 1:24 pm |
|
 |
|
Make it so
Pridružen/a: uto 08 sij, 2008 10:38 pm Postovi: 8181 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
Pozdrav mravac 
_________________ Surviving the new decade
|
| pet 03 kol, 2012 1:55 pm |
|
 |
|
MINDFVCK
|
Ni ja ne volim ništa što vole mladi. To bi značilo da volim sve što ne vole stari. Ili kak...?
|
| pet 03 kol, 2012 5:07 pm |
|
 |
|
Overlord
|
Oho! Netko novi nam došao nakon duljeg vremena Pa dobrodošao Mravac Kid i ugodan ti boravak na forumu želim! Btw ak imaš kakva pitanja u vezi brodova iz Treka, slobodno pitaš mene s obzirom da sam ja stručnjak za iste ili kako bi neki rekli hodajuća enciklopedija za ST brodove

|
| pet 03 kol, 2012 7:27 pm |
|
 |
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|