| Autor/ica |
Poruka |
|
Admiral
Pridružen/a: čet 29 srp, 2010 9:19 pm Postovi: 811 Lokacija: treća s desno od kraja Spol: Ženski Naj Serija: ENT Koje si vrste?: not martian
|
 Re: Predstavite se
dobrodošla nazad Seraphina i zanemari kapetana, priča gluposti... 
_________________ run you clever boy and remember...
|
| pon 16 svi, 2011 11:48 pm |
|
 |
|
Make it so
Pridružen/a: uto 08 sij, 2008 10:38 pm Postovi: 8181 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
Onda mora da je rai 
_________________ Surviving the new decade
|
| pon 16 svi, 2011 11:50 pm |
|
 |
|
Ensign
Pridružen/a: pon 16 svi, 2011 7:12 pm Postovi: 72 Lokacija: Slavonski Brod / Zagreb Spol: Ženski Naj Serija: VOY Naj Film: First Contact Koje si vrste?: human
|
Hvala svima. Bila sam davno na forumu negdje oko 2008. dok sam bila mlada i nadobudna brucošica  a što se tiče one poznanice to nisam ipak ja. Jer nitko od mojih frendica nije na forumu. Nisu baš ljubitelji star treka baš
_________________ "Listen carefully, Neelix, because I'm only going to say this once. Coffee, black."
- Janeway, to Neelix after he informed her that more replicators had gone offline (VOY: "Bride of Chaotica!")
|
| uto 17 svi, 2011 12:12 am |
|
 |
|
Make it so
Pridružen/a: uto 08 sij, 2008 10:38 pm Postovi: 8181 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
a znan kako ti je ..nit moji nisu neki ljubitelji Dobrodosla jos jednom i dugo ostala 
_________________ Surviving the new decade
|
| uto 17 svi, 2011 12:21 am |
|
 |
|
Number One
Pridružen/a: ned 07 lip, 2009 7:32 pm Postovi: 6198 Naj Serija: TOS Naj Film: ST: XI Koje si vrste?: Wraith
|
Greetings, Seraphina! Postaj dugo i berićetno! 
| uto 17 svi, 2011 8:57 am |
|
 |
|
Fire and Blood
Pridružen/a: sub 07 ožu, 2009 6:25 pm Postovi: 4100 Lokacija: On the lost moon of Poosh Opis Stanja: jet lagno.... Koje si vrste?: Time Lord
|
Dobrodošla, Seraphina! 
_________________ It is smaller on the outside!
|
| uto 17 svi, 2011 1:28 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 6:25 pm Postovi: 3541 Lokacija: Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: tempus fugit Koje si vrste?: wtf
|
The Boz je napisao/la: Sad kad se ispostavi da je Raitara doživjela amneziju :p da da, gdje je ona viš viš kak je Sov dobre čudi da te odmah kanarom nudi Sovereign X je napisao/la: ... and drink Kanar no well  novima
_________________ quote: "They say time is the fire in which we burn".
|
| uto 17 svi, 2011 8:07 pm |
|
 |
|
Overlord
Pridružen/a: pet 23 sij, 2009 5:53 pm Postovi: 9995 Lokacija: Cardassia Prime, USS Dragonstar NX-80000 Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: First Contact Opis Stanja: Future planning and having fun Koje si vrste?: Lantean/Cardassian
|
Welcome theta_von_titanium! Želim ti puno zabave i Kanara iz bačve od Legata Damara
_________________ “Truth is truth. How you deal with it is up to you.” – Camina Drummer

ST battles audio/video tribute!
|
| uto 28 lip, 2011 9:27 pm |
|
 |
|
Cadet 1st year
Pridružen/a: uto 28 lip, 2011 9:11 pm Postovi: 15 Koje si vrste?: Cenobite
|
Bok svima, odlucila sam doci jer mi se ovo cini kao jedno zanimljivo mjesto na kojem bi mogla provodit dosta vremena Hvala na dobrodoslici Sovereign X te sto si me uputio na ovo 
_________________ She is the one with the devilish eyes,she is so cruel and full of surprise, she sucks you dry but you cannot deny,she is the one to bring you down to your knees
|
| uto 28 lip, 2011 9:44 pm |
|
 |
|
Commander
Pridružen/a: pet 04 vel, 2011 10:11 pm Postovi: 396 Lokacija: Zg Spol: Ženski Naj Serija: VOY Naj Film: ST: XI Koje si vrste?: Ocampa/Klingon
|
theta_von_titanium je napisao/la: Bok svima, odlucila sam doci jer mi se ovo cini kao jedno zanimljivo mjesto na kojem bi mogla provodit dosta vremena Hvala na dobrodoslici Sovereign X te sto si me uputio na ovo  Zdravo Teta... ovaj.. Theta. 
_________________ Shakespeare: How can a man so young have eyes so old? The Doctor: I do a lot of reading.
|
| uto 28 lip, 2011 9:48 pm |
|
 |
|
Ensign
Pridružen/a: pon 16 svi, 2011 7:12 pm Postovi: 72 Lokacija: Slavonski Brod / Zagreb Spol: Ženski Naj Serija: VOY Naj Film: First Contact Koje si vrste?: human
|
Pozdrav theta 
_________________ "Listen carefully, Neelix, because I'm only going to say this once. Coffee, black."
- Janeway, to Neelix after he informed her that more replicators had gone offline (VOY: "Bride of Chaotica!")
|
| uto 28 lip, 2011 10:19 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 6:25 pm Postovi: 3541 Lokacija: Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: tempus fugit Koje si vrste?: wtf
|
theta_von_titanium je napisao/la: Bok svima, odlucila sam doci jer mi se ovo cini kao jedno zanimljivo mjesto na kojem bi mogla provodit dosta vremena Hvala na dobrodoslici Sovereign X te sto si me uputio na ovo  pa ne mogu vjerovati jer si ti ona koja mislim da jesi 
|
| uto 28 lip, 2011 10:31 pm |
|
 |
|
Cadet 1st year
Pridružen/a: uto 28 lip, 2011 9:11 pm Postovi: 15 Koje si vrste?: Cenobite
|
Hvala na dobrodoslici cure zvonko mi se znamo ili...mislim ako si prepoznao nick onda se sigurno znamo, al ne znam o kome se radi ovako na blef 
_________________ She is the one with the devilish eyes,she is so cruel and full of surprise, she sucks you dry but you cannot deny,she is the one to bring you down to your knees
|
| uto 28 lip, 2011 10:47 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
|
theta_von_titanium je napisao/la: zvonko mi se znamo ili...mislim ako si prepoznao nick onda se sigurno znamo, al ne znam o kome se radi ovako na blef  imaš PM i mislim da se poznamo  p.s. i dobrodošla nam 
|
| uto 28 lip, 2011 10:58 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
Dobrodošla, Theta I baš je lijepo je vidjeti da je Sov dofurao nekog novog 
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| uto 28 lip, 2011 11:06 pm |
|
 |
|