|
Sada je: sri 24 lip, 2026 1:19 pm.
|
Neodgovoreni postovi | Aktivne teme
| Autor/ica |
Poruka |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
 Re: Predstavite se
Dobrodošao, Serron! Od kuda si, ako se smije znati? 
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| ned 27 ožu, 2011 7:28 pm |
|
 |
|
Lieutenant Junior Grade
Pridružen/a: pon 01 ožu, 2010 9:39 pm Postovi: 100 Spol: Muški Naj Serija: VOY Naj Film: First Contact
|
 Drunky is back
neznam ako me se sjecate, ali eto me natrag nakon skoro godine dana  problemi u RL su me naveli da jednostavno zaboravim na ovaj forum ... ali sreca u nesreci , od onda sam pogledao do kraja battlestar galacticu  star trek tng i star trek enterprise  i jos od prije voyagera vjerovali ili ne , sjetio sam se na ovu stranocu zbog mature koju pisem u ponedjeljak :S a znam da je za proslu godinu znala jedna dama ovdje  pa eto , ako mozda zna i za ovu ,molio bi da se javi na pp i nadam se da ovaj put necu zaboraviti na ovaj forum !!
_________________ LIVE LONG AND DRINK PROPER !!
|
| pet 01 tra, 2011 10:01 pm |
|
 |
|
Make it so
Pridružen/a: uto 08 sij, 2008 10:38 pm Postovi: 8181 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
 Re: Drunky is back
Ja se sican tebe dobrodosa natrag 
_________________ Surviving the new decade
|
| sub 02 tra, 2011 12:11 am |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: sub 14 stu, 2009 11:40 pm Postovi: 1179 Spol: Muški Naj Serija: VOY Naj Film: First Contact
|
 Re: Drunky is back
pozdrav drunky........povratak voyager fana... 
|
| sub 02 tra, 2011 12:44 am |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
Dobrodošao nazad! Slijedeći post ti je 100. ... to je već nešto, početak... 
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| sub 02 tra, 2011 2:58 pm |
|
 |
|
Overlord
Pridružen/a: pet 23 sij, 2009 5:53 pm Postovi: 9995 Lokacija: Cardassia Prime, USS Dragonstar NX-80000 Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: First Contact Opis Stanja: Future planning and having fun Koje si vrste?: Lantean/Cardassian
|
Welcome back drunky
_________________ “Truth is truth. How you deal with it is up to you.” – Camina Drummer

ST battles audio/video tribute!
|
| sub 02 tra, 2011 3:06 pm |
|
 |
|
Lieutenant Junior Grade
Pridružen/a: pon 01 ožu, 2010 9:39 pm Postovi: 100 Spol: Muški Naj Serija: VOY Naj Film: First Contact
|
hvala svima na dobrodoslici 
_________________ LIVE LONG AND DRINK PROPER !!
|
| sub 02 tra, 2011 5:50 pm |
|
 |
|
Fire and Blood
Pridružen/a: sub 07 ožu, 2009 6:25 pm Postovi: 4100 Lokacija: On the lost moon of Poosh Opis Stanja: jet lagno.... Koje si vrste?: Time Lord
|
Wellcome drunky! 
_________________ It is smaller on the outside!
|
| sub 02 tra, 2011 6:29 pm |
|
 |
|
Number One
Pridružen/a: ned 07 lip, 2009 7:32 pm Postovi: 6198 Naj Serija: TOS Naj Film: ST: XI Koje si vrste?: Wraith
|
Jap-jap. I ja te se sjećam (al nisam ja ta dama  )...
 |
Post long and prosper!
| sub 02 tra, 2011 7:43 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
|
Na njegov zahtjev sam Serronu promjenio username u Sorron... pa da ne pišem u obavijesti, pišem ovdje s obzirom da je novi 
|
| sub 09 tra, 2011 7:19 pm |
|
 |
|
Admiral
Pridružen/a: čet 29 srp, 2010 9:19 pm Postovi: 811 Lokacija: treća s desno od kraja Spol: Ženski Naj Serija: ENT Koje si vrste?: not martian
|
dobrodošao Sorron a ja se mislila zašto mi je nešto čudno oko tvog imena... 
_________________ run you clever boy and remember...
|
| sub 09 tra, 2011 7:31 pm |
|
 |
|
Lieutenant Commander
Pridružen/a: sub 26 ožu, 2011 11:47 am Postovi: 262 Lokacija: Second star to the right and straight on till morning Spol: Muški Naj Film: First Contact Opis Stanja: 28 going on 6 :D Koje si vrste?: koliko mogu biti
|
| sub 09 tra, 2011 7:35 pm |
|
 |
|
Number One
Pridružen/a: ned 07 lip, 2009 7:32 pm Postovi: 6198 Naj Serija: TOS Naj Film: ST: XI Koje si vrste?: Wraith
|
| ned 10 tra, 2011 12:55 pm |
|
 |
|
fluffy
Pridružen/a: sub 02 svi, 2009 8:37 pm Postovi: 6576 Lokacija: Rijeka Spol: Ženski Naj Serija: DS9 Opis Stanja: ---^^^^^------^^------^----------------- Koje si vrste?: fažol
|
pozdrav starima i novima... 
| ned 10 tra, 2011 2:18 pm |
|
 |
|
Cadet 4th year
Pridružen/a: sri 30 sij, 2008 4:11 pm Postovi: 46 Lokacija: Pula
|
Evo samo da vas sve pozdravim. Zbog drugih obaveza gotovo sam potpuno zapostavio aktivnosti kako na mojim matičnim stranicama (HSA), tako i ovdje. U svakom slučaju drago mi je što me niste izbrisali s popisa.
Ipak, prije dva mjeseca sam uspio posjetiti Prvu tehničku konferenciju astronomske udruge Vidulini, nekih 60-tak km od Pule. Na konferenciji je bilo riječi o prvom hrvatskom pikosatelitu, stratosondama (baloni), kao i o hrvatskom mjesečevom roveru (u sklopu Lunar X Prizea), a indirektno i o mogućnosti lansiranja našeg prvog astronauta u orbitu (komercijalno-testni let na američkoj raketi).
Koliko je to realno? Pa, ovaj put mislim da postoje dosta velike šanse da se bar nešto od toga izvede, postoje već i ogldeni modeli, ali problem je kao i uvijek do sada - financije.
Što se tiče SF-a, nakon desetak epizoda Stargate Universea izgleda da smo opet ostali bez emitiranja bilo čega nalik tome. Zadovoljile bi me i reprize. Pozdrav svima.
_________________ HSA - Hrvatska svemirska agencija (http://www.csa.hr)
|
| pet 06 svi, 2011 2:00 pm |
|
 |
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|