| Autor/ica |
Poruka |
|
dr.med.
Pridružen/a: pon 09 srp, 2007 11:31 pm Postovi: 2843 Lokacija: svemir, mlijecna staza, alfa kvadrant, sektor001, Zemlja, Europa, Hrvatska, Zagreb Spol: Muški Naj Serija: VOY Naj Film: ST: XI Opis Stanja: opis radnje XD Koje si vrste?: trill
|
 Da upoznaj me to sam ja...
Evo za nove korisnike a i one stare koji zele... Na velikim forumima sjeda mnogo spama... Pa mogli bismo i ovdje uvesti temu za upoznavanje novih clanova... a i nekih informacija o starim... ono osnovni podaci(naravno ko ne zeli) ali mislim da bi ovo umanjilo virtualnost...
_________________ "In that book which is my memory, on the first page of the chapter that is the day when I first met you, appear the words, 'Here begins a new life'."
|
| pon 17 ruj, 2007 10:41 pm |
|
 |
|
luda baba
Pridružen/a: čet 30 kol, 2007 11:53 pm Postovi: 1471 Lokacija: Middle-Earth
|
 Re: Da upoznaj me to sam ja...
jos jedna stvar koja bi umanjila virutalnost su slike clanova.... uz par osnovnih informacija o sebi clanovi bi mogli stavit bar jednu slikicu... na forumima su topici tipa "slike usera" uglavnom jako popularni... 
| pon 17 ruj, 2007 11:18 pm |
|
 |
|
the Red Viper
Pridružen/a: sub 20 svi, 2006 1:38 am Postovi: 11340 Spol: Muški Naj Film: First Contact Opis Stanja: ε > 0
|
slike bi, recimo, trebale biti u ovom topicu: viewtopic.php?f=14&t=1877(bas tamo ih i nema toliko, ali zato ima par galerijica sa zbivanja vezanih uz Udrugu, a kako se veliki dio ljudi poklapa...) edit: evo jos jednog u zadnje vrijeme popularnog topica sa (zasad) nekoliko slikica: viewtopic.php?f=41&t=1999
_________________ "Pipci! Oni ulaze svuda!", Mirna.
|
| pon 17 ruj, 2007 11:27 pm |
|
 |
|
Trill symbiont
Pridružen/a: čet 12 srp, 2007 11:32 pm Postovi: 2043 Lokacija: Zagreb Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: XI
|
_________________ It's me. Dax !
|
| pon 17 ruj, 2007 11:32 pm |
|
 |
|
the Red Viper
Pridružen/a: sub 20 svi, 2006 1:38 am Postovi: 11340 Spol: Muški Naj Film: First Contact Opis Stanja: ε > 0
|
LOL a ja upravo editirao svoj post! 
_________________ "Pipci! Oni ulaze svuda!", Mirna.
|
| pon 17 ruj, 2007 11:32 pm |
|
 |
|
Trill symbiont
Pridružen/a: čet 12 srp, 2007 11:32 pm Postovi: 2043 Lokacija: Zagreb Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: XI
|
Ant je napisao/la: LOL a ja upravo editirao svoj post!  Na istoj smo valnoj duljini, mora da imamo vulkanske ili romulanske krvi...
|
| pon 17 ruj, 2007 11:35 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: sri 05 tra, 2006 4:14 pm Postovi: 4913 Lokacija: Maksimir, Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Koje si vrste?: BORG
|
Inace opisivat se mozete i pod privatno...  No tko zeli moze i tu...
| pon 17 ruj, 2007 11:39 pm |
|
 |
|
luda baba
|
e vidis a ja sam slike trazila i nisam ih nasla... malo su na cudnim mistima ti topici, a naziv ezrinog topica zvuci ko humanitarna akcija  - dajes ljudima osjecaj da su invalidi samo zato sto su novi na ovom forumu... IMHO bi slike trebale biti u jednom topicu (stavljenom sticky) pod nekim imenom koji ima veze s temom u podforumu udruge ili stajaznam...
| uto 18 ruj, 2007 12:00 am |
|
 |
|
Trill symbiont
|
Namjerno sam tako nazvala, da ljudima upadne naslov u oči...
|
| uto 18 ruj, 2007 6:25 am |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: sri 05 tra, 2006 4:14 pm Postovi: 4913 Lokacija: Maksimir, Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Koje si vrste?: BORG
|
Ako hocete spojim sve topice koje ste gore naveli u jedan i stavim ga ovdje pod dobrodosli ocete tako?
| uto 18 ruj, 2007 10:49 am |
|
 |
|
dr.med.
Pridružen/a: pon 09 srp, 2007 11:31 pm Postovi: 2843 Lokacija: svemir, mlijecna staza, alfa kvadrant, sektor001, Zemlja, Europa, Hrvatska, Zagreb Spol: Muški Naj Serija: VOY Naj Film: ST: XI Opis Stanja: opis radnje XD Koje si vrste?: trill
|
da to bi bilo mocno, no samo neki konkretniji naziv... da ljudi znaju o cemu je topic kada dodu...
_________________ "In that book which is my memory, on the first page of the chapter that is the day when I first met you, appear the words, 'Here begins a new life'."
|
| uto 18 ruj, 2007 11:38 am |
|
 |
|
Inquisitor
Pridružen/a: čet 06 tra, 2006 11:54 am Postovi: 7828 Lokacija: R. Trešnjevka, Zagreb
|
a valjda ce netko do modova pospajati te teme u jednu temu 
_________________ Cptn. Picard: Mutiny!? On a Federation starship? That's... that's shocking, it's... it's unthinkable.

|
| uto 18 ruj, 2007 3:31 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
Chaky je napisao/la: a valjda ce netko do modova pospajati te teme u jednu temu  ...ili mini podforum u dobrodošli...
| sri 19 ruj, 2007 10:21 am |
|
 |
|
Über Trekkie
|
Iskreno trenutacno imam toliko posla da cu to zbilja ostavit globalnim modovima da srede... 
| sri 19 ruj, 2007 10:57 am |
|
 |
|
luda baba
|
mej aj ponovno javit se sa svojim hambl opinjn... bilo bi fino (i pregledno), da se ovih par topica koji su visak (i poprilicno zaspamani), obrisu, eventualni kvalitetni sadrzaji sa istih da se splitaju na novi topic, a da se otvori friski topic na kojem bi se ljudovi predstavljali otprilike ovako: 1. SEKSY ŠLIKICA ČLANA (po mogućnosti u donjem rublju) 2. par bitnih informacija o sebi koje je clan zeljan podijelit s ostatkom foruma 3. apdejtovi o clanu: sta se u meduvremenu promijenilo (od prvog postanja) - tako da sve informacije o clanu budu u jednom postu i da se ne stvara nered (nije mi ovo prvi forum )
| sri 19 ruj, 2007 1:23 pm |
|
 |
|